Отговори
# 585
  • Обетованата земя
Някой беше постнал списък с предметите при прощъпулник, може ли пак да го видим?  Mr. Green
 Не че Иво се е пуснал още, ама искам да подготвя предметите, и търся такива, които са непознати за него (не е лесна задача  Grinning ) Иначе той може да ходи, държа го само за яката  леко, колкото за морална подкрепа, или пък се държи за пръста на някой. Обаче захитря вече и съвсем го е страх да се пусне. Остана ли друг като нас ? Blush

# 586
  • Пловдив
Диди, заповядай   Simple Smile

Какви предмети може да сложим на прощъпулника и какво символизират?

* Книга – учен, учител

* Химикал – писател, журналист

* Игла, кука, конец – шивач, моделиер

* Компютърна мишка или клавиатура – компютърен специалист, програмист

* Дреха – дизайнер, стилист

* Кубче – архитект, строител

* Спринцовка, слушалки, термометър – лекар, медицинска сестра

* Отвертка - техник

* Грим - гримьор

* Ножица, гребен – фризьор

* Топка – футболист, спортист

* Черпак – готвач, кулинар

* Вестник – журналист, репортер

* Играчка – актьор

* Касета, диск - музикант

Не се притеснявай за Иво, като гледам какво пишеш - ще те изненада в най-скоро време     Peace

# 587
didi24, я му прави един бърз и импровизиран прощъпулник на адаша Simple Smile И моя Иво така не се пускаше, но щом му организирах тази процедурка до 2 дни имаше резултат. Уж не съм суеверна, пък гледай какво се получи  Laughing

# 588
  • Обетованата земя
Мерси Ванюша  Hug
JJ, и други хора така ме съветват, ама той изобщо няма да стигне до предметите ходейки. Най-много да клекне и да допълзи до тях, затова още не смея,  чакам поне по 3-4 крачки да прави самостоятелно. Може пък и да пробвам, ако стане стане  Laughing

# 589
Няма какво да го чакаш  Laughing Пусни го от съвсем близко до масата и ще видиш, че ще се справи! Не се съмнявай в притегателната сила на оставени без надзор предмети, до които той може безнаказано да се докопа  Mr. Green

# 590
  • Обетованата земя
Няма какво да го чакаш  Laughing Пусни го от съвсем близко до масата и ще видиш, че ще се справи! Не се съмнявай в притегателната сила на оставени без надзор предмети, до които той може безнаказано да се докопа  Mr. Green
Joy Нави ме! Пак с търкулване на питка, нали?

# 591
Ахъм. Да не ти казвам, че при нас се получи от днес за утре, пък мъж ми ми каза, че е поканил гости два часа преди събитието, та търчах по магазините за питка. Накрая намерих само такава от съединени топчета. Отчупих едно и само него търкулнах  Laughing 

# 592
  • Обетованата земя
А Иво на какъв етап на ходене беше? И пусна ли се до предметите? Нашия Иво беше направил 2 крачки август ( случайни), правих содена питка, раздадох, без предмети, ама дотам...

# 593
Ми, на никакъв. Два месеца ходеше само с подадена ръка. Уж стабилен, но не съвсем. Пуснах го на около метър от масата. Стигна си без проблем и грабна отвертката.

# 594
  • Обетованата земя
Ми, на никакъв. Два месеца ходеше само с подадена ръка. Уж стабилен, но не съвсем. Пуснах го на около метър от масата. Стигна си без проблем и грабна отвертката.
newsm10 Браво на Иво! Позамислих се доста и аз, може да спретна един прощъпулник, само да не се изложим пред гостите и да има Repeat  hahaha.
 Да ви се похваля, от 2-3 сутрини, малкия като се събуди и ме вика от леглото си- Мама, мама, мама и не спира докато не дойда  Mr. Green

# 595
Здравейте всички!
От "връщането на тръстиката" не ми остава време да напиша каквото и да било тук. Ужасна работа!
Крис е малко болен. Не ходи на градина поради факта. И естествено, на работното ми място не са доволни от факта, че трябва да бъда вкъщи. Е, то май навсякъде е така. Крис  с разстройство. И нищо друго. Типичните прахчета за случая от аптеката не помагат, днес пробвам и с оризова вода. И на диета. Ако имате някакви идеи за "лек" при такива случаи - отворена съм за предложения. Също и за идеи какво може да хапва.

Усмихната вечер, момичета.

# 596
Стаси, дано по-бързо се оправя Крис. Аз знам за кора от нар (колкото 5 ст монета). Вари няколко минути в 250-300 мл вода и се пие на гладно. Обикновено една такава доза е достатъчна.
Иначе варени картофи, ориз, препечен хляб, обикновени бисквити, сухари, солети, изкиснато сирене, от плодовете са добри бананите. Но нарът действа безотказно  Peace

# 597
JJ, мерси за идеята за кремчето за оченцата.
Стаси, освен нещата, които Диончето е изредила, може да прибваш и чай от шипки, той също затяга стомахчето, чувала съм и за отвара от листа от джоджен. То, май, някакъв вирус такъв върлува, че и мъж ми кара вече трети ден на сухари и варен ориз. А за 'на тръстиката' и при мен цари недоволство, когато съм болнични, но кво да се прави... Здравето на детето ми е доста по-важно! А и не ми плащат достатъчно, че да си позволя детегледачка в такива случаи Sunglasses
Диди, чакаме да кажеш резултата от прощъпулника Simple Smile Между другото, и с мойта лигла така много време се държахме за ръка, за пръста... Докато един ден просто сама ме пусна и тръгна съсем спокойно...

# 598
  • Обетованата земя
Стаси, освен другите неща, които са ти казали, пробвай на Хип-рехидратиращ разтвор-морков и ориз, той е точно за диария. Само, че Иво не го хареса на вкус и едва го накарах да го опита втори път, дано Крис го хареса. Можеш да му даваш и Хидратин алфа за да не се обезводни, чувала съм и за Хидрасек. Добре действала и лечебната Хумана. Хумана елетролит пък май е спряна от пазара.  Бързо да се оправяте!!!  Hug
 Ети, и аз го чакам да се пусне, ама явно още не се чувства готов, незнам колко време продължава този етап с пръстчето  Grinning

# 599
Здравейте,
Стаси и ние сме болни, вече цяла седмица Ема е със сополи, а миналата нощ не спря да повръща. Беше кошмар, а днес и разстройство #Crazy Изписаха ни Hidrasec, Ентерол и лечебната храна на Хумана, нея обаче не я иска макар да е приятна на вкус. Тази вечер и дадох от нейното мляко, та ще видим какво ни очаква тази нощ.
Готвя я за ясла, но кога ще стане незнам, трябва да се оправи, да сложим ваксина и да направим изследванията. Започнахме Бронховаксом по препоръка на педито, мисля да включа и клеева и сребърна вода, защото ще стане сложно ако боледува много. Първо детето ще ми се мъчи, второ в офиса ще ме гледат накриво колкото и да ми обясняват, че няма проблем.
Имах още какво да пиша, но съм скапана. Лека вечер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт