СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 040
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Честит Христо, Анджей! Много здраве и много успехи и все така ентусиаст да бъде, независимо за какво иде реч.

Пипинс, на вас бързо излизане от таз неприятна серия.  Hug

Аз вече уж офишъли съм в отпуска, докато миналата седмица си мислех как толкова бързо и ненадейно тръгвам за Швеция, няма да имам време да се подготвя, а сега ми се струва, че има цяла вечност до 3-ти август.  Blush

Тази нощ сънувах Катюшата, че е в Пловдив с Митко и Мишо, после сънувах, че съм написала и издала книга, видях си я по рафтовете в книжарниците и бях убедена, че първото, което трябва да направя като се събудя е да хукна към Хеликон да си я купя, защото Саня на ЛС също ме питаше как е възможно да не съм закупила собствената си книга  Joy Иначе съм добре!

Пу, знаех си, че забравям нещо - Дедо, честит ви студент, ще ни издадеш ли какво ще учи младежът?

# 646
  • Москва
angelina.bgk, живо и здраво да ти детето. Само с гордост да го споменаваш   bouquet

Дедо, честит студент. С лекота да му върви ученето.

Пипинс, стискам палци всичко при вас да е наред по-скоро. Flowers Four Leaf Clover  Hug

Споделям две луди колежки от София, които ми бяха на гости днес.  Учудих се колко отдавна не съм стъпвала на централна гара. А преди не минаваха повече от две седмици без да забегна някъде.

# 647
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Цяла седмица чакам съботата, за да се потопя в едно любимо кътче с минерална вода и днес мястото беше окупирано от полупияни /надявам се само това/ младежи, които се държаха нагло, наливаха се с бира, бяха надули музика. Напоследък се плаша от липсата на задръжки, ценности и от властта на простотията.
Повдигнах си настроението с био обяд - домати, краставици, лук, магданоз от градината; даже кюфтенцата бяха с домашни яйца и подправки от двора; и хлябът си беше мое производство. Само бирата ми е купешка.  Whistling

Пипинс,  Hug Съжалявам за неприятностите, дано бързо минат.

На празнуващите - весел празник, честити ви рожденик на Анджи и студент на Дедо. Да са ви живи и здрави престолонаследниците.  Heart Eyes

# 648
  • тъгата в мен
Един път закупила ваучер за почивка сега пак очото ми все натам бяга.Не ми стигнаха Родопите,та йощ за 3-4 дни се оглеждам.За сега това е на дневен ред.
Пипинс Peace

# 649
  • Казанлък of all places
Я вижте каква я свърши син ми Костадинов...

Сврачо! И аз искам!

# 650
Блазе на жена му. Mr. Green

# 651
# 652
Браво на младия готвач!

Свраче, офертата е страхотна. Аз както се озъртах за морска оферта, не устоях на две други и сега ще почиваме на Добринище и до яз. Доспат. Навързах два ваучера един след друг, ако нямахме стар човек, когото не можем да оставим за по-дълго, щях да продължа към Кърджали или Смолян.

Наточила съм се за коктейли тази вечер, подстрекавам и сестра ми, чакам само да видя кой ще откликне, за да не си пия сама.  Laughing Съпругът, след историята с преплитането на червата не смее и чаша бира да опита, та съм го ударила на самоназдравици.

# 653
Нали ви разправях, че ще карам един приятел да ме вози с мотор, така малко за адреналин.
Тоз приятел ми е тръпка от 6 години  Joy, но така нали само тръпка, без връзка, щот' той не става за тая работа, според мен  Laughing Но както и да е, той по принцип е пич и нищо не ми отказва.
Обаче днес като казах да ме вози на мотор и той каза изключено  Shocked Опасно било. Е, като е опасно, що го кара!? Crazy

# 654
  • Пазете Гор
Как сама, Didranad ! ние за какво сме. Наздраве. Боцни си от салатката, днеска малко съм прекалил с босилека. Маслинка вземи.

Почнах да готвя на 19. Можеше и по-рано, язък. Бравос на младия потомък на тракийските царе!  Grinning

# 655
  • Москва
angelina.bgk , и аз подкрепям Вълка. Блазе на снаха ти. Simple Smile

Изпарило ми се е всякакво желание за пътуване. А след по-малко от месец трябва да се връщам в Москва.

# 656
Страх го е да не те пожелае, Ео, след като покара между ногите ти. Това му е опасното.

# 657
Мерси Куркума, благодаря и тенк ю за салатката и компанията.

Доволно количество джин, гарнирано с каквото му трябва оттече по чашите. Систъра удържа думата и дойде. Опитах се да пласирам холандския Граанженевер, но май си  е вечно мой.  Confused

# 658
  • Казанлък of all places
Никога не съм съжалявала за нито едно свое ранно ставане. Зелено, росно, и пак можеш да си легнеш след кафето...

Как се изстреляхме в шест без десет за да изхвърлим първородния на автогарата! За 3 минути  бяхме облечени, намерили загубените ключове на колата, минали през тоалетната и изнесли се от дома. На Хрисче, милото, му личеше възглавницата по лицето, но след още 3 минути бяхме пред автобуса. Който тръгна бавно и величествено към морето чааааак в 6.17!
Мацките в лагера на НСА в Равда могат да са спокойни, младежът идва. Simple Smile

# 659
  • Майничка
... Който тръгна бавно и величествено към морето чааааак в 6.17! ...

20 минути загубено време!  Wink

Аз съм от тези, за които повече от минута-две, хайде, 5 да са, висене преди тръгването на превозната средство са непростимо разхитителство (изключая случаите, в които няма как да си купиш предварително билет).

Благоверният е точно с обратна нагласа, всеки път, когато пътуваме с влак към морето и започна да стягам багажа сутринта преди тръгване, хапе нервно устни, заел поза за висок старт до вратата поне 2 часа преди това и току примрънква жално: "Мислиш ли, че е възможно да стигнем поне половин час преди тръгването? От мен да мине, поне 20 мин. да са, а?". А "моите" 3-4 минути преди натоварването в таксито, когато ги изпратя с все багаж пред блока и седна да помисля на спокойствие и да огледам дали не съм забравила нещо, направо му скъсяват живота с ден поне. За 17г. все трябва да е свикнал, но не би! Joy

Общи условия

Активация на акаунт