INGLOT

• 110 295
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да разбирам ли, че няма влошаване на качеството в такъв случай?

# 661
Днес се гримирах с новите сенки на Инглот мат в корал и зелено. Много съм доволна от резултата. Двата цвята се съчетават чудесно за един смел, пролетен грим. Доволна съм от пигментираност, но следващия път ще намокря четката, защото си падам по силно наситени цветове. Днес не посмях да рискувам, защото зеленото по принцип е труден цвят.

# 662
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=5OnToG7UHgA - цветовете са разкошни, но начинът, по който ги нанесе е...  Sick

# 663
За мен това зелено е много грозно и въобще не се съчетава с корала. А веждите ги направи просто смешно.

# 664
  • София
Това е ужасяващо... при това нанесено  от професионалист...  ooooh!

# 665
Някои може ли да каже кой номер е кораловото използвано в клипа. Търся си коралово, но да не е мат а по скоро с леки златни частици. Peace

# 666
  • София
Raulista,мисля че кораловото използвано в клипа си е мат и ми прилича на Matte 361,но нека някой който я има да каже с точност тя ли е.
 Иначе коралови с блясък имат,най-добре да отидеш в магазина да си избереш.

# 667
А уж е професионалист.. Най-интересно ми е, защо първо нанесе черния молив,
като после го омаза със сенките и трябваше да го повтаря..  ooooh!  Tired

# 668
  • София
Някои по-твърди моливи трудно се нанасят върху сенки и може този да е такъв  Thinking
Но защо по този безумен начин разполови клепача на момичето, не ми стана ясно... Накрая изглеждаше някак кривогледа, а без грим си беше красавица  Crazy
Иначе можеше да се получи хубав грим с тези два цвята, макар и зеленото да е малко особено, но не и по този начин  Rolling Eyes

# 669
Raulista,мисля че кораловото използвано в клипа си е мат и ми прилича на Matte 361,но нека някой който я има да каже с точност тя ли е.
 Иначе коралови с блясък имат,най-добре да отидеш в магазина да си избереш.
Точно той е. Peace Има и корал със златни частици и той е по-силен.

# 670
Каква е тая мацаница? И това е бил професионален гримьор  Laughing

# 671
Но защо по този безумен начин разполови клепача на момичето, не ми стана ясно... Накрая изглеждаше някак кривогледа, а без грим си беше красавица  Crazy

Да и аз това се зачудих. Иначе зеленото е убийствено  Party Но не знам дали бих се осмелила да си го сложа  Crazy Но и аз не бих го съчетала точно с коралово. Може би нещо с леко жълто или перлено слонова кост и определено черно  Flutter
В тази връзка много ми хареса как се нанася черния молив и си харесах по-голямата четка за сенки. Ще ги погледна, като отида в магазина  Sunglasses

# 672
Днес след дълго избиране си купихq за да си допълня докрай палитрата жълтото DS 474 и маслиновото  с частици Ds 474. Много съм доволна, защото си направих чудна пролетно-лятна палитра с добре съчетаеми цветове.

# 673
  • София
А как са като пигментираност, Денси?
Аз от миналия месец искам да си спретна една голяма палитра (мисля да е 20) с качествени сенки и се бях спряла на Инглот, но сега с тези отзиви за промяна на качеството съм в колебание и изчаквам  Rolling Eyes
Не знам дали има смисъл да си купувам наведнъж повече сенки на Инглот или е по-добре в продължение на няколко месеца да си купувам по няколко на МАК (определено не мога да дам парите за 20 цвята на МАК накуп)  Thinking

# 674
Днес след дълго избиране си купихq за да си допълня докрай палитрата жълтото DS 474 и маслиновото  с частици Ds 474. Много съм доволна, защото си направих чудна пролетно-лятна палитра с добре съчетаеми цветове.

Как е твоето жълто?
На маслиновото и аз съм му се наканила. Ще ми е първият цвят с нещо зеленикаво в него  Crazy Ще си снимаш ли цялата палитра да я видим  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт