INGLOT

• 111 177
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Много ми привлякохте интереса със сигурност. От много време си търся хубав тюркоазен молив или гел очна линия и не мога да си намеря точно това, което искам. И ружовете изглеждат невероятно наистина. Задължително ще пробвам и сенките. Само да попитам за цените на четворката палитра - 14 лева някъде излиза, така ли? ( Самата палитра имам в предвид).

Благодаря предварително. Simple Smile

# 46
  • София
Палитра за 10 цвята е 20 лв.

# 47
  • Belgium
Днес бях и аз в Inglot.

Хубав магазин, добре подреден, с любезен персонал. Имахме и грим сесия, все още има и шоколадови бонбони, и шампанско  Wink

В крайна сметка си взех червило, сенки, очна линя, лакове за нокти и специална течност за смесване на сенките  Laughing

Записаха ни за карти с намаление. Изборът е добър, цените - също. Ще видим как ще са самите продукти.

# 48
Задължително ще пробвам и сенките. Само да попитам за цените на четворката палитра - 14 лева някъде излиза, така ли? ( Самата палитра имам в предвид).
Не - палета за 4 сенки е 12лв., общо с 4 сенки палитрата излиза точно 46лв., но ако мислиш по-нататък да вземеш още някой цвят по-добре си вземи по-голяма кутийка  Peace

blinxy мисля, че и гел очна линия ще си харесаш - цветовете са разнообразни. Аз си взех една в убито лилаво към кафяво.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 20:09 от lanibarbi

# 49
Магазинът вече работи. Има страшно много продукти и със сигурност си заслужава да се разкара човек до там. Аз се насочих към сенките. Тази Freedom system е интересна и един цвят сенки е 8,50лв. Но трябва да си купиш и палитра. Четките са доста по-лошо качество от МАС, но са доста по-евтини. Някои може и да си заслужават. Ще ги разгледам по-подробно следващия път, но на пръв поглед не ме впечатлиха. Сенките си заслужават, има и пигменти, много лакове за нокти и червила. Много продукти както при МАС. Трудно се ориентира човек без препоръки от блогъри.

Трябва, тоест не ти дават да си купиш сенки без палитра или?  newsm78

# 50
  • София
Можеш да си купиш и без палитра. Просто ако нямаш такава, ще ти е трудно да ги ползваш.

# 51
  • Стара Загора
Днес бях и аз в Inglot.

Хубав магазин, добре подреден, с любезен персонал. Имахме и грим сесия, все още има и шоколадови бонбони, и шампанско  Wink

В крайна сметка си взех червило, сенки, очна линя, лакове за нокти и специална течност за смесване на сенките  Laughing

Записаха ни за карти с намаление. Изборът е добър, цените - също. Ще видим как ще са самите продукти.

Покажи лакчетата в съседната тема, плийс.  Mr. Green

# 52
Те са си в пластмасова поставка и става да се ползват и без палитра, но разбира се с палитра е по-добре.

Честити неща на всички! Hug
 Моля давайте отзиви щом пробвате продуктите, за да знаят хората към кое да се насочват и кое да пропуснат.

Аз съм доволна от оранжевите сенки които взех, много пигментирани и наситени са. В зависимост от напластяването можеш да направиш различни тонове.

Базата за смесване на сенки и правене на мазен/мокър ефект и мен ме заинтригува, но не я взех засега. Лу, моля те разкажи за нея. Hug

# 53
  • София

Базата за смесване на сенки и правене на мазен/мокър ефект и мен ме заинтригува, но не я взех засега. Лу, моля те разкажи за нея. Hug
Тя разказа в темата за придобивките Simple Smile

# 54
densi, кой номер са сенките?

# 55
# 56
  • София
Май трябва и аз да се разпиша. Пак бяхме един вид pre-opening. Тъкмо отивам да се срещна с една приятелка (и съфорумка, тя си знае) и гледам вътре я гримират. Тръгвам да влизам - заключено. Някакъв проблем с климатика, голямо мотаене, не могат да го отстранят, аз вече почвам да се нервирам. Те обаче ме пуснаха, като през цялото време се извиняваха за това, че тече от климатика. Аз си седя, плюскам бонбонки - гримират ме (между другото прави ме момчето - смятам, че е много по-добър от гримьорката) отвън се събират хора, а те им казват, че не работят.
Ето я моята плячка.

Така ме направи момчето, който в началото много се притесняваше. За съжаление късно се сетих да се снимам и нямаше хубава светлина.

Пробвах базата и сенките, просто са родени едни за други, близо 12 часа вече и не са мръднали. Трябва да пробвам базата и с други сенки. Глоса е много ефектен, но без червило отдолу не му се вижда хамелеоновия ефект. Лака в ментов цвят е уникален, но доста трудно се нанесе, успях да го докарам и на 2 пласта, но май ще е най-добре на три. Подозирам, че всичките от тази пастелната колекция ще са така. Трябва да пробвам и някой от тъмните цветове.

# 57
  • Стара Загора
Pampita, много ми харесва как са те направили.  Heart Eyes
Моля те, като пробваш основата ( и четката ) с други сенки пиши как е, че моята на Арт деко е за в кофата и ще трябва да си вземам нова. Колко струва ? Глоса как е като трайност ? Пробва ли някое червило ?   bouquet
Между другото много се точех на лаковете, но и по блоговете четох, че се нанасяли зле.  #Crazy Незнам дали ще си купя в случая.  Tired

# 58
  • София

Flutter Много, ама много добре те е направил, страхотно ти стои този грим!  Hug  bouquet Красавица!

А тези дни и аз ще отскоча, макар че след моята MAC плячка от миналата седмица не е много добра идея да продължа да купувам гримове, ама... Blush

# 59
Pampita, много добре те е направил  Grinning! Мен също ме гримира момчето -талантлив е и е много приятен за консултация Peace.

densi, взели сме си един и същи цвят сенки  Laughing. Аз си направих палитра с четири цвята - като с този цвят + кафяво съм днес, доволна съм.

Трябваше да си подредя обаче 10 цвята или поне да почна, тъй като си направих чистка на гримовете и изхвърлих 2 палитри. Сега искам още цветове  Whistling. Бих си взела спирала и коректор, а най-много се изкушавам за още 10 цвята ooooh!

На Фейсбук страницата им има нови снимки: http://www.facebook.com/inglotbulgaria?sk=wall
Магазинът е чудесен  Crazy.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 12:03 от elhi4ka

Общи условия

Активация на акаунт