INGLOT

• 110 235
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
a znaete li lakovete na kakva cena sa?

# 31
12 и нещо лв. са лаковете, дишащите са малко по-скъпи около 14 лв.

Дано имат готина спирала, защото напоследък нищо не ми харесва... Ще мога да отида чак другата седмица в края  Tired
Аз не харесах нищо от спралите им. Те са общо 4 май и тази за обем каквото по принцип ползвам не е с четката която предпочитам. Има една с гребенче, една с много малка четка и една за удължаване.

# 32
  • Belgium
Дени, а какви цветове гел очна линия имаше?  Laughing

# 33
  • София
да се запиша и аз тук
имаше около 10 гел очни линии
впечатление ми направи червената очна линия - не бях виждала такава

# 34
Дени, а какви цветове гел очна линия имаше?  Laughing
Две оранжеви, бебешко розова, бебешко синя, много добра за светли дами между другото. Прекрасен тюркоаз, две лилави, кафяви, черни, жълта, зелена и още доста.

# 35
  • София
И аз днес ходих да огледам и тествам. Купих водоустойчивата спирала за обем (с малката четка). Цена 21.50 лв. На пръв поглед не е нещо кой знае какво, удобна четкам, добра цена. Купих си и едно от розовите червила. Цената им е 18.50 лв. Хареса ми. Имат доста голямо разнообразие от продукти и цветовата гама на пигменти, червила, сенки и т.н. е стабилна.  Hug Имаха интересни бронзанти, но реших да се въздържа. Може би следващия път.

# 36
Аз не мога да си намеря добра зелена очна линия, все са доста ярки.

# 37
Момичета,ако някой помни цени на ружове,ще се радвам да сподели  bouquet

# 38
Двайсетина лв някъде, не ги запомних точно. Повечето цени се въртят около тази цифра. Peace

# 39
# 40
  • София
snegi43, ружовете бяха май 23.50 лв. ако не се лъжа. Аз се загледах в бронзиращите пудри. Имаше и по 24-25 лв, имаше и едни по 32 лв, които по ми харесаха.  Peace

Да добавя впечатления от новата ми спирала на Inglot - Volume and waterproof mascara. Все повече почва да ми харесва. Не прави кукленски миглите, както се надявах, но придава обем, леко извива и леко удължава миглите. Особено след третия слой. Имала съм и по-добри спирали, но тази е доста прилична.   

# 41
Да бронзиращите четворки са по 32 лв. и на мен ми се сториха много добре изглеждащи. Имат и разнообразие от нюанси.

# 42
И аз сколасах да отида  Laughing - харесват ми много продуктите, разнообразието от цветове. Магазинът е огромен.
Този вид руж е по 11лв. Той  е за редене в палитра:

Ето ги цветовете:
http://3.bp.blogspot.com/-8_fGEMvhgDo/Ta0H1E0CsUI/AAAAAAAACiI/K6 … OT+-+FS+-+002.JPG
Момичета,ако някой помни цени на ружове,ще се радвам да сподели  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=xy0cNqe3cxI&feature=related  -това е видео показващо функционалността как в една палитричка може да се сложат сенки ,коректори и червила (посредата във видеото)
Аз си купих гел очна линия в бурканче - 19,50лв.
А този фдт е 19лв.

# 43
Записвам се и аз в темата,заинтригуваха ме ружовете,сенките и очните линии,скоро ще посетя магазина. Grinning

# 44
  • София
Благодаря за инфото за спиралите. Със сигурност щом се въртят около 20-25 лева ще отида да ги видя, вероятно още утре и ще пиша и аз.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт