Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 141
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Чао Ви, че отиваме в един магазин за цветя, огромен. Харесала съм си дърво-кокос и понеже скоро съм рожденничка, искам тактично да подскажа на мъжлето какво бих желала за рожденният ми ден.

hahaha hahaha hahaha  айде подскажи му Mr. Green
Тинче, подсказах му. JoyЗалепих се за цветята, като гербова марка, а той милият-харесали си нещо, а аз-да скъпи, виж какъв интересен кокос. Отговорът му беше-ммммм, даааа, а аз се правя, че нищо не съм разбрала. Joy Joy

# 496
  • в очите на дъщеря си
Здравей Вили.
Какво е това спане от Вас, какво е това чудо. Joy Joy Да ме върже човек, по-късно от 06ч. не мога да спя, въртя се, въртя се и ставам.
Наде, какво е това ставане в 6 #Crazy

Мъжлето ти усети ли се Mr. Green

# 497
Усети ме той Joy, защо точно при китките го заведох първо. Аз не мога да спя. Вечер, като си легна и пада едно въртене, не е истина. Сутрин съм с петлите на крак, такава съм си от край време, няма делници или почивни дни. На всичкото отгоре, където и да отида си вземам възглавницата, иначе и толкова спане няма да има.

# 498
Здравейте   Simple Smile

# 499
# 500
ооооох , много ми липсва филмчето Sad
И на мен много ми липсва  smile3518

Здравей Вили.
Какво е това спане от Вас, какво е това чудо. Joy Joy Да ме върже човек, по-късно от 06ч. не мога да спя, въртя се, въртя се и ставам.
Ами обичам да си поспивам предполагам вече си го разбрала сутрин минавам рядко даже от скоро  никога   Joy Joy Joy Joy ама снощи съм заспала в 5 сутринта в 2 се върнахме от гостито и после филмче зяпах  Whistling

Айде Наде дано имаш подарък кокос за Рождения ден   Joy Joy Joy гледам доста усиля си направила  Whistling

# 501
# 502
# 503

ShockedКакъв е този клип, това с нашият сериал, ли е свързано? newsm78

# 504
  • в очите на дъщеря си
 newsm08 Mr. Green

# 505
Привет  Hug

Ще направя бърз преглед  Whistling че много сте изписали.

# 506
Сиси привет и на теб.

# 507
  • в очите на дъщеря си

Наде,това  е пародия на нашия сериал

Привет  Hug

Ще направя бърз преглед  Whistling че много сте изписали.

Ооооо Сиси ти си била жива

# 508

Наде,това  е пародия на нашия сериал

В първият момент, като ги видях и си казах-леле, други лели квачки ли от село пристигат у Фери, така и не разбрах, какви са тези?

# 509

Общи условия

Активация на акаунт