Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 158
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • Враца
Здравейте момичетаа  Hug Hug . Тук днес буря вилня и сега си ни е хладноо , ще може да се спи  Mr. Green Mr. Green Party Party . Мими честити дрешки  Hug много си красива и мокра  Blush  Mr. Green . Аз избирам да съм и с двамата сладури , защото съм фенка на Делена , а не на Стелена Mr. Green Mr. Green Mr. Green , а затова че съм фенка на Чаги си го знаете  Mr. Green 

# 421
Добър вечер!   bouquet

Фахрие и Хазал са най-красиви пък. Whistling hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha
 няма пък и аз ще си казвам за кого, какво мисля Чаги  Heart Eyes  Whistlingе най хубав Опс  и Киво Heart Eyes, то иначе ...... Crossing Arms
Наде, коя е тази дето не я искаме newsm78
ии аз това се питах newsm78

# 422
  • Враца
ии аз това се питах newsm78
[/quote] Аз мисля че е 1 потребителка от темата за ЗП която е върла фенка на любовта между Нихал и Бехлюл , мисля че се сещам за името и но неискам да го споменавам  Peace Peace

# 423
  • в очите на дъщеря си
е кажете де, до кога ще се чудим с дъщерята Crossing Arms

# 424
Чак не смея да и напиша името, но сега разбрах, че е банната. Това какво значи, че няма да има достъп до БГ Мама ли и форумът, като цяло?

# 425
Mr. Green хайде де.. и аз се чудя вече колко време мина, никой не казва..

# 426

Бинур Каия-невероятна актриса за мен и не мисля,че е в графата хубавици Laughing Laughing
 Важното е кой,как си върши работата

# 427
  • Враца
Тинче мисля че е silviq_maria  мисля че така и беше ника  Peace ако се бъркам нека някой ме поправи , въпреки че немисля че има по - луда от нея по ЗП ( и по - конкретно по Н и Б ) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 428
къде е вилняла буря в БГ,че да се надяваме на разхлаждане

# 429
Чакайте бе момичета, не бях в темата през цялото време. Момичето се казва Силвия Мария. Един ден, като я видях, че ни посети темата и беше на балкона, ме удари трифазният ток, граматиката си глътнах. Казах си-Боже понякога ние прегряваме, само това чудо ни липсва.То бива човек да е с хаплив език, като пепелянка, но нейната омраза от героите се прехвърли върху участниците в темата.

# 430
  • в очите на дъщеря си
Mr. Green хайде де.. и аз се чудя вече колко време мина, никой не казва..

гоооооооооляма тайна

Чакайте бе момичета, не бях в темата през цялото време. Момичето се казва Силвия Мария. Един ден, като я видях, че ни посети темата и беше на балкона, ме удари трифазният ток, граматиката си глътнах. Казах си-Боже понякога ние прегряваме, само това чудо ни липсва.То бива човек да е с хаплив език, като пепелянка, но нейната омраза от героите се прехвърли върху участниците в темата.

smile3532 smile3532 smile3532

# 431
  • Враца
къде е вилняла буря в БГ,че да се надяваме на разхлаждане
Във Враца и сега даже светка , но без гръмотевици  Crazy Crazy

# 432
В ЗП мн хора си позволиха да пишат повече отколкото бе нужно....не ми се говори за този цирк ooooh!  

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 433
о ,Ичи Hug Hug далечко

# 434
А банната, какво означава? Това, което аз ли си мислех и написах?

Общи условия

Активация на акаунт