Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 115
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Да, но на мен адрес не ми излиза, а само наименованието на самият клип, което въобще не ми е активно.

за фейса ли говорим newsm78
Не, намерих си клипчета от тубето. Все копирам  клип, който не искам.

# 481
Във фейса не мога да се регистрирам. Излезна ми, че друг потребител има същата поща. Тя е толкова завъртяна, как друг я има, но няма значение. Направих си нова поща с нова парола. Въвеждам си я и, като иска от мен-повтори паролата и ми излиза-невалидна такава. Как, ще е невалидна не знам, като веднъж ме допуска, проблемът е при повторното и въвеждане и до там. Мъжът ми и той прави тези процедури, да не би аз да допускам грешка, но не бива. Sick И сега съм с две активни пощи, но с нито една не мога да се регистрирам. Трета не ми се прави.
Явно, ще си ги копирам, като линкове, както до сега, за да съм на 100% сигурна, че се копира желаният от мен клип.

# 482
  • в очите на дъщеря си
Наде , ето това се копира

# 483
Еврика, Тинче

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 12:09 от Neidjal

# 484
  • в очите на дъщеря си
Стана ли Наде newsm78

# 485
Да, виж над поста ти.

# 486
  • в очите на дъщеря си

Браво на теб smile3501

# 487
Браво и на теб, че ме упътваше. Grinning Hug

# 488
Чао Ви, че отиваме в един магазин за цветя, огромен. Харесала съм си дърво-кокос и понеже скоро съм рожденничка, искам тактично да подскажа на мъжлето какво бих желала за рожденният ми ден.

# 489
  • в очите на дъщеря си
Чао Ви, че отиваме в един магазин за цветя, огромен. Харесала съм си дърво-кокос и понеже скоро съм рожденничка, искам тактично да подскажа на мъжлето какво бих желала за рожденният ми ден.

hahaha hahaha hahaha  айде подскажи му Mr. Green

# 490
# 491
# 492
# 493
  • в очите на дъщеря си
ооооох , много ми липсва филмчето Sad

# 494
Здравей Вили.
Какво е това спане от Вас, какво е това чудо. Joy Joy Да ме върже човек, по-късно от 06ч. не мога да спя, въртя се, въртя се и ставам.

Общи условия

Активация на акаунт