СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 050
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Майничка
Добрютро банда!  Laughing

Тихият юлски дъжд ме изстреля като тапа от шампанско от постелята с едничката мисъл "Прането!!!". Едва след като опразних простора, сколасах да се насладя на утринната свежест с чаша кафе. ЕГН-то и рутината си казват думата. Joy

Пипинс, да се оправя бързо детенцето ти! Hug

Куркума, изметоха ти скуката (рахата), а? Wink

# 631
Гаргамела, твоят дъжд дойде и при мен, Пръсна и отмина. Прането си остана на простора. Аз от пране не разбирам, знаете. Плановете са ми градинарски днес.

# 632
  • Казанлък of all places
Дъждът е в Казанлъшко. Моето пране са го прибрали добри хора,  а аз се изправих като пирон в леглото с мисълта "Градинското парти на детето! "
Днес многоуважемият ми голям син става на четиринадесет.
Не мога да ви почерпя с тортата, която все още не е направил, но като стане ще я снимам. За сега - наздраве с кафе!  Simple Smile

# 633
Да е здрав и усмихнат! Весело парти да сторите!
Аз се чудя дали да наравя също, синът приет да студентства.
Някак не ми иде отвътре, По-добре той да си прави неговото?

# 634
  • Казанлък of all places
Дедо, мен ме отсвири.Simple Smile Попитах не искат ли на пицария, не, сам щял да си направи кетъринга ...
От де се взе такова ( на моменти, де)?

Само успехи на твоето момче! Hug

# 635
Син който прави торта? Звучи много добре. Казах ли ви, че малкия хвана отвертка на прощъпулника?

# 636
Ето такива мъже трябват на този свят, аз нито знам какво е отвертка, нито как се прави торта.
Отивам да чета, че тая джаджа днес изперкуляса и се рестартира на 5 минути, нямам нерви. Crazy

# 637
  • България-Швейцария
Окоче, значи гладен няма да остане, инженерите отново са на мода и се търсят Grinning
Моят племенник хвана един портфейл (швейцарски), то хубаво, ама как ще му се случи, като баща му не ще да мръдне от място и се е закотвил тука.

Установих, че светът изглежда съвсем различно като си спал поне 8 часа.
Ако можеше да зарежа и бумагите поне за уикенда, нямаше да е зле, но много искам.
В тон с новия правопис - хубава Ви почивка, хора Laughing

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 15:35 от CTramell

# 638
  • Майничка
Анджи, да ти е здраво и щастливо момчето!  Hug

Преди 12г. във всеки свободен момент, неизвестно как  Wink, по телевизора даваха "Книга за джунглата". Сега историята се повтаря. Установих, че все още мога да възпроизведа по памет всички реплики и песнички. Joy

# 639
  • Paradise
Ангелинке, Дедо, усмихвате ме с тези хубави новини!
Да са ви живи и здрави децата!

След малко пак отиваме в болницата.
Толкова ми е размътен мозъкът (от липсата на сън и други гадории), не мога да мисля трезво кое, как, защо.
Но ще се оправим, де, само малко търпение.

# 640
Пипинце, бързо оздравяване на детето!

Анже, жив и здрав!

# 641
  • Пазете Гор
Пипинс, ще се оправиш, за замътен мозък и препоръка имам, ама пусто преди обяд е...

Абе тоя петел, дето го турих да къкри със фасуля, значи докато го транжирах, то...тестисите му колкото моите, че и повече, Ше му се не види и свраката проскубана! А инак дали и докара до две кила чисто тегло, не знам!

# 642
 Хаха, Куркума, оставил си кокошките без расов петел да му се не види  Grinning Направи самостоятелно ядене от тестисите му  Joy
 Пипинс, бързо озравяване на детето!  Flowers Four Leaf Clover
Анжи, Дедо, хубави новини, радвам се за децата ви. Да растат все така умни Simple Smile

# 643
Главата ми е бръмнала от автомобили, цени, местонахождението им.
Вчера се премерих в един шевролет матиз - дават ми го напълно оборудван за такси, само аз да го карам, газ, 10 лева за всеки божи ден. Направих едно кръгче - хора, това не е кола, това е картинг.
Над главата ми има един сантиметър, не можеш дори да се протегнеш. Ужас и каустрофобия.  Shocked
То не, че не съм карал картинг, но поне си на открито, не си в консервна кутия.
Колите, които харесвам, не са ми по джоба. Хубавите коли не ги продават достатъчно нови, за да бъдат регнати като такси. Ако събера пари, ще си купя мицубиши колт. Ако не - ще се кара френска кола, дачия саджеро 1.4  Shocked

Куркума, остави тестисите в супичката. За самостоятелно трябва поне половин килограм.
Горкият мъжкар, след смъртта му да му търкаляме тестисите във форум - това не заслужава никой пич.

# 644
  • Пазете Гор
Вълк, тоя си беше лузър.
Истинският стопанин на кокошарника бил огромна червена гад с глас като локомотив, изпълнявал си съпружествата стриктно и дори пазел по-добре от кучето. Като му дойде времето, ще трябва поне 8 литрова тенджера.

Поздравете децата си, и да поздравите половинките си, angelina.bgk и Дедо, общ проейкт са, както се казва по модерному.

Общи условия

Активация на акаунт