СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 019
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • Пазете Гор
Никакво наздраве! Днеска ми е безалкохолен ден (за сведение на тези, дето се оплакват, че имали обикновен лош ден).

Не се бях чувствал новобранец от казармата насам.
Всички у дома имат виждане с местата си за спане напоследък. Котката спи в морковите, кучето под колата и се заглавя на излизане, благоверната - напреко на спалнята, дребните се местят из стаята си нощно време, комшиите отляво не спят, а се обичат.

# 691
Наздраве!
Един дъжд ме е запукал, есенен. Та кат' заваля и цял понеделник.

# 692
  • Paradise
Куркума, а ти къде спиш? Весело е у вас, определено.

На мен ми е пореден воден ден, с лек вкус на айрян (има напредък).

# 693
Пипинс, ти ли зарази Голямото вълче? Звучи като бито кученце, и е с температура.

# 694
  • Казанлък of all places
Флор, повече нищо няма да казвам за ножа ти. Тази вечер, докато режех салата,  шведския ни нож от японска стомана, дизайн на Ф.А.Порше се плъзна от плота, удари се с дръжката в единия ми крак, плъзна се по другия и падна на пода заедно с погледа  и писъка ми. Раната е покрита с лепенка, ама много тежи това бе! Повече ме боли ударения крак.
Знам си аз, за други дела съм родена... ама се стреснах.

# 695
  • Paradise
Тоз' Порше онзи ли е, който измислил народната кола?

Вълк, да го изкара младежът по-леко.

# 696
  • Казанлък of all places
Тоз' Порше онзи ли е, който измислил народната кола?
Генау. И ножове конструират, представи си .

# 697
Някакви зелени чаши рекламират отгоре - веднага ги помислих за мента  Crazy Embarassed, то било кафе Simple Smile
Наздраве!
Една бутилка се търкаля няколко години в хладилника, чак това лято открих очарованието й  Heart Eyes

# 698
  • о`майна лунна нощ е
Тиугъл ще си остане градско отпускарско чадо до към сряда. Тогава по някое време ще ме вземат и изчезвам към казанлъшко с Емата. Днес едното дете беше на ясла, другото на село при баба и дядо, мъжът в командировка / и ще продължава да е/, а аз след успешния предиобед, в който чудесно се справих със задачата да изхарча заплатата на благоверния /по банки и осигуровки, но тихо - това е тайна/ съм се опнала на дивана вкъщи с лаптопа в скута. Успях да си купя едно стекче 0,5 литрови бутилчици кока-кола и сега се наливам доволно сама.
Изядох и шоколада на детето. Не стига, че не чувствам срам, но и почти се гордея, че съм направила нещо добро. Нали разправят, че младите затлъстявали. Това трудно се вписва във визията на дребната към този момент, но превантивните мерки са хубаво нещо ... и вкусно.

Вълк, лека да е!

# 699
Алоу, принцесите, имам  румънски младеж за подаряване/малко ми е малък и леко досаден/, но това не  е толкова важно. Върви в комплект с поканата за визита.

# 700
  Буба Мара, трогната съм. Ще прибера магията в килера до деня на ползване  Grinning
Флор, чувала съм легендата, че късните любови били по-силни  Flutter Като нищо до края на годината ще чакаме поне блог.  Wink

# 701
Висок и хубав ли е, Дренке  Joy

# 702
  • Кацнала на едно дърво.
Ео, почакай още малко, де. Големия трол расте. Вече се е целувал с три момичета.  Joy
- По устата ли? - попитах аз зашеметена.
- Якс! Пфу! Как по устата - възмути се той. - По бузата, разбира се.
 Mr. Green

# 703
 Joy Joy Joy

Признавам си, че и на мен целувките "по устата" ми се виждаха гнуснички.
Добре че се намери един достатъчно търпелив момък да ми покаже, че не е толкова гадно  Joy

Василисе, докато той порасне, аз ще стана стара  Blush

# 704
Да кажем- да, Ео, но не се настройвай предварително Joy

Общи условия

Активация на акаунт