Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 114
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Не я ща Ханде за Чаги и това си е  Crossing Arms Другите две са къде по готяни Heart Eyes
щеш, не щеш Селин Абла си каза тежката дума Mr. Green   на мен нито една неми хареса,, къдрокосата к' участва в М и Х е симпатяга, но не м да си я предсатвя с Чаги нещо Confused  

С Хазал е най добре а Joy
Stop аз дори искам да го видя с друга Rolling Eyes да не ме биете сега no

# 691
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ Hug

# 692
  • Сливен
Не я ща Ханде за Чаги и това си е  Crossing Arms Другите две са къде по готяни Heart Eyes
щеш, не щеш Селин Абла си каза тежката дума Mr. Green   на мен нито една неми хареса,, къдрокосата к' участва в М и Х е симпатяга, но не м да си я предсатвя с Чаги нещо Confused  

С Хазал е най добре а Joy
Stop аз дори искам да го видя с друга Rolling Eyes да не ме биете сега no
няма и аз съм на твоето мнение Како  Mr. Green на мене ми се гледа Ф да ходи след Е малко ревност от нейна страна нещо да се раздвижи  hahaha

Лека Тинче  Mr. Green Hug

# 693
Само и мен да не ме нашляпате, но и аз искам да го видя с друга - визирам себе си. Mr. Green

# 694
Само и мен да не ме нашляпате, но и аз искам да го видя с друга - визирам себе си. Mr. Green
Whistling ей как го бе казала Кака ти ..това с малките няма оправия/ да ме извини ако не я цититрам както тр/

Аз с др в друг филм искам да го видя, а в АФК МИМИ и аз искам Фери малко да тича след него, мен ми бе писнало да го гледам като пале да тичка след нея ooooh!

Мамче сладки сънища  Hug

# 695
Whistling ей как го бе казала Кака ти ..това с малките няма оправия/ да ме извини ако не я цититрам както тр/

Така си е.  smile3521 Оправия само с Чаги.  newsm47

# 696
  • Сливен
Лека нощ

# 697
# 698
Благодаря за видеото Габи. Hug

Лека нощ на лягащите! Peace

# 699
Лека нощ на всички Hug Hug Hug

Ооо систър Whistling, най-накрая да те хвана hahaha

# 700

I`m here. Mr. Green Систърченце, погледнах, че наблюдаваш мълчаливо от балкончето, защо така?! Hug

# 701

I`m here. Mr. Green Систърченце, погледнах, че наблюдаваш мълчаливо от балкончето, защо така?! Hug
Чакам всички да се разбягат hahaha и да се възползвам от ваничката Mr. Green щом няма интерес Whistling

Ти поне ме виждаш hahaha аз и тази опция нямам. Все се криеш. Crossing Arms

# 702
Ти си морско чедо и веднага се хващаш за водата. Laughing Като гледам атрибутите за ваничката за са 2  - ма, ммммм романтично. Heart Eyes Но само нещо липсва, майййй липсва песничка на Михалис. Thinking Дали да не пуснеш нещо негово преди лягане?! Hug

# 703
Ти си морско чедо и веднага се хващаш за водата. Laughing Като гледам атрибутите за ваничката за са 2  - ма, ммммм романтично. Heart Eyes Но само нещо липсва, майййй липсва песничка на Михалис. Thinking Дали да не пуснеш нещо негово преди лягане?! Hug
Чудех се какво липсва Laughing  Ей как добре познаваш сестра си обаче. Whistling Ей тази мисля, че ще пасне. Mr. Green
Аз текстовете ги знам наизуст hahaha вече и превод не ми трябва.

http://vbox7.com/play:ff6de19c

# 704
Опааааа  Hug Hug

Меги радвам се че ти е харесал Езел  Heart Eyes Heart Eyes

В анкетата аз предполагам знаете за кой гласувах  Mr. Green Кенан (Езел) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам се точите на ваничката  Whistling Whistling аз утре пък се точа за моренцето 

Общи условия

Активация на акаунт