Отговори
# 645
Те си драскат мито и ДДС по инерция  Laughing. На самото известие има описана услугата, както и тел. за информация. Обаждаш се, разбирате се и според таксата си правиш сметка дали да ходиш до митница или да се възползваш от услугата  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 646
Пинко, кажи нещо за слаба съединителна тъкан. ХА, лецитин, Q10?

и силиций.....преди време в тази книга  четох, че е добре за съединителната тъкан"Лечение със силициева вода" Вера Озерова.
Тогава ме болеше зверски гърба и ми казаха, че съединтелната ми тъкан може да е слаба и затова да ме боли. Но съм си взела от ихер на капсули, че по лесно, а и е полезен за много неща. Иначе в полския хвощ има силиций.И другия начин е като в вода се държи кремък, но черен, но пък в същото време точно черния пише, че може да има някакво количество радиация, което е свързано с времето по което се е образувал...някога си...

p.s. сега видях, че в Спиралата, я има книгата но с друго име "Силициева вода срещу атеросклероза и жлъчнокаменна болест"...ако те интересува хвърли един поглед

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 13:24 от dalil

# 647
  • София
annaaa
пробиотик задължително,заради честите антибиотици и инхалаторите , които образуват гъбички в устата
Куркумин е много добро решение като хр.добавка също и чесънче
Водорасли, ако няма алергия към зелениите   или "цитросепт"
за промики на носа, ако има полипоза  с "цитросепт" е
омега 3-КОФАТА
 магнезий е  просто задължително при астма.Благодарение на него мъжът ми разреди значително кризите

код за 5$ отстъпка: TEF782   Turn-l
Благодаря Simple Smile

KКъм списъка бих добавила и quercetin

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 648
  • в 1001-та нощ
аз да доложа, че днес ползвах ензимната пилинг маска на АЛБА  Peace и съм доволна  Peace

щипеше ми повече то Панавейксала, като към това добавям и изтръпване - не очаквах, но няма рани или други поразии, а почистено лице

не мога да съм сигурна кой продукт е по-силен, не знам щипането и изтръпването от какво е  newsm78

може би трябва да сравня съставките по-късно  Peace

# 649
Получих известие за пратка от 20.07  Flutter

Някой може ли да ми препоръча какао от сорта на нескуик? За сега съм се спряла на това

# 650
Препоръчайте ми някакво мазило за пети или нещо което да помогне  newsm78 От както се преместихме в къща и ходя боса вътре-вън (вече месец) петите ми се нацепиха и е нещо ужасно. Взех си едно възтановяващо кремче на Scholl, мажа вече седмица, но няма ефект. Дори вече ходя с чорапи  Wink
Гледах това, http://www.iherb.com/Shikai-Borage-Dry-Skin-Therapy-Foot-Cream-4 … 125-ml/12767?at=0 но кажете и вие.

# 651
  • София
Ninia,защо не пробваш с чисто натурално какао, аз така го приготвям, в една чаша топло прясно мляко слагам половин чаена лъжица какао и подслжадам с една супена лъжица мед, рзабъркавам добре, за да няма топчета и  детето го пие с удоволствие.

# 652
vtvt  благоратя ти   bouquet Simple Smile Ще й поръчам рибено масло и тези добавки.  Ще пиша с отзиви след като започне да ги пие

# 653
Bobka ти от сайта ли поръчваш натурално какао, кое?
Аз точно за малката искам, оказа се че обожава какао и всичко шоколадово  Crazy

Alex Mom редовното пиене на рибено масло ми се отрази чудесно на петите  Grinning

# 654
# 655
Пинко, кажи нещо за слаба съединителна тъкан. ХА, лецитин, Q10?

какво означава слаба съединителна тъкан  newsm78

Амиии, попрегледай в нета какво пише за нея. Лично на мен ми трябва, защото лесно ми излизат синини, спукани капилярчета. Освен това четох някъде, че причината за поява на целулит е именно слабата съединителна тъкан и наред с усилията за стопяването му, трябва да се подсили и съединителната тъкан. Сега си правя костни бульони, но трудно намирам домашни птици и искам да пия на добавка.

Ninia, мерси. Много скъпо това бре! За 20 приема близо 20 USD. Към нещо подобно се насочвам и аз, ма да видя и Пинко какво ще каже за оптимален вариант. Желатин ли някакси да консумирам  newsm78 Под каква ли форма?

Bobka, ще те посъветвам и аз да не купуваш инстантни напитки. Имат някаква об/преработка, не знам точно каква. По-добре сурово какао на прах.

П.С. Забравих да ви препоръчам това загряващо масажно кремче при настинка за деца http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Warming-Vaporous-Rub-2-oz-60-ml/12396?at=0. Адски приятно, става и за инхалации. Малко скъпичко идва, но е доста икономично.

И изобщо съм доволна от нещата на Gaia Herbs (проучвала съм ги доста подробно), също и от Dr. Christopher's.

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 14:25 от I see you

# 656
I see you аз по едно време всеки ден ядох по една кофичка кисело мляко с разтворено вътре едно пакетче желатин. Престоява 30 мин. и след това през целия ден когато се сетя хапвах по няколко лъжици. Много добре ми се отрази на косата тогава  Peace

ПС. Сега се сетих - виж дали рутин ще ти свърши работа.

# 657
I see you аз по едно време всеки ден ядох по една кофичка кисело мляко с разтворено вътре едно пакетче желатин. Престоява 30 мин. и след това през целия ден когато се сетя хапвах по няколко лъжици. Много добре ми се отрази на косата тогава  Peace

Трябва да пробвам. На какво заприличва? Желирано мляко? Знам аз, пача трябва да си правя  Mr. Green

# 658
  • София
I see you , ако ще ядеш желатин по-добре н,а капсули иначе е гадно., в сайта предлагат, редовно купувам за майка ми, довлна е...а бульоните, които си правиш наистина са много полезни за много неща...като правя супички на детето винаги гледам да има кокали (имам и във фризера замръзени домашни пилешки крака  Laughing)
Ninia Имам от това какао...използвам го и за мляко с какао, кексове десерти и т.н.....иначе и аз избягвам инстантните напитки, особено, ако се касае за детето.

# 659

Трябва да пробвам. На какво заприличва? Желирано мляко? Знам аз, пача трябва да си правя  Mr. Green
Не е гадно. Усещането е все едно ядеш нещо с грис  Peace Можеш да добавиш нарязана ябълка, става още по-вкусно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт