Отговори
# 600
Стаси  една позната ми каза,че нейната лекарка и казала да дава банан със суров ориз  веднага пресякло детето.
Момичета споделете какво ще използвате за предпазване от гриповете.Ако Смилианова   чете нека даде съвет за нещо хомеопатично.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 23:21 от zyzi2

# 601
  • Пловдив
Стаси, при разтройство много помагат и дренките. Майка всяка година прави компот от тях и съм много доволна.

Добро утро, момичета!

И дано дъждовните дни не се отразяват на настроението ви, както е при мен. Нещо ме е обхванала една меланхолия, ужасна работа. Не обичам студа и това си е...

Диди, този период сега ти е най- труден. но най-вероятно ще стане точно, когато най- неочакваш.   Simple Smile   И Гери доста време ходеше за ръчичка, около 3 месеца, но пък после като се пусна стана много уверена и стабилна. За една седмица ходеше все едно е проходила преди месец. Така че всяко зло за добро.   Peace

Силно гушкане за всички болни дичица и за техните мами, бързо оздравяване на всички   Hug

# 602
  • малкия йеросалим
Добро утро и от нас   Grinning
Ванче не само на теб ти се отразява така мрачното време ,и аз съм така.А и малкото още от сега полудява затворено в нас и не знам как ще издържим цялата зима.Нищо не му задържа за дълго вниманието ,само мрънка и иска да го нося.Сутрин след закуска е свикнал да излизаме и сега ми носи обувките му и ме води до входната врата.
Иначе и ние сме в отбора на болните.От два дни малкият е със силна хрема.Едва диша .Започнах да го само-лекувам с Виброцил в нослето и Инфлуцид.Днес е по добре,и се чудя дали изобщо да го водя на лекар  newsm78.
Хубавата новина е ,че най-накрая злоядото ми дете прояде.Хапва си всичко от кухнята и даже си иска сам по нещо от нашата храна.Вярно все още се храним пред компютъра,но аз съм си виновна за това  Rolling Eyes.И вече като видях ,че започна да се храни добре реших да махна и обедното кърмене.Преди няколко дни си намазах гърдите с чесън и легнах чинно да го приспивам.Жоро се засили да цока и аз очаквах чудо,но уви.Той си захапа и започна да си цока без проблем.Добре че бях изцедила гърдата предварително и той милият поцока малко на сухо и се отказа.Обаче после порева добре около час и накрая заспа гушнат в мен.Сега заспива след малко мрънкане,но спи много неспокойно.Дано да се поуспокои след време.Ще изчакам малко време да се уталожат нещата и ще махна сутрешното кърмене,и последно ще оставя вечерното.Мисля да декември да го отбия.В тази връзка -Дион честито ти Екс кърмаче!Сподели как я карате.
Стаси за разтройство на нас ни помогна прахчета Линекс бейби.Давах три дни по едно и още на вторият ден акото се посгъсти  Laughing
Дидка прави питка и дано скоро да се похвалиш с едно стабилно ходещо човече!
Бързо оздравяване на всички и много целувки на малките сладури  Heart Eyes

# 603
Диди,ние сме по абсолютно същия начин,за едно пръстче дори бяга,но не се пуска.Правих опити и аз ,но или сяда или кляка,видимо я е страх. Аз на няколко пъти я пусках внезапно тя пада и сега май още повече я е страх.За прощъпулника мислих мъжът ми като се върне да го правим началото на ноември,пък дано до тогава да се пусне. ooooh!
Може пък да спретна един импровизиран прощъпулник с предмети ама не вярвам да даде ефект,като иска да докопа нещо стига до него пълзейки.
Бързо оздравяване на всички болнички! Hug

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 11:58 от Nataliiiiiii

# 604
И аз да се включа в отбора на депресираните от времето-че съм и с двете деца вкъщи,че и двете са болни,че и мен ме наболява гърлото.Засега действам с познатите бабини илачи,дано да се оправим само с тях.
Не мога да разбера-големия ми син цяло лято не е ходил на градина,по цял ден беше я на плажа,я на площадките,я на планина,без да лепне нищо.Тръгна 15ти септември на градина-втори път се разболява,че и малката след него.Направо ми писна,отложихме плановете за почивка, а за тази седмица отложихме плановете за екскурзия.Мразя ги тези месеци-докато не стане много студено все нещо има,и тоз бацил с повръщането и разстройството май стана целогодишен.

Диди,аз мисля да спрете да се вглеждате в прощъпулници,в прохождане,и т.н.,просто спираш да мислиш за това,и сякаш самото дете го усеща и се пуска.Синът ми беше така-пусна се на 1г4мес.Дотогава само за пръстта се държеше,а аз само за това мислех-как всички проходиха,а той не,и започнах да не мисля за това,и една сутрин ставаме и той сам си ходеше.А правихме прощ-к на 1г2мес.

Айде дано да няма повече болни,и всички да се оправяме бързо.Миме,пиши и вие как сте,оправили се малкия вече?
Наде,ако четеш,пиши и вие как сте,ти да не започна работа,че не се появяваш тук вече?

# 605
  • Обетованата земя
Ааа, да, Стаси, забравих да кажа, че и аз давах Линекс бейби, може и някакъв друг пробиотик Simple Smile Дано сте по-добре! Бързо оздравяване на всички болнички   love001
 За ходенето, Натали, все едно за нас пишеш, същата работа. Снощи, с мъжът ми сме седнали един срещу друг и си "подаваме " Ивайло  Laughing. Малкия си вървеше с по 7-8 крачки от единия до другия, т.е. МОЖЕ, но го е страх... Нашия тати иска да изчакаме да си ходи малко по-стабилно за прощъпулника, ще видим кога ще го направим. А другия начин да ходи самостоятелно, колкото и смешно да звучи, бута една количка за кукли и я ползва за уолкър много успешно  Mr. Green Веднъж взе на едно момиченце в градинката и обикаляше с нейната количка и аз реших да му купя, въпреки, че било женско според нашия тати. Возим си камиончетата в нея  hahaha
 Днес, след няколко месечни перипетии, най-после дойде от Лондон новата ни количка Зета Воом. Много съм доволна, изглежда много симпатично и е сравнително лека (6.9 кг). Досега й се радвахме и бутахме "на сухо" вкъщи. Дано просветне малко навън и да поизлезем, че ни се събра душата в нас 3ти ден. Аз след тази пневмония, колкото и да искам да го калявам, съвсем не смея да го извеждам в тоя дъжд и вятър...
Мама Мони, много идейни номера измисляш за отбиването на малкия  Laughing Ама и той не е глупав, цицето му е любимо, даже и чесново   Joy

# 606
След толкова много бисквити тези дни, ще се чудя как да го накарам Крис да спре да ги иска. Или сам ще се откаже от прекомерната употреба Simple Smile

Благодаря момичета за съветите които дадохте.  Hug
След пробването на някой установих - банана ни действа по противоположен начин. Пюрето от шипки също. (Луда работа).Пием обаче чай от шипки (разреден с вода, че нещо май му е кисел) и водата от сварен ориз. Минахме и на Лечебна хумана. Май ще се съвземем.
zyzi как суров ориз? Звучи странно.

И както казаха яслата ни със сигурност след 2 седмица тук, ще се разболее. Странно е, но винаги така става. Как познаха само. на 2 седмица +3 дни се случи. Дано да ни е само това поне до февруари месец. Simple Smile

Lorkaaa, като каза Сребърна вода - тя как се приемаше всъщност  Whistling  Party  Mr. Green

Усещам, че Крис сякаш е малко нещастен на яслата. Явно му липсват както ние, така и приятелчетата му. Какви прегръдки раздава като ги види, след като сме го взели от яслата. Дано и това мине бързо. Поне вече проблема с оставянето и разплакването се намали. Рядко се разплаква. И веднага спира след като му кажем, че отива да хапва Simple Smile

Е, да се връщам "на тръстиката", че отнех важни 3 мин от работата си, за да напиша този пост Simple Smile

Благодаря още веднъж за съветите!  Peace

# 607
Диди,при нас номера с количката не минава,прави 2-3 крачки,като усети,че няма твърда опора и отново кляка. Simple SmileЧестита ви нова количка!
Стаси,целувки от нас за сладура Крис,дано свикне по-бързо с яслата милото. Hug

# 608

Lorkaaa, като каза Сребърна вода - тя как се приемаше всъщност  Whistling  Party  Mr. Green

Давам по 1 ч.л. на ден и мия очите с напоено тампонче.

# 609

zyzi как суров ориз? Звучи странно.

[/quote]И на мен ми се стори странно,но момичето ми каза,че веднага пресякло детето.

# 610
Здравейте мами,
Ние се върнахме от село, хубаво беше там... широко...
Сега сме със суполи и им давам изпитано от мен и майка ми - Осцилококциум. Първия ден три пъти, втория, третия и четвъртия ден по едно на ден и след това един път на седмица за да затвърдите имунитета. Втори ден го давам и нослетата поспряха . Скоро ще кача снимки във фейса от лятото на село, само да приберем багажа по местата им.
Преди два дена правихме прощапулник на трите едновременно, голямо чудене и мислене му падна какво да вземат: резултат - умница и двама шофьори.
Ще ви оставям, че ще ходя у банята.Спокойна нощ от нас! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

# 611
Добро утро!!! Хайде на кафето Simple Smile

# 612
Ооо, Етка! Много мерси за кафето, имам огромна нужда от него.

# 613
  • Пловдив
И аз, и аз    Laughing           Ети,    Hug

Абе чудя се къде е това слънце, къде е това затопляне     newsm78

мама по три, представям си у вас картинката за прощъпулника. Три прохождащи любопитни за всичко около тях деца и наредени предмети около тях интересни.           Joy            Joy      Joy      Съвсем ли не се скараха за нищо и кой пръв да пипне интересните неща. Едновременно ли ги пуснахте да тръгнат или един по един?  Ей, развесели ме само като си ги представих сладурите. Да са ти живи и здраве, Пете, както и голямата им кака    Peace

# 614
Привет и от нас,
скоро май не съм драскала тук, но покрай кака ученичка и бебе с нов режим не остава време за тези екстри.
Лошото време навън дано се отрази на форума и малко по- честичко всеки да се разписва Hug
На болничките, бързо оздравяване и една безвирусна зима им пожелавам на всички!
На нпреходилите още, скорошно отпускане. Вярвам, че това ще е факт след седмица- две!

Мади взе да поспива повече сутрин, което пък и измести следобедния сън, вечер към 11ч е толкова свежа, че направо ми става лошо.
Мен пък ме хваща есенна умора, вчера вечерта бях парцал направо. Нощем Мадлен все реве, малко са спокойните нощи, предполагам е от кътниците, които имат по 2 върха и израстват в момента. Само първия е цял и показал се напълно.
Иначе сме добре, Тедка е сополива, дано я оправя тези дни, че и на нея й е кофти.
Мадлен все повече започва да говори, разбираме се чудесно вече, казва какво иска, като се удари показва къде я боли, доста нови думички знае, като я питам нещо отговаря с  ДА или НЕ, все по-често иска да я гушкам и казва"ГУШ". След около месец тръгва на ясла и гледам да прекарвам възможно повече време с нея...
Последното й забавление е със стола за хранене, свалила съм го на най-ниското ниво , махнахме и таблата и по цял ден се качва и слиза от него.
Мама по три, честито!!! Сега да му мислиш...

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт