П.П. Забравих да напиша, е и ние се кърмехме само от едната гърда на хранене и това реално доста е увеличило интервала за всяка гърда и евентуално спомогнало за намаляване на кърмата...
Аз също му давам само вода нощем от известно време и това може би спомогна за намалянето на кърмата. Но реших, че е добре да махнем нощните кърмения, защото си мислех, че когато знае , че има гърда на разположение и се буди и си я иска. Но сега с водата пак се буди 1-2 пъти на вечер-напива се хубаво с вода и заспива. Изпива и той толкова на вечер, около 150-200 мл. Опитвам се да му давам достатъчно млечни продукти-сиренце, кашкавал, кисело мляко. Добавям и АМ към кашата вече. При теб е намаляла учудващо кърмата, все пак не си прекратила нощните кърмения. Все си мисля, че това може да е временно и организмът ми все още да се наглася към новия режим на кърмене, но ще видим, времето ще покаже 
Сигурно моето момче ще е много пристрастено кърмаче.Направо настръхвам при мисълта за отбиването.
от нас.Разбирам колко ти е самотно.И друг път съм го казвала -на теб и другите моряшки майки се покланям.Вие сте много силни жени и заслужавате адмирации.

и вече трети ден не завяхват тия пъпки

, само да отбележа две неща :
И тъй като отхвърлих храната като вариант , а също и жегата и зъбките, стигнах до извода, че това будене е от емоции.Тъй като избутва шишето с вода и мляко и само сочи с пръст, придружено с мрънкане.Тъкъв период имаше, като се научи да се обръща, след това като започна да се изправя, сега като проходи.
Хранех я с пюрета и каши и всичко беше наред. Гледката от стаята на хотела - неповторима- скали и море, просто зашеметяваща красота. Всеки ден да си пиеш кафето там, малееееееее... Не можахме да се видим с Лулу25 и Боил- надявам се някой друг път и това да стане. 
Вчера му дадох за следобедна закуска извара с ябълки и кайсии на Овко, но вчера станахме в 6 за плаж и определено това имаше значение да ни се увеличат броя хранения, тъй като си легна както като става в 10 

)Препоръчани теми