Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 120
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
хайде ,хайде... в ЗП и защитничките на Бихтерката не падаха по долу,че и накрая ухулиха Аднан,че не бил на погребението й,ама как можело така ooooh! ooooh! ooooh!ами и аз не искам и да стъпя на погребение вече,от тези хора съм newsm48 newsm48

# 436
Аз пък да ви кажа, че бурята беше много страшна и ние се сбогувахме с 1 прозорец, който стана буквално на сол. Shocked Добре, че никой няма по това време около него. Praynig

# 437
hahaha hahaha  hahaha

няма пък и аз ще си казвам за кого, какво мисля Чаги  Heart Eyes  Whistlingе най хубав Опс  и Киво Heart Eyes, то иначе ...... Crossing Arms

Hug

А банната, какво означава? Това, което аз ли си мислех и написах?
Наде, да, същото е. Hug

Та какво й е на Силвето-Мария?  Wink Редеше си ги едни момичето,  ама те пък толкова й се хващаха, че чак на смях ме избиваше на моменти. Joy Joy Joy :

# 438
Аз пък да ви кажа, че бурята беше много страшна и ние се сбогувахме с 1 прозорец, който стана буквално на сол. Shocked Добре, че никой няма по това време около него. Praynig
Shocked наистина е била голяма, добре че е нямало никой наоколо Praynig

# 439
  • Враца
Shocked наистина е била голяма, добре че е нямало никой наоколо Praynig
Мен ме хвана навън  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green , но ми беше добре че ме разхлади  hahaha hahaha hahaha

# 440

Систър, добре, че няма пострадали.  bouquet Hug

# 441

А банната, какво означава? Това, което аз ли си мислех и написах?
Наде, да, същото е. Hug

Снежи, благодаря.

# 442
Ние се разминахме с бурята. Така беше причерняло по едно време, но добре, че се размина. Аман от летни бури. То бури, като бури ли са? Shocked Преди два дни такъв кошмар се разрази, че на детето колелото събори на земята.

# 443
вече има тема за "Малките тайни" Shocked Shocked

# 444
Има такава тема, те си го следят по турската. Поне аз съм го засичала.

# 445
Лека нощ

# 446
Лека Меги.

# 447
# 448
Лека и от мен! Hug

# 449
[videohttp://www.youtube.com/watch?v=mwfh70N17Ck&feature=player_detailpage#t=111s[/video
 Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт