СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 020
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • Бг
Добро утро. Май всички спите още.
NinoTino, много идейно празнуване на РД. А щом и децата са останали доволни.
Оффф, каква идилия е описала Лого5ка, искам и аз. То не, че събота и аз не бях на вилата, ама с този ремонт вече в повече ми идва. Нищо, надявам се поне догодина да е готово всичко.
Хахаха, Вълк, това с рибата ме разсмя.
Хубав да е денят на всички ви, а и цялата седмица, разбира се.

# 676
  • Paradise
И аз, и мъжът ми хванахме от гадорията, която тръшна детето.
За първи път ни се случва и тримата да сме едновременно болни, с всички "екстри", а тоалетната е само една.
Добре, че сме при мама, та тя, милата, се грижи за нас.
Вече над 48 часа консумирам само преварена вода и отвара от джоджен, защото нищо друго не помага.
Гледам откъм положителната страна, че ще сваля някое друго излишно кило.

# 677
  • Варна
Флор, не ти отива да се пуашиш от една риба с тоя касапски нож!
По тоя повод баща ми проявява висша кулинария като чисти цацата. Безрезервно вярвам, че може да направи и черен хайвер от очите и. А съм слушала и разкази за чистено от семките френско грозде за сладко. Направо Дзен, та дрън!
Пип, цялото женско воинство у нас мина по пътя на болестта, но с други екстри.

# 678
  Вчера избягах от "тръстиката" за ден. Два месеца без почивен ден ме вкараха в някаква шантава въртележка, в която всичко е размазано. Спах, рисувах, разходих се край морето и днес пак съм на работния фронт. Кажете, че съм героиня  Flutter

# 679
Ели, ти си героиня Grinning

Зверски ми писна на хвърчилото от "драмата" с Лукойл. Крайно време е да изровят някоя флашка, та да спрат да се занимават със спекулации по темата. Капката, която преля инак огромното ми търпение, е една статия от уж умен човек(ей таз, не че е задължително да я четете, и без това в мрежата е … я" по темата) Много са ми нелепи аргументи от рода на "щом другите не спазват закона, що аз трябва да го", особено когато са изказани от хора с авторитет на неглупави. В такива случаи се сещам за платени публикации.  Не искам да ви нагажирам с лукойлската тема, просто вече много ми идват и споделям.

# 680
  • под дъгата
Хоп, нова среща   Grinning
Да е честито на всичките с повод, много се радвам за Деси, и стискам палци на нуждаещите се, злото да бяга.
И аз трябва да съм героиня, от шест месеца без почивка, от днес съм в такава. Още не мога да се отпусна, обаче, станах в 6, като по чаовник, от 8.30 съм 'дежурна' на телефона /явно съм и незаменима  Laughing, но по-скоро хората ги мързи и им е по-лесно да питат, отколкото да мислят/.
Споделете, моля, някой хубав филм, досега от тук споделените, почти всички са ми 'пасвали'.
Желанието ми е за летеж към родните места и се надявам много скоро да се случи.
Флор!
За Елинор пускам това и това

# 681
  • Кацнала на едно дърво.
Риба, а? Миналата година моите мъже на риба ходиха и донесоха няколко шарана. Живи. Чакахме ги да умрат сума ти и време, не мрат и това е.
А никой от нас не посмя да убива.  Laughing Жал, жал...
Въртяхме се, потропвахме, пък към полунощ съпругът мой взе торбичката с шараните, един чадър (че валеше и дъжд) и отърча до "Ариана". Joy
Сега Големия трол пак се натиска да ходи за риба. Ужас.
То се е видяло, ще правим "Ариана" рибно езеро! bowuu
Пък зимата ще учим шараните да се пързалят с кънки.  Mr. Green

П.П. Горната случка ми припомни защо толкова много обичам мъжа си.  Blush (Като сте толкова време заедно, забравят се някои неща.  Laughing Любовта си тече кат' река, ама защо тече... Laughing)

П.П.П. Деси!  Hug

# 682
  • Варна
Споделям, че на мен пък взе да ми писва от новата спортна зала.
Цяла седмица все с това се занимаваха, като че ли откриват завод с 12 хил. работни места. Големи приказки, голямо нещо.
Иначе се радвам, защото много обичам спорта.

В отпуск не съм била от 2009год.За две години ми се събира общо 3 работни дни в които не съм се явявала по служба. Mr. Green
Много ми дотежа вече искам и аз една седмица почивка. Tired

# 683
Въртяхме се, потропвахме, пък към полунощ съпругът мой взе торбичката с шараните, един чадър (че валеше и дъжд) и отърча до "Ариана". Joy

езерото "Айряна", каза големият ми син, който не е наясно със софийските забележителности Simple Smile За другите му бележити преименувания по-добре да не споменавам  Embarassed

# 684
Нещо хубаво ще се случи. Предчувствието за това направо ме задушава- толкова е натрапчиво. Готвих - пица и бисквитена торта. Дяволски добра се оказах.  Замислям се дали бъдещето ми не е като водеща на "Време за готвене"  Mr. Green Mr. Green

# 685
Чета ви , четааааа! Но не смогвам и ред да напиша.
Пипинс  Hug дано скоро свърши.
Честито на Деси!   bouquet И честито на всички, чийто празници пропуснах- да са живи и здрави!

Флор , та ти си виртуоз!
Ооох! Не мога в момента да кажа какво ми е на главата , дано скоро мога да се похваля.
Сега не смея. Суеверия к'во да се прави.  Embarassed

Няма ги Катя и Дедо и няма кой едно наздраве да каже... Днес имам малка победа във войната. Та наздраве , дружина! С бирица... мезе нямаааа Tired

# 686
Флор и готвене?!

Накъде отива светът  hahaha

# 687
И аз това се питам!  Утре ще почна и гоблени да бродирам.  Laughing

Ето ви малко вдъхновение:

# 688
  • Казанлък of all places
A , недей и гоблени. На ножа ти някак си му отива да бъде използван, ама иглата не е за Вас, Флор.

Много и хубава работа свърших днес.

# 689
  • Москва
Споделям, че ми омръзна хората да ми пишат от името на други хора ( а понякога дори другите да не знаят). Защо когато някой има някакви въпроси и проблеми с мен не ми казва лично?НЕ съм чак толкова страшна. #Cussing out Крив ден.

Общи условия

Активация на акаунт