планово секцио
стиснати палчета и от нас за малката Борянка
. Даже зълвата каза, че накрая на своя глава и дала някакво лекарство различно от това, което и предписала педи и смъкнала температурата. Да се оправя бързо Еленка, че в тези жеги кошмар, горкото дете
Евилчето е права, на нашата кума например като е изцяло кърмено детето, ми то не спря всяка зима все е болно
Аз упорито продължавам да се цедя въпреки че тези до 140-160мл , които цедя за едно ядене не е за никъде за двете.
между другото се улових, че преди да тръгна да се цедя си опипвам гърдите и наум си казвам колко горе-долу ще изцедя 

, май още нещо щях да пиша, ама изключих
Тая нощ май няма да се спи - тея сополяци ше ни уморат и тримата...бях забравила какво е, ама едно е да е на 2 месеца и да си трае, като му смукаш с помпата - елате сега да видите какво става - все едно се боря с малко прасенце, цялата плуввам в пот...
А сега като е легнал е ужаст - слизат му надолу и се буди през половин час, щото едвам диша...дано скоро се оправим, ама като знам как бърже се оправят сополите...едно седмица не ни мърда в най-добрия случай/то дано останеме само със сополите де
/
Много прегръдки и подкрепа от нас, мила
Всичко ще се нареди в най-добра за теб позиция
И много, много ще ми липсваш и ще те чакам с нетърпение!
Ох, да се оправя малкия сладур
ми той и рогатия мъж и търси внимание, как да му откажа? 

Да пишеш при първа възможност как е минал прегледа и кога ще е операцията!
Енергия има детето за изразходване и за заякване на крачетата
Браво на Бобчето!
И аз искам скайп, ама във ФБ ме няма. Може ли?
Консултирах се с една приятелка и май всичко сочи колики. По едно и също време, с пукането в корема, с всички екстри. Ще спра за ден-два пюретата да видим как ще е и после ще го мислим. В крайна сметка пък по-добре да е от това, отколкото нещо по-сериозно. Сега се запътвам към леглото да го гушкам и да поспя.
има ли и други като нас 
Предлагам и всеки ден и със голям зор изяжда 3-4 лъжички . Хапва си с апетит само някои зеленчукови и това е . Млякото и него го пие със зор, от 3 месеца изпива по 120 мл повече не.

уви чак във Варна е. 

И нашето гардже ритка във ваничката много доволно,още от 2-ч месец,но баща му започна да му държи крачетата,а в отговор Крис започна да мрънка в банята, в БГ взехме по-дълго корито и Крис отново беше безкрайно щастлив,че ни къпе и а с него
Забелязвам го,че от 2 дни и той се пънчи да си вдигне дупарата,като че да лази,ама ми се струва далечна още тая неговата работа-дано да съм права, че не и се мисли иначе
Вече се и търкаля сам-ужасТ! Съвсем не мога да се отделя и з минутка вече от него,а вечер както си заспиваше сам и без проблеми-отскоро искада ми държи ръката,докато заспи глезльо и ако случайно баща му е при него по това време плаче и вика жално,жално "мамуууу",ама само когато трябва да спи вечер,та го докарва по звучене най-вероятно,не че е осъзнато мамото му
.Доктора каза,че ще го боли само 1 ден,но хич не ми се вярв... нямало друг начин и ако се опитваме да забелим може само да му влошим състоянието... Но така е при нас, всяко дете си е индивидуално!

, оф милите душици в тия непоносими жеги

, и Боряна не е яла повече от 120(случва се изключително рядко, да изяде 120
)
,не се притеснявай за пишонката на Крис,ще видиш колко бързо ще се оправи
, дано всичко с бъбреците ти да е наред 

)

, Еспинозке и ти 
Глупаците от Софийска вода, писали на сайта си, че водата ще я спират от 9 сутринта, а те посреднощ я спряли.....