Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug
Ние бяхме 10 дни на гасти на мама в Казанлък.Много добре ми се отрази почивката.Изкарахме и вируса с повръщане и разстройство.добре,че беше само за два дни.Че и мен ме хвана.Естествена Коцето по лесно го понесе.Изкара два дена на диета-кърма и вода и готово.
Сега чакам вече ред на морето.Да видим там какви ще ги сътворим  Laughing

# 136
Здравейте на всички!
Толкова отдавна не съм писала, че сигурно сте ме забравили!
Честито на всички проходили слънчица!
Ние ходим стабилно, правим бели, проявяваме инати, имаме вече девет зъба и още един кътник на път да избие и двата кучешки също.
Казва мама, тате, баба, дядо и т.н. имитира животни, опитва се да повтаря думите които му казвам.
Обича много водата и в морето просто само пищи и се смее.
Хайде приятна вечер на всички! Дано да мога да се включа скоро пак.

# 137
Здравейте, момичета!
Многоооооооо пусто тези дни в темичката! Дано е защото сте по разходки и плажове.
Силви, не сме те забравили! Виждам и една много хубава лентичка под тази на Митето! Честито! Желая ти лека и безпроблемна бременост! preggo
Кремс, добре, че леко сте изкарали вируса. Дано безпроблемно да мине почивката на морето.
Та, да ви кажа за нас. Все така сме. Ходещи, пипащи навсякъде, абе цирк. С нетърпение чакаме кака да се прибере от морето в сряда. Много ни липсва. Heart Eyes
И за финал менюто от днес:
АМ+домашна баничка на мама
Телешко със зеленчуци и ориз
Ванилов крем
Кис. Мляко с бисквити.
Хубава вечер!

# 138
Добро утро! Рано пиле, рано пее! Не е истина просто - принцесата се е будила само веднъж през нощта, преди малко се събуди за сутрешното мляко и заспа, а аз съм ококорила ей такива очета  Shocked

Силви, честита лентичка и от мен! Леко и безпроблемно бременеене!

esma, може да си писала, но ... Никола на ясла ли го даде или си има детегледачка?

От 6:30 сме станали Тони. Laughing

Жалко! Надеждата остава за следващия път!

# 139
  • София
Miss Emerald - хм..., Тони, малко ми е сложно с новия ти ник, ама... ще свикна Simple Smile Никола го гледа майка ми. Планът беше да го гледа бавачката на каките, но нали през март татко почина и майка си остана сама (и пенсионерка) във Варна и решихме, че за всички ще е по-добре да дойде при нас и да поеме Никола. Живот и здраве, догодина ще се пробваме с яслата.

Силви, поздравления и от мен и пожелания за лека и безпроблемна бременност и най-прекрасното бебче на финала Simple Smile

Желя, и нашите каки бяха на лагер от детската градина за 10 дни. Въпреки очакванията ни, че ще трябва да си ги прибираме на 4-5 ден, те си изкараха страхотно, даже нямаха време да говорят с мен. Всъщност имахме един разговор, който на 100% повтаря вашия Simple Smile

# 140
Много пусто тука , само работещите се включват по-редовно  Mr. Green
silvyy , честита нова лентичка  Simple Smile Лека и безпроблемна бременност ти желая , и една сладка госпожица на финала  Wink......е и господин да е няма да го върнем  Laughing
Желя , я сподели как го правиш това телешко с ориз .
Тони, как си мечтая и аз за едно събуждане, ама нямаааа  Tired
esma , добре сте направили,  майка ти да не е сама, а и със сигурност ще се грижи добре за него. Как върви БЛУ , не съм те засичала в темата скоро ?
Аз да си похваля гарджето  Mr. Green Все повече му харесва на яслата. Съответно аз съм много по-спокойна и доволна. Не го мисля вече по цял ден, дали плаче, дали се храни, дали спи .... Храни се добре, спи по 3 часа на обяд, пръв е за игра  Laughing Днес ме изуми направо - отиваме сутринта, от вътре се чуват децата и той започна да потреперва от вълнение и да вика "ъ-ъ-ъ". Отвориха вратата , и нашия си подава ръцете да го вземат  Shocked , чак и "чао " ми казаха .
Малко ми е мъчно, че бързо ме прежали  Blush......няма угодия  Blush
Хубав ден !

# 141
  • Оранжевата стая
Честита лентичка на Силви  Heart Eyes
Пожелавам ти лека бременност и раждане и здравичко, хубаво бебенце догодина  Grinning
Май сме само три досега, престрашили се да повторят  Joy
Мама Желя, твоята принцеска как яде тази баничка - успява ли да я сдъвче? Колко зъбки има?
Ние сме още на меки, течни храни в повечето случаи

# 142
Милички здравейте, не съм влизала много време и не съм ви чела, мернах само че май чакаме още едно бебче честито на мама Силви
Влезнах на бързо да ви питам кога си получихте първите си парички за втората година от майчинството? Разбрах яе май няма да е като сега до 5то число на месеца или..?  newsm78

# 143
Коя от вас дами си е спирала кърмата с чай от Стевия? Имам нужда от акъл и напътствия, че заминавам в командировка за 4 дни и този път вече трябва да резна кранчето, че иначе ще се докарам до мастит.

# 144
Здравейте!
Николови, специално телешкото от вчера беше готово пюре на Милупа. Много е вкусно, като домашно приготвено. Иначе като й готвя слагам телешка кайма (в магазина ми мелят шол), ориз и зеленцуци.
Xlora, от баничката давам от средичката, по мекичкото. Иначе имаме 4 напълно излезнали зъбчета, 2 наполвина и 1 пробиващ. Ама като я гледам тя си дъвче с венците. Какво да прави милата като е такава сладокусничка.  Grinning
Днешното ни меню е:
АМ
Риба с картофи, моркови и копър
Плодово кис. мляко кайсия
Овесена каша ябълка и ванилия

Ив, моят остатък за юни, нали терминът ми беше 06.06. (вече се брои за 2-ра година) е в процес на изплащане. Малко се е забавил, защото шефката ми е объркала нещо с платежните. Доколкото знам 240-те лв. се изплащат около 15 число на месеца, т.е. около 15 август, трябва да пуснат парите за юли.

И за финал да се оплача. От вчера така ме е стегнал кръста, че на моменти вървя като настъпана патка. Tired За всеки случай, за да не стане по-сериозно положението съм на инжекции Мовалис. Няма как с прохождаща принцеса вкъщи се очакваше.
Хубав ден от нас!

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 12:29 от Желя

# 145
  • С-я
Xlora,
ти си вече на финалната права Simple Smile Много се раздвам и взех да се присещам какви вълнения имах/ме и аз/ние като влязах/ме в 9тия ...
Силви, поздравления и на вас  bouquet

Днес моя спал до 10.50часа и баща му го вдигнал чак накрая... а в неделя ще ми се изцъкли в 7.00 часа. Няма справедливост на таз земя, ей ...

Ама blue bird вярно хич не пише. Дано целодневни разходки да са причината Simple Smile а има и много други, да не изброявам, че няма да съм изчерпателна Simple Smile

Поздрави на всички.

РЕ: Джей, май ставаше дума за чай от Салвия, ане стевия. Ама в какви пропорции и количество- не знам

# 146
JJ

tova go pisah az predi vreme:

А, и ако на някой ще е от полза за да се предпазя от бучки пих чай от салвия от аптеката, 1с.л. на 400 мл вода се запарва 30 мин и се прие през деня, чай от мента по 1-2 пакетчета на ден и по една таблетка лецитин на Wallmark от 1200 мг.

# 147
ivv83 , аз получих пари на 21 юни , като термина ми беше за 19-ти.
Желя , прозвуча ми вкусно да го сготвя. Аз в последно време все със зеленчуци , в йената и 3 часа не го търся. Ама викам да разнообразя със ориз  Simple Smile
Xlora , аз на Никола не съм му давала пюрета, каши и други течни храни, и той си дъвче още преди да е имал и един зъб даже. Сега има 7 и разликата е само, че му е по-лесно да отгризва  Peace

# 148
Да, бе, да, Салвия - градински чай. Лапсус не лингве и пръстов  Laughing

Cecile, как ти се отрази тази билкова микстура? Трябваше ли да се цедиш много? Кога спря съвсем лактацията? Ще ти бъда благодарна ако ми разкажеш, та да знам какво ме чака.

# 149
JJ, наложи се да спра да кърмя рязко, като преди това сучеше нощем и през деня.
Още преди това да се случи ми беше намаляла кърмата - плачеше нощем се чудех да не е гладен и  се оказа така - направих проба като прескачахме дневни приспивания и гърдите нсе усещаха натежали чак след 16 часа пауза (кърмех само от едната страна на хранене) - бях писала за това. Въпреки това нямах намерение да спирам да кърмя понеже смятах че е добре дори и малко.
НО се наложи да спра да кърмя понеже не можеше да суче заради запушен нос - тогава започнах веднага да пия чай от салвия - цялата доза за един ден на части и по 1-2 чая от мента + лецитин и нямах проблеми с препълване - в смисъл усещане за болка и поява на бучки, само по малко гърдите протичаха сами, но и това спря за 4-5 дни. Общо пих няколко дни след като видях че всичко е наред спрях.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 13:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт