СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 018
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Няма, бе, няма, аз други кусури ще му намеря, 100%.
Най-вероятно и на мен ми е твърде млад  Laughing

# 706
Нотар е станал баща.  Mr. Green
На Ивайло, вчера сутринта.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 12:54 от Вълкът с дълъг ник

# 707
Бреййй, Вълк, браво! И рима си докарал.

Айде и тук да кажем да са живи и здрави и добре дошъл на Ивайло!
След вчерашния успех днес мозъкът ми прави кат' телефоната централа ooooh! Белким до довечера се стегна.... Tired

# 708
  • Москва
Добре дошъл на Ивайло. Да расте щастливо и здраво дете.

Споделям цветни сънища. Бяха ужасно реални. Напоследък често ми се случва.

# 709
  Снимката на новородения Ивайло в прегръдките на майка си е покъртително силна. Да расте силен, умен и добър!

# 710
Като каза сънища, оня ден Естер като написа, че сватбата било 2ма луди, триста гладни и една Михаела фотограф, аз се сънувах булка. Тя и другата ми приятелка - шаферки, едната държи торта, другата пита. И ни реди фотографът да ни снима. Аз нещо дълбоко се възмутих от това как той ни реди, казах му да се дръпне, разпоредих се да изчезне храната веднагически, наредих двете мацки в някви пози, застанах в средата и му казах "А щракай сега"  Joy Няма да съм лесна булка някой ден  Crazy

А вчера шефът ми нещо ми вика на шега - "Ти въобще не мислиш за работа, искам по цял ден за това да мислиш и като спиш, да сънуваш скриптове и код." Снощи му пращам смс в 00:30 - "Лягам да спя и да сънувам скриптове и код"  Crazy Той нищо не ми отговори, обаче като се появи тая сутрин на работа, само ме погледна и избухна в смях  Mr. Green  Joy Понякога е готино шефът ти да е на ненавършени 22  Crazy Ма не винаги, особено когато стане въпрос за нещо организационно, никакъв го няма милият. Може да е адски добър програмист, но планирането на времето не му е сила.

ДОбре дошъл на Ивайло Simple Smile
Къде има снимка?

# 711
# 712
Душичка розовка Simple Smile

# 713
  • Москва
Ео, като каза за смс-а та се сетих. На  руски познат му пожелавах в 1 през нощта приятен и безпроизшествен наряд в академията. Не искам да си представям как се е чувствал. Винаги ми връщаше благодарствен смс, а след това ме будеше с първата тръба ( тоест около 6:30 московско време) цяла седмица,пожелавайки ми приятен ден.

Мама и бебе са страхотни.   bouquet

# 714
  • Майничка
Влезте в редиците на римската армия със сертификат за милитес - неспециализираните редовни войници!
 http://grabo.bg/dvudnevno-obuchenie-za-rimski-legioner-za-199lv-04rfw9  rotfImbo

# 715
Заринала съм се в дребни и гадни задачки и отчаяние като прасе в сещате се какво.
Трябва да намеря калъфи за диван тройка и два фотьойла, дистанционно. Намерих едни прилични, и цената приятна, но от сутринта чакам да ми отговорят на запитването и няма нищо. А фирмата е в Перник, знам, че ако помоля благоверния за помощ само ще вдигне вежда и ще поиска да не се занимавам с тях изобщо.
Идеи за магазин/сайт?

# 716
  • Майничка
Рокси, за Бг ли ти трябват или за Виена? Ако е първото, нямате ли тапицер около жилището ви, така става най-бързо и обикновено - най-евтино.

# 717
Рокс, виж в Наш дом. Мисля , че там гледах такава тема , даже се зачетох, имаше линкове.

Споделям вируса на Пипинсовото семейство. Иде ми да се гръмна. С вси-чки екстри, както го е описала.
Пазете се.

ПП Пипинс, ще съм ти благодарна, ако подскажеш с какво да се самолекувам.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 16:10 от Рoсна kитка

# 718
За Варна ми трябват калъфите:) Четох, и тема пуснах, ама ядец...

На легионерското обучение кликнах, но нещо не можах да видя на какво точно ще ни учат:))) и дали се изисква специално облекло.

# 719
  • Майничка
...На легионерското обучение кликнах, но нещо не можах да видя на какво точно ще ни учат:))) и дали се изисква специално облекло.

Офертата включва:

•  Теоретична подготовка с интерактивно и мултимедийно обучениеShocked - запознаване с римската история и тази на легионите, структура, тактика, въоръжение на легионите;
• Детайлна презентация на въоръжението на легионера;
• Подготовка и формиране на бойни формации като костенурка;
• Състезание и разиграване на бойни тактики чрез виртуални игри;
• Екипиране с пълно бойно снаряжение на римската армия - автентични реплики;
• Трениране на основните команди от статично положение;
• Строева подготовка и марш;
• Трениране на основните команди по време на марш и битка;
• Симулиране на реална битка;

• Основни техники за самозащита и нападение, нападателни и отбранителни удари с основни типове римско оръжие;
Възможност за фотосесия след курса; Flutter
• Сертификат за легионер от Първа тракийска кохорта.

Общи условия

Активация на акаунт