Зеленчуково или плодово пюре хапва февруарското дете! № 16

• 25 065
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Аз това имах предвид, като казах, че е тарикат малкия Боболично  Hug Как само си седи прав и не му пука... Mr. Green

# 691
Ехоуу! Голямо писане , голямо нещо! Браво!
Честити месечинки на големите дечица! Много са сладички всички!
Лелее, момичета, като ви гледам колко сте смели с това захранване и хранене и направо се спичам леко. Беб си лиже един морков вече 5 ден и утре може да си кусне и тиква. Ама аз твърдо съм решила   да не замествам хранене още дълго време, че в тези пюренца няма нищо..Все си мисля, че не може в цял свят хората от край време имат грешни практики на захранване, а пък и познавам прекалено много хора с проблеми с язви, стомаси и т.н. Та затова ви следя с интерес и си водя бележки. Не знаех нищо за баклата или патладжана, но така или иначе не виждам смилъл детето да яде нещо, което нито аз нито баща му ядем.
Кремена мама, как ти завидях просто не е истина! Татито ми липса супер много и нямам търпение като отидем при него да зачезнем някъде само двамата  Heart Eyes Пожелавам ви да се влюбите един в друг за пореден път и да се заредите с много емоции!
И аз съм на мнение , че най-важното за едно семейство е да прекарва време заедно! За мен не е важно колко време прекарваме заедно, а качеството му. Може да са 40 мин на ден , но да са само за нас. Не мисля, че е проява на егоизъм да поставиш на първо място семейството си. Не е важно кой е важен и кой не. Нещата са различни. Начинът по който обичам бащата на детето си и родителите ми е различен и затова двете неща не могат да се сравняват. На запад родителите са авторитет до 18 годишна възраст, а на изток родителите ти ръководят живота. Ние сме посредата и както всичко останало нещата са супер сложни и недоизяснени и затова има недоразумения, но важното е да не забравяме кое е най-важното за нас.
И понеже днес ми е ден на завиждане  Blush да си призная, че завидях и на Бенджи за липсата на цикъл.
Куин Би, ( колко якичко изглежда на кирилица хихи) мисля да спреш да се притесняваш за бобърчето. Като знам колко силно хапят с тези малки остри зъбчета се изненадвам , че още не е протекла кръв от някъде.
Дейзи, признала съм те как винаги успяваш да запомниш и отразиш всичко!   bouquet
Столче за кола няма да купувам. Има още доста време докато бебешорки стане готово за такъв стол, а и килограмите отдавна вече не са ми фактор за нищо! Татито най-вероятно ще вземе някакво на Грако- (може би най-продаваната продавана марка отвът океана) , но има още много време. Ще поживеем, ще видим  Crazy
Лори, снимката на Бобо и лигата е страхотна! хихи Смехурковци! Аз точно заради тези упражнения не оставям малкия без надзор в шезлонга... А преди ми беше най-ценната вещ...ахх....

Ааа, сетих се нещо. Спомням си , че за да се усвои добре желязото не трябва да се приема заедно с храни , богати на калций като млякото. Та се чудех дали не е по-добре да има поне час между приема на месо и АМ/ КМ?
 ooooh! Изписах света УЖАС!

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 22:37 от lena1

# 692
Лори, браво на Бобо. Много по-бързо се развива от останалите, още малко и ще ви се разхожда по главите Laughing Пу-пу да ви е жив и здрав, но ще е много палав да знаете Hug
И Лорис от днес вече се обръща от корем по гръб и аз съм много горда, нищо че сме най-изостанали Rolling Eyes То детето само си се научи, хич не съм го насилвала, показах му един път как става преди време и той си е спомнил и се обърна днес два пъти. После като си дойде баща му, се обърна още 100- на пъти, за да покаже и на него колко е голям и какво може Heart Eyes

Лека нощ на всички:

# 693
Абе я му купете по-голямо легло на Лорис бе хора... Mr. Green Hug Няма къде да си се обръща в това... Heart Eyes Бравос за обръщането, сега майка му ше види как само ше го върти като препечена филийка... Joy Hug

Лека и от нас  smile3524

# 694
Лори, браво на Бобо.  smile3501  Бас държа,че ще е първото проходило Февруарче.  Heart Eyes
Пчеличке, нищо му няма на Бобърчето.  Hug
Лена, и аз не мисля да замествам скоро ядене, но пък захранвам смело напред.  Peace
Столче - ще купим на баткото по-голямата група,пък за беб ще ползваме неговото. Ама това ще стане,като започне да седи сам.
Цикъл - и аз нямам още. Обаче за кърмещи мами е нормално да идва или да не идва,когато си иска  Mr. Green С баткото ми дойде за първи път като беше на 6м, после ми дойде на 10м и след това,чак след годинката,когато спрях да кърмя.  Peace

# 695
Браво на Лорис! Аз знам , че от корем на гръб е по-трудно и децата го усвояват по-трудно. Не говоря за онези случайни първи обръщания, на който всички ние се радвахме и ревахме от кеф, а за тези, които са си напълно осъзнати  Hug Много сладко спинка Лорис  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Обожавам спинкащи ангелчета!  Heart Eyes
Разнежих се  Blush Лека нощ!

# 696
Браво на Лорис  Party Яко да ви е дупе от тук насетне  hahaha

Тони, забравих да пиша-прочетох за дрешката, която си прала  hahaha Подготви си дрехи за вкъщи, аз така направих. Нещо не можах да смогна на лигавници, да не говорим, че се е случвало и и по памперс да яде, после само го измивам  Blush

Тони писах лс  Hug

лекинка от нас с Боби от Бобената Шушулка  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 00:24 от loryn

# 697
Момичетааа Hug
Толкова постове,че нищичко не запомних,но много се зарадвах,че темичката ни отново е пълна! Heart Eyes
Миленка,объркала си столчетата!И аз не знам точно каква е разликата в характеристиките,че има такава разлика в цените,но нашият е този, в бг-сайта,в който си сравнила цените:
http://www.bebe-best.com/cybex-stoltche-za-kola-pallas-36-kg-moo … 2011-p-24842.html
А има и за 419 лева същото,в различни цветове:
http://www.bebe-best.com/cybex-stoltche-za-kola-pallas-36-kg-car … 2010-p-18261.html
И....да, пак излиза по-скъпо в БГ,но и аз затова сега го поръчах,защото сега е на промоция в Германия Wink.
 Да и днес е пристигнал,но някой тарикат- пишман пощаджия ни е оставил само бележката,вместо да ни достави пратката #Cussing outА аз и Крис си бяхме вкъщи като звънна,отворих му ,той влязъл,оставил бележката в кутията и се изнизал по терлички #2gunfire Но аз се развилнях и се обаждахме да се оплакваме,че и мейл писахме до централна поща (не съм малко луда, но ми писна за пореден път да ми правят тоя номер с големи пратки) Mr. Green
Относно кремче срещу подсичане- какво ли не пробвах,докато Крис беше съвсем дребен- е няма такова спасение за мен,като кремчето на Веледа Baby cream (него го взех с 25% намаление и ми излезе около 4 евро,което си е супер цена за качеството му)! Супер пречистено като състав,с екстракт от невен Peace

Честити месечинки на сладките ни,празнуващи бебоци и днес! Hug

Момичета,слагайте по-често снимки на сладурковците- толкова са готини и така ни зареждат положително деня! Heart Eyes

Браво на прекрасния Лорис!Търкалянето и при вас започва, Евридика Party
За Бобо какво да кажа...той си е здраво,жизнено и супер бързо развиващо се дете!  love001
Честити нови зъбчета!

Пчеличката- сигурна съм,че нищо му няма на сладкия бузанко!Да спре мама да се притеснява! Hug аз днес пък си помислих,че на Крис му е излязъл херпес а устничката-съвсем съм изфирясала явно, а той се бил одраскал нещо,то шило в торба седи ли?! hahaha

Кремена-мама- сигурна съм,че ще прекарате един страхотен и незабравим,романтичен уикенд!Твоя мъж е голям късметлия! Simple Smile

Цикъл и аз нямам още- не знам дали е за радост,предвид моите проблеми,но поне знам,че не ми липсва особено Laughing
Ами толкова запомних Embarassed
Лека и спокойна нощ от нас и до утре! Hug

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 02:42 от Totoni

# 698
опинко  Hug
по едно кафееееее поднесено от любим мъж

не съм чела Embarassed,чакам мъжа си Party всеки момент,децата спят  Mr. Green...и се завърнах у дома вече-гевезалъка ми свърши Confused

После пак,като ви изчета  Hug

# 699
Момичета помощ : събудих се с разстройство - вчера прегладнях и вечерта ядох мазни панирани тиквички ( само като се сетя и ми се повдига ) - Какво мога да пия докато кърмя и мога ли да кърмя

# 700
  • област Варна
Ad-i, аз съм кърмила с разстройство. Нищо не съм пила, то си мина за един ден. На бебка не й се отрази.

# 701
Мерси Еспинозке  Hug
  Това беше просто прекрасният завършек на един кошмарен ден - започна с крещене и свърши с разстройство  ooooh! . Вчера туй чудо, наричано за по-кратко "ММ" , направо ме изстреля в орбита от нерви  afwitch Сакън, да не го похвали човек  smile3515

Прекрасен ден на всички, не съм ви изчела за вчера, но ми е много драго, че имам много за четене   bouquet
  На всички с поводи от вчера и днес една огромна целувка с  Hug

# 702
Добро утро!
Бързам да сложа една празнична закуска за рождения ден на милото
.
Снощи му поднесох подаръка, е направо се размаза от кеф и от изненада. Сто пъти повтори, че не си е представял, подобна организация...абе, много, много се зарадва.
То подаръкът стартира с картичка със специални инструкции, водеща до предметния подарък (GPS) и поясняваща, че подаръкът трябва да се стартира до 48 часа след отварянето (т.е. в петък заминаваме), че трябва да се следват стриктно инстуркциите (т.е. пътят по картата) и че е САМО за лица над 18г (демек БЕЗ ДЕЦА). GPS-ът имаше картинка на мястото, където отиваме, а като се стартира, води точно до там Heart Eyes.Надявах се картинката да го подведе, точно къде ще ходим (нарочно няма море и други подсказвания), ама ММ ме изненада, като чевръсто потърси в нета името на хотела и разбра, че е в Гърция.  Както и да е. Супер се получи и съм много доволна.

Довечера е купонът, а сега ще водим принцесата на ваксина, че и е останал последният Инфанрикс и почвам да постягам малко багаж.

Лори и Евридика, благодаря за страхотните снимки на Боби и Лорис, допълнихте ми прекрасното слънчево настроение.

amidala, искам да те подкрепа за Pavloderm, както и за Pavlovica Mas. Много са ефективни. Но тъй като Лора не се подсича, аз им намерих друго приложение - омекотяват ми кожата на крачетата и най-вече петичките Blush. Ефектът е...мммммммм  Mr. Green

Прекрасен ден, ви желая и честито на всички месечинковци.

# 703
Добро утро!

Хайде от мен нещо вредно и мазно както обикновено:

Креми, да ти е жив и здрав мъжо! Наистина си му спретнала невероятна изненада! Евала за въображението!

Ад-и, за разстройство съм чувала, че може да схрускаш няколко зрънца кафе или да глътнеш няколко бобчета, но не съм убедена доколко помага. Иначе знам един взривоопасен коктейл, който гарантирано го спира, ама не си е работа. Сода за хляб, захар и оцет!  Crazy Само, че после не му завиждам на детенце!

Лори, Бобчо е опасен! Трябва да има и номинация за него: Най - голям форумен бандит!  Mr. Green

А ако ще си говорим за цикъл, моят е със собствено мнение: първият път ми дойде на 20 - ти, след това на 26 -ти и сега още го няма ...  newsm78

Да ви кажа, започнах да слагам Бобчо половин час по - рано да си ляга, че един ден се събуди да яде в 8.30 и така си му го оставих режима да върви, само му избутах следващото ядене в 12.00. Та сега го къпем в 9.00 и ляга след това и става в 8. Та по този начин и храненията му станаха 5 и ако няма против така ще си караме, че нещо ми се струва късно да ляга в10.00.

Аз май се поунесх ми се струва ...  Blush

# 704
Огнена, съчувствам ти. Сигурна съм, че когато ти се чувстваш спокойна и децата ще са спокойни.
Чудя се сега, дали съм писала някога тук, за да получа такъв отговор? А ти от къде знаеш кога съм спокойна и кога не съм и защо децата ми са еди какви си? Това ми напомня защо спрях тотално да пиша предния път.
Опс, забравих, извинете ме-отивам да си изпия хапчетата и да отида пак на психолог. Stop

Общи условия

Активация на акаунт