Диди, Пепси, Табакова, бързо оздравяване и дано лекарите изписват правилните неща и децата бързо да укрепнат!
Пепси, за памперса - слагам го когато сме на разходка и при нощния сън. първо го махнах когато сме в къщи, после махнах и при следобедния сън, защото го свалях все сух. тя пишаше само в гърнето и рядко в гащите, но откакто е леко по-хладно, пиша много често и не мога винаги да преценя кога да й предложа. а след сън ако не я сложа веднага, със свалянето на крачетата на земята и се е изпишала. но не искам да върна памперса обратно постоянно, защото ще се обърка. сменям я веднага, подсушавам и лека-полека ще се научи.
за говоренето - казва "да", "не", "това", "айде", повтаря срички, имитира няколко животни.
Благодаря ви много, че ме успокоявате за раната
, днес съм по-спокойна и разчитам след мазане да няма белег. то ще има такива неща, дано са колкото може по-леки и бързо да минават. За бабите - моята майка е паника, но живеем в различни градове, а свекървата много се стяга и мобилизира в трудни ситуации, успокоява ме и не показва, че се притеснява, за да не предаде напрежението и на мен. наистина е трудно, когато ти самия си притеснен, да успокояваш и другите около себе си. знаете, че не го правят с лоши чувства, но нашите майки трябва да са силни заради нас - нали ние сме техни деца и трябва да ни дават сили, когато ни е трудно. поне така ми се иска да е.
лека и спокойна нощ!

А сега като е от септември промяната, сигурно ще го направят от 01.01.2012