INGLOT

• 110 319
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Трайни ли са гланцовете и червилата им?   bouquet

# 631
  • София
Трайни ли са гланцовете и червилата им?   bouquet
Не,преди няколко дни си взех гланц,смея да кажа че съм имала и доста по-трайни.Но като цвят много ми харесва.
Ползвала съм и така наречените боички и червилата,също са си нетрайни,а боичките ми ги продадоха като супер издържлив продукт,даже и четка си бях взела за тях,но не ме впечатлиха.

# 632
Аз имам само един техен гланц, ето този:
Скрит текст:
като цвят е много красив, но след 5 мин. няма никой Tired Не бих си купила пак

# 633
Благодаря ви, значи няма да си взема, трябва ми за специален повод и не искам да остана без червило след кратко време.   bouquet

# 634
Ето ги сенките, честно казано се замислих за нещата, които писахте малко по-нагоре - че им били развалили качеството. Представям си, ако наистина са, оригиналните как щяха да ми харесат... За всички нюанси ли говорите, или само на някои конкретни са с по-лошо качество според вас?

http://maquilab.blogspot.com/2012/05/as-orange-as-inglot-eyeshadow.html

# 635
Ами аз лично от последните 5 сенки, които си купих, едните със сигурност не стават. Това жълто, което показах е потресаващо в сравнение с предишните ми сенки. Другите цветове за сега съм ги ползвала само, като акценти тук-там и не съм имала възможност да преценя съвсем точно. Кораловото го ползвах няколко пъти, не е толкова зле, но пак отстъпва като покривност  Rolling Eyes Трябва да нанасям поне по два слоя, за да запълня добре клепача. Със старите сенки, топвам веднъж и мога да си нарисувам спокойно и двете очи, ако не искам да е много крещящ цвета  Rolling Eyes

# 636
Ами аз лично от последните 5 сенки, които си купих, едните със сигурност не стават. Това жълто, което показах е потресаващо в сравнение с предишните ми сенки. Другите цветове за сега съм ги ползвала само, като акценти тук-там и не съм имала възможност да преценя съвсем точно. Кораловото го ползвах няколко пъти, не е толкова зле, но пак отстъпва като покривност  Rolling Eyes Трябва да нанасям поне по два слоя, за да запълня добре клепача. Със старите сенки, топвам веднъж и мога да си нарисувам спокойно и двете очи, ако не искам да е много крещящ цвета  Rolling Eyes

Определено си трябва повече от веднъж да се вземе цвят - два-три пъти е достатъчно и за двете очи, като имаш предвид, че ги нанасям с апликатор, а не четка. Ще ми се наистина да видя от старите, за да мога да направя разлика Sad

# 637
Hellinger, на предишната страница и още няколко по-назад има мои снимки със сенки на Инглот. Цветовете са много интензивни въпреки, че едвам съм докосвала с четката.
Сега дълбая за да извадя някакъв цвят от тях

Аз също добавих коментар в ФБ страницата им, но като гледам нищо не отговарят Rolling Eyes

# 638
Hellinger, на предишната страница и още няколко по-назад има мои снимки със сенки на Инглот. Цветовете са много интензивни въпреки, че едвам съм докосвала с четката.
Сега дълбая за да извадя някакъв цвят от тях

Аз също добавих коментар в ФБ страницата им, но като гледам нищо не отговарят Rolling Eyes

Дали пък не съм попаднала на някоя от старите сенки? Наистина нямам проблеми с пигментацията... Ще внимавам като ходя следващия път, тенкс    bouquet

# 639
  • София
Днес си взех 5 цвята сенки за палитрата. Пигментацията е каквато я помня от преди - много добра.
Явно съм попаднала на добрите;)
Взех да пробвам и новия вид Дуо - черен и водоустойчив, но не съм го тествала още. Цената е същата, като на безцветното лепило.

# 640
Може пък само някои цветове да са зле  Rolling Eyes Все пак това жълто не знам как е било миналата година. Може попринцип да не е сполучлив цвят...Както споменах другите четири цвята не са лоши. Но пък не са и като старите ми сини сенки  Rolling Eyes
Аз така или иначе съм си харесала цветове, които няма от къде другаде да си купя. Ще видим ка ще е следващата партида от 5 цвята, които ще си купя...

# 641
Здравейте дами.

За първи път получаваме оплакване от качеството на някой цвят сянка, за което много съжалявам. Не бихме могли да потвърдим или отречем твърдението преди да бъдат изпратени за анализ в Полша. Но бих желала да поканя дамата, която е установила проблема в нашия магазин, за да подменим цвета и да тестваме подменения цвят на място, за да сме сигурни дали проблема е бил в този единичен продукт или с всичките бройки жълто. Ще сме ви много благодарни, ако имате възможност предварително да уговорите удобен за Вас час на телефон - 0893603008. Колкото до съмнението за качеството на новите сенките, те са една страхотна, лятна палитра от 5 цвята, които получихме тази седмица. Може би ви е подвела смяната на опаковката, която претърпя Freedom System обхващаща сенките. Тази промяна беше въведена паралелно във всички магазини на INGLOT по света през месец ноември 2011, като тя обваща само опаковката на продукта, но не и някаква промя в съставките на сенките. Бих искала да се извиня на дамата, която сме разочеровали и да благодаря, че сигнализирахте за случая. За нас бе много важно да ви спечелим като клиенти през изминалите месеци, но още по - важно е да ви запазим като такива.

Поздрави!
Ingot Team

# 642
  • София
 INGLOT Cosmetics Bulgaria, поздравления за реакцията.
Дано проблемът се разреши и да се окаже единичен случай, а не трайно влошаване на качеството  Peace

От две седмици следя темата ежедневно, защото искам да си направя една голяма палитра, но изчаквам развитието на нещата за да не се разочаровам.

# 643
И аз се радвам, че има отговор от компанията.
Аз повдигнах въпроса за влошеното качество (конкретно на номер DS 467)
Тo няма проблем да дойда в магазина и да сравняваме цвета, но аз старият го изхабих напълно. Тоест няма да имаме база за сравнение. Да, той пак е пигментиран....но по друг начин. Седи различно на кожата. Предишният е купен миналото лято. Ако знаех, че така ще стане щях да запазя малко количество от старата сянка....защото сега може да спориме до безкрай кой е прав и кой не.
Сега съм закупила 2 бройки от DS 467 и те са напълно еднакви, т.е. проблема не е само в едната сянка. Нарочно отворих и другата за да видя дали не е било случайно.
На мене не ми е за парите или едната замяна. Аз пак ще го ползвам. Въпроса е, че старият си ми харесваше ужасно много.
А относно смяната на опаковките....не мисля, че бихме се заблудили за качеството на сенките от  опаковките им.

# 644
Здравейте отново дами.

От ваши предходни коментари разбирам, че и други от вас са приели новата опаковка на марката, за промяна в съставките и качеството на продукта. В магазина ни в София все още има останало количество от някой сенки със стари опаковки и старателно прегледахме състава описан на едната и на другата опаковка, не открихме разлика в описанията на етикета. Но вашето мнение в важно и ценно за нас и за това бих искала да поканя всички от вас, които намират закупените сенки с различно качество, в магазина ни в София в удобен за вас час и ден, телефон на който може да си записвате час за безплатна консултация - 0893603008. Както вече споменахме в отговора си към дамата чиито коментар бе побликуван преди 2 дни, всеки продукт със съмнение за високо качество ще бъде изпратен в лабораторията ни в Полша, където се помещава и единственият арт цех за производство, пакетиране и складиране на Inglot Cosmetics. В потвърждение на нашите думи, при срещата ни в магазина, ще предоставим Сертификат за оригиналност на продуктите, за да разсеями напълно съмненията от ваша страна. Надявам се да съм била полезна с тази информация. До скоро!

Поздрави!
Inglot Team

Общи условия

Активация на акаунт