INGLOT

• 110 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Много се извинявам, за закъснелия отговор от наша страна, но до днешна дата не бяхме информирани за проблема. Специално сенките, които имаме като тестер в магазина не са сменяни от откриването и цвета е този спрямо, които сте се ръководили при първоначалната си покупка. Няме да се налага да навлизаме във спор, защото ако има нещо което ви притеснява отностно качеството и разлика в цвета, както обесних ще бъде изпратен за експертно мнение в Полша, а на вие ще получите нов цвят. С удоволствие ще направим грим на едното око със закупените от вас и тестера в магазина, за да сте сигурни че покривноста им е същата.

Поздрави!

# 646
Радвам се, че INGLOT Cosmetics Bulgaria имат възможност за отговор във форума, но ще помоля да не минават тънката граница между ПР и реклама.

# 647
Радвам се, че INGLOT Cosmetics Bulgaria имат възможност за отговор във форума, но ще помоля да не минават тънката граница между ПР и реклама.
И аз си го помислих  Crazy

Но все пак реакцията е чудесна. Тъкмо съм се засилила да си правя палитра, но това с недостатъчно пигментираните сенки малко ме притесняваше.

# 648
И аз си го помислих  Crazy

Аз лично не виждам никакъв ПР и реклама в отговорите, напротив. Много се радвам, че Инглот България отговори на запитванията ни. С удоволствие ще дойда в магазина още в някой от предстоящите почивни дни да сравним цветовете. Наистина ще се радвам да се окаже нещо инцидентно. Сенките ми харесват ужасно много, като цветово разнообразие и качеството до момента също беше на ниво, което ме удовлетворяваше напълно. Когато имам яснота кога ще мога да отида до магазина, ще се обадя за конкретен час. Ще взема с мен старата и новата ми палитра, за да сравним покривността на двете партиди сенки  Peace

# 649
Веселина, Гугъл може да помогне на всеки, който не знае какво е ПР и реклама, както и разликите между тях.
Да не говорим, че профил на дадена компания във форума се предполага, че е рекламен, а този не е такъв.

# 650
В такъв случей на доста от момичетата-консултански на Ейвън и Орифлейм, трябва да им се направи забележка за ПР и реклама, и то за доста нескопосан такъв  Mr. Green  Stop
На мен лично отговорите ми бяха полезни и евентуално ще ми решат проблема с неуспешната покупка. В крайна сметка нали това е една от идеите на подобни форуми и теми /поне с такова впечатление съм останала/
Иначе и мен ме дразни безочливата реклама на подобни места и няколко пъти съм сигнализирала модератор по този повод.

Жаки, а кой номер беше онова хубаво коралово, което беше купила миналата година? Да го погледна, ако го има все още в магазина  Grinning

# 651
В нито един от коментарите ни не виждам някой да споменава новата опаковка или да се е подвел спрямо нея!?  Rolling Eyes  И как така тестерите в магазина са същите от миналата година....за една година няма как да не са се изхабили и подменили поне няколко бройки. Както и да е...

veselina_s_p, кораловото е Matte 361

На мене като цяло тяхното инфо не ми беше полезно....защото какво ще стане? Хубаво, ще пратиме сенките в лаборатория и накрая ще излезне, че аз съм в грешка. Изобщо не ми се навлиза в такива спорове. От снимките, които съм качила в тази тема всеки може да види и прецени дали разбирам от грим или не...

# 652
Жаки, не се ядосвай предварително  Wink Жалко, че не ти е останал от стария цвят, за да се направи сравнителен анализ. Иначе и от представителството тук, няма какво друго да направят освен да го изпратят за тест. И вече от там зависи какъв ще бъде отговора. Но всичко това е свързано и с някакво време на чакане. На мен ще ми е интересен по-скоро този отговор  Wink
Днес съм с едни от сините ми сенки и покривността е съвсем различна. Точно тази разлика искам да покажа в магазина им тези дни  Peace И все пак ми остава надеждата да е от партидата...Искам си го пък това хубаво жълто  Crazy

Днес бях със сини сенки купувани миналата година:

Разликата е доста осезаема с новите ми жълти сенки, които показах тези дни:

И това при положение, че слагах поне 4 пласта от жълтото, а от синьото стана с 1-2 покривания на клепача  Rolling Eyes Не знам дали има или няма нова формула, но искам и от жълтото такъв наситен и плътен цвят  Sunglasses

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 19:28 от veselina_s_p

# 653
Здравейте дами,
търсейки информация за марката в родното ни интернет пространство попаднах на мненията ви и до голяма степен споделям прочетеното на много от тях във връзка с качеството на сенките и лаковете им. Докато живеех в Лондон, моя позната от там не спираше да поръчва от техния онлайн магазин и малко по малко ме запали по страхотните им цветове. Горещо ме интересува дали Инглот България плануват да направят и виртуален магазин за наше улеснение и удобство?

# 654
  • София
Само да споделя, че днес ми купиха кораловата сянка /в единствено число думата хич не ми харесва/ - Matte 361. Има я.

# 655
Te и сега изпращат с куриер с наложен платеж  Peace
Никакъв ПР не видях, все пак е много добре, че се интересуват от клиентите си и мнението им. Аз от сенките имам страшно много вече, като наскоро запълних още една 10ка. Качеството е прекрасно, а новите цветове са точно най-модерните за сезона- сини, тюркоаз...  Heart Eyes като снимам грим с тях ще сложа снимки, да видите колко са наситени!

# 656
И аз не виждам никакъв ПР в коментарът им. Дори съм доста приятно впечатлена от реакцията.  Hug

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 21:28 от carbongloss

# 657
Само да споделя, че днес ми купиха кораловата сянка /в единствено число думата хич не ми харесва/ - Matte 361. Има я.
Аз също я купих днес заедно с палитра и разкошно зеления мат 361. Heart Eyes Ще си купя и още цветове„ за допълване на палитрата.

# 658
Аз също я купих днес заедно с палитра и разкошно зеления мат 361. Heart Eyes Ще си купя и още цветове„ за допълване на палитрата.

Мат 361 нали беше кораловото  newsm78

# 659

Мат 361 нали беше кораловото  newsm78
331 е зеленото сгрешила съм номера. Peace

Общи условия

Активация на акаунт