СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 022
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм от тия, които ходят поне половин час по-рано. И седя и се изнервям на пушачите наоколо.  Crazy

# 661
И аз съм от таз порода, Гаргамел, на мъжа ти т.е. При мен както казах е наследствено. Ето сега полетът ми е 13:45, мисля да хвана автобус за София в 8, 10 ще съм там на някоя от спирките, докато хвана градския транспорт и се придвижа до летището да стане 11 най-късно, а може би още 10:30 ще цъфна на летището. Но ей на, аз да чакам, било и часове, но в никой случай да допусна вариант да закъснея  Laughing

# 662
...и ще трябва да пиеш скъпо кафе. Защо не те посрещне някой в Сф, пък да убиете заедно времето в придвижване до летището?

# 663
Защото са на работа, а и да имаше някой свободен, то аз знам, че не съм приятна компания, защото съм умислена и нервна, докато не стигна до гейта няма да се успкоя  Laughing То и между другото, даже заради това, не само защото е по-икономично предпочитам с автобус, така ще съм сама и няма да има нужда от изпращачи, не понасям себе си, а камо ли другите и емоциите им в такива моменти  Crazy

# 664
Ти пък, кви емоции, отиваш за 1 седмица на 2500 км.
Няма да реват неутешимо, все пак не емигрираш в Нова Зеландия. Засега  Laughing

# 665
Не от гледна точка на това, колкото от гледна точка на техните радини вълнения по въпроса с летища, самолети, хора, летене и прочие. Абе не знам едно такова жужене точно сякаш, което само допълнително ме напряга. Иначе аз съм едно на мама (както и ти между другото  Mr. Green) и ако ще и да е на 250 км, всичко се изживява  Wink

# 666
Хм, не знам, нашите явно са претръпнали, почнаха да ме пращат навън на 15 Thinking
И да не са претръпнали, поне не ми жужат с такива терзания.
То и аз само веднъж със самолет съм пътувала, от тук, пък те си бяха в Пловдив, даже не знаеха кога ми е полетът, аз само звъннах да им кажа едно салю от Париж Laughing
Обаче аз ако съм майка, сигурно много ще жужа  Blush

# 667
Абе всъщност и моите не са жужащи, особено напоследък добре съм ги възпитала, да уважават правото ми да си жужа сама  Laughing А и те като ме гледат какво чудо съм аз самата, ме щадят и от своите незименни иначе вълнения по случая.
Аз по-скоро и всъщност не обичам въпроси и обсъждане на моите усещания и емоции, па страх ли ме е, радвам ли се, не се ли, какво ще видя, какво няма...камо ли емоции от тип раздяла. Просто ме сковават, защот съм си емоушънъл дърво. Искам сама в себе си да си ги обработя и едва когато съм готова, тогава може да споделя нещо с някого. Та в този ред на мисли, ако тръгна да емигирирам за Нова Зеландия някой ден, трябва да е тайно и инкогнито  Mr. Green

# 668
Абе тайно, абе инкогнито, а снимките от сватбата с новозеландския принц кой ще ги прави  Crossing Arms Mr. Green

# 669
Е, аз като теб имах предвид де, като пристигна там ще кажа на всичи  Laughing А и ние, ако ще ходим, ще ходим двете  Mr. Green И стига, ще те замоля, с тия сватби, голямо чудо - 2ма луди, 300 гладни и 1 Михаела за фотограф  Joy

# 670
Споделям,че реших да се науча да готвя. Снощи проявих ентусиазъм да изчистя едни риби, подарък от съсед. Оообаче рибите се оказаха живи и ентусиазмът ми спря до там. Баща ми ги довърши буквално Simple Smile) За сметка на това вече имам много дебела готварска книга и то точно като за мен. Започва с описание на всичко необходимо за една кухня. Дори нямах представа, че има толкова много видове тенджери и тигани. Споделих! 

# 671
Имам една позната, омъжила се за даскал. В деня след сватбата, даскалът отишъл на работа. По едно време тя се светнала, че е редно да забърка нещо за ядене. Отишла в книжарницата, купила една дебела готварска книга и ръгнала с маникюр какво да готви. Попаднала на скумрия на фурна. Напазарувала, сготвила, и когато даскалът си дошъл, сервирала. Даскалът похапнал малко, и по едно време питал кой я е учил да готви. Тя извадила книгата и показала рецептата. Даскалът извадил червен химикал, щракнал то, нарисувал легнала голяма скобба между "две" и "скумрии" и над нея написал "изчистени".
Риби се трепят хуманно с гаечен ключ - Янтра да каже.

# 672
  • Пазете Гор
Ех, и ти, Флор ... сега почваш и веднага - чистене на риба. Тънка работа е тя. Започни с простичкото -  измий морков.

Рибите мърдат, дори и мъртви, ако прекарате нож по "страничната линия".

Свърши зехтинът! Аз и благоверната омагьосани вече, пийнахме, не можем да караме. Да ида до комшиите?

Щурците нетърпеливи днеска. Един се разскърца още по светло, че пръсках с маркуча. Усетил явно прохлада, и си подкара неговата.

# 673
  • Бу-у-урга-а-ас
Аз съм луда. Отидох на тих селски уикенд във вилата на родителите ми и вместо да се наспя на тишина и чист въздух, хванах една книга на Гришъм и не я оставих до 3:30 сутринта. Днес се събудих с очибол. Преядох с варена царевица и диня, а на изпроводяк си скъсах огромни сочни сливи покачена на една нефелна стълба, как не паднах не знам.
Обаче с гордост мога да се похваля, че отворихме "консервната фабрика" с 76 буркана домати. Абсолютна селска идилия - боса, несресана и по потник. Обаче свъ.

# 674
Споделям културно мероприятие за детското РД парти на малката - куклен театър.
Приказката за "Трите прасенца", страхотна актриса, кукловод един път. Страхотни кукли и изобщо - отлично представление. Толкова добре, че децата се вживяха доста. На финала дамата с куклите им позволи да се снимат с тях и децата се опитаха да линчуват вълка. Много бил лош, гонел прасетата, трябвало да го натупат. Разтървахме го, сиромах. Добре не го скъсаха, че вълк не знам как щях да ушия, щото аз и копче не мога си заши.

Общи условия

Активация на акаунт