Зеленчуково или плодово пюре хапва февруарското дете! № 16

• 25 086
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
На нас в момета ни слагат климатик в спалнята, затова съм мерудията  Crazy Рая излезе с леля си на разходка, да не диша прахоляците (не че много ми се даваше де, това й е първият път без мен на разходка..)..За леля й много имам да разказвам, #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ама друг път  

# 106
  • София
Здравейте!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес бяхме на ДК - 6870 (+860) и 64 (+2,5) за 1 месец и 1 седмица..Но още щом видя докторицата започна да плаче милото... После й направиха и последната инфанрикс - и на нея рев  Cry  Даде ни направление за кръв и урина...

После като ви изчета пак ще пиша  Hug

# 107
Здравейте!

Вчера захраних мойта хубавица за първи път с бебешки ориз. Естествено всичко е размаза по нея, но й хареса, защото такава уста отваряше, сякаш и мен искаше да глътне  Grinning

Между другото четох за бебшкия ориз, че освен че е много подходяща първа храна за бебета, е отличен и за смесване с други пюрета. Прави вкуса им по сладникав, познат и приятен за бебето. Огнена и mimi_jobnoto ако искате може да опитате да го смесите с пюренцата, които вашите бебоци не харесат, може и така да свикнат по-лесно с техния вкус   bouquet

# 108
В момента мисля за всичко друго, само не и за захранване. Днес съм като ника си-чудех се дали да пиша въобще. И двете докторици са на мнение, че най-късно утре трябва да дам АБ, дори едната днес го изписа, ама интересно-едната е против АБ, който изписа другата и каза аз да си преценя. ooooh! Абе не ми се пише повече, тази нощ щяхме да я караме в отделението-толкова беше зле.
Да, pesl, знам всичко това-изстрадах доста около голямата едно време  ги знам тези неща.
Въпроса е,че дори да дам АБ как ще я помъкна на море на 1-ви август сега. ooooh! Много неща не ми побира ума днес, само се моля днес да се подобрят нещата и да не стигаме до там.
Знам,че постоянно пиша за това, но толкова ми е криво,че трябва да споделя-идва ми да влезя в кърмаческият и да го срина из основи-не че те са ми виновни, аз обвинявам за всичко, което се случва у нас само себе си винаги (за разлика от мъжа ми-за него виновен е всеки друг,само не и той), но тази агитация, която масово се налага навсякъде,че кърменето помагало едва ли не докато ги кърмиш да го минават по-леко ми тежи-точно сега казвах на моя,че ако бях си спряла кърмата по-рано, да не бях се мъчила толкова до сега, ако бях я научила както трябва на шишето, сега можеше поне за морето да знам,че има къде да я оставя. Пък и файдата от разболяването-май все тая. Ако бях,ако бях...ама не съм. Tired

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 13:02 от огнена стихия

# 109
  • Mostly in my mind
огнена, силно стискам палци бързо да се оправи.  Hug Praynig

# 110
Миличката Елена! Стискам палчета бързо да се оправя!  Hug

# 111
Добър ден,мамита!Стиснати палчета за всички нуждаещи се!  Hug  Praynig
Албена днес стана на 5 месеца и я почерпих с прословутото картофено пюре на хип.Стоплих го много добре на микровелето и си стана нормално пюре,само добавих малко преварена водичка.Поднасям със страх лъжицата,а тя милата седи с отворена уста и чака.Имаше малко кисели муцуни,но си го изяде геройски до последната лъжица!Надявам се да свикне с вкуса му и да не й гадно!Следобед ще давам за закуска тиква и ябълка половин буркан да видя дали ще го излапа!
Това е от нас с Албена,пожелавам Ви приятен и възможно най-прохладен ден!   bouquet

# 112
Здрастиии, мацки  Grinning
Влизам веднага да се похваля, че преди малко ядохме картоф с морков.Как се облизвашеее и чакаше за още, чак помрънкваше като спрях, ама и запуших устата с цица  Joy Тъй като се вслушах в съветите ви, че чист картоф е отврат, реших да дам картоф с морков, че то морков сме яли вече и нов е само картофа.Таа много съм доволна, дано така продължим и с другите зеленчуци.
Палчета за болничките - бързо да оздравяват
Зелда  Hug ще го взема другия път Симеончо за сравнение , та да не ми обиждат госпожицата фина  hahaha
Снуки и вие сте горе долу като нашите мерки
Честити месечинки на всички бебоци  Heart Eyes
Айде бай от нас ! Цункии

# 113
Палчета за бързо оздравяване на всички,които имат нужда!
Честити месечинки на порасналите бебоци!

# 114
  • Сливен
    Здравейте.И Пламето става на цеееели 5 месеца.Кога мина това време.Особено последния месец.След час и половина сме на контролен преглед и ще ни мерят и теглят.Нямам търпение да разбера как е.Дали е повлиял добре антибиотика  Praynig
    Честито и на другите месечинковци  Hug

# 115
  • София
Честито ма месечинките  Hug Аз да ви обявя, че ще пътувам и ако ви залипсвам да знаете в сърцето сте ми  newsm76
Добрата новина е, че ще видя баба и мама, а другата- ще спим при свеки (мамка му на бедния човек кога му е вървяло)  hahaha

# 116
Здравейте мамчета,днес съм решила да предложа кисело мляко ,че не се издържа на тоя рев вечер Twisted Evilда питам мамите ,които вече го дават-Стани най-вече как го разрежда и добавя ли се захар newsm78навън е адска жега #Cussing outЧестито на всички месечинковци,а на болничките да се оправят бързо Hugотивам да  полегна докато малката спи Peace

# 117
  • У дома... някъде
Върнахме се с резултати от днес.
Все още си носи стрептокока в гърлото,но секрета и резултата е от 12,тоест от деня на изписването,така че днес взеха нов гърлен секрет,който ще излезе др.седмица.Продължаваме Зината до утре.
На ехограф се видя леко уголемено легенче на левия бъбрек  Confused,което трябва да се проследява пак след месец.Това е за сега,но пак ми е притеснено доста.
Ако пак получи намалено уриниране ще ме е страх да не се стигне пак до там,че и по нататък.... Praynig
Отивам да полежа малко че е адска жега и всички болнички да се оправят бързичко! Hug

# 118
И ние сме тука, четем ви, но като реша да пиша - и хоп, нещо се случи или таткото ме измества на компа и така.
Първо да честитя на днешните месечинки, да са живи и здрави!

Огнена, дано скоро да се оправите и не го мисли морето, всичко винаги се нарежда! Simple Smile
И моя хубавец маха усилено с дясната ръка, но мисля,  че това се дължи на факта, че вече се усеща да има сила - а как си дърпа ушето  и косата, като ги хване hahaha.
Сега спи и мама мисли да ляга и тя Wink

# 119
Валерия, пие Зинат и още има стрептокок, така ли? Първо нов секрет се взима 4-5 дни след спирането на АБ, второ това означава, ако е реален резултата, че този АБ не е бил подходящ. По антибиограма ли го дадоха или на око? Ако няма някакви особени симптоми за момента, защото и такъв вариант има. Да си е стрептокока увеличен, а да не е предизвикал нищо. Може да се свържеш с някой хомеопат и да почнете. И без това без показания едва ли ще ти дадат друг АБ. А какъв точно ви беше стрептокока?

Общи условия

Активация на акаунт