Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 173
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Аз направо съжалих, че вчера по инерция си дадох гласа-за драматичен актьор, актриса и филм.
Остава сценаристите да се изсилят още повече от водещите резултати на нашите и, ще видим щастлив финал през крив макарон.
Rolling Eyes защо да не гласуваш, това озн че актьорите са се справили добре.....

АК - Чаги го няма в клипа Sad
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150711839400253& … 1340&comments

# 76
Опс пропуснах да кажа Laughing...четох че преди год Хазал е имала в/ка с новия актьор, к' ще се появи в АФК, Stop дали е истина  Rolling Eyes не знам

Тея пък преди години - все едно е на 40. Laughing Laughing Laughing

# 77
Опс пропуснах да кажа Laughing...четох че преди год Хазал е имала в/ка с новия актьор, к' ще се появи в АФК, Stop дали е истина  Rolling Eyes не знам

Тея пък преди години - все едно е на 40. Laughing Laughing Laughing
hahaha и аз това си казах, но не помня точно как бе формулирано Rolling Eyes май пишеше преди фотографа,  Stop но да не лъжа.. не помня Blush

# 78
  • Враца
Габи , честити дрешки  Hug , но на мен ми хвана окото подписът направо кърти  Joy Joy Joy

# 79
виж те каво  намерих  

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 18:32 от poliemil

# 80
Аз направо съжалих, че вчера по инерция си дадох гласа-за драматичен актьор, актриса и филм.
Остава сценаристите да се изсилят още повече от водещите резултати на нашите и, ще видим щастлив финал през крив макарон.
Rolling Eyes защо да не гласуваш, това озн че актьорите са се справили добре.....

АК - Чаги го няма в клипа Sad
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150711839400253& … 1340&comments

Нали Чаги катастрофирал и е в болница, може тогава да е правен клипа и затова да го няма.
На мен ми прави впечатление, че като цяло Чаги няма много снимки от филма, в който участва.

# 81
Габи , честити дрешки  Hug , но на мен ми хвана окото подписът направо кърти  Joy Joy Joy
  Hug  мерси  Flutter , изтрила съм си снимките  Confused  и не стана точно както исках, поизрязах му главата на Юнал Бей Blush  Stop но нищо

Наде, аз не мисля че Чаги е в болница  Peace, умишлено няма снимки Sad  Sad Sad

# 82
Като знам колко фотосесии бяха направени за АФК, даже и клипчета с актьорите съм виждала, а за този филм, защо няма снимки идея си нямам. Да поддържат зрителският интерес, разбирам, но пък толкова да са оскъдни от към снимки с Чаги, при положение, че е и в главна роля... Sad

# 83
Вили, щом НЕ ми забраняваш да питам..... Joyмного горещи сцени на аватара и подписа ти си сложила, харесват ми. Искам и в нашият филм такива. В АФК, горещите сцени са много нежни, но като гледам в Езел са огън, въздухът трепери от страст.

# 84
Вили, щом НЕ ми забраняваш да питам..... Joyмного горещи сцени на аватара и подписа ти си сложила, харесват ми. Искам и в нашият филм такива. В АФК, горещите сцени са много нежни, но като гледам в Езел са огън, въздухът трепери от страст.
Ей Наде много си наблюдателна   Heart Eyes Heart Eyes Много страст в този Езел  Crazy за жалост в нашия няма  Rolling Eyes  Дано поне повече нежност да има във втория сезон  Praynig Praynig че вече искам едни дрешки дето да преливат от нежност  Heart Eyes Heart Eyes

# 85
Тинче, мяркам те-здравей.
Току що влезнах и аз-Neidjal и 0 гости преглеждат темата Shocked, докато ти се появи.

# 86
  • в очите на дъщеря си
Честита Юбилейна Тема

Систър, благодаря за разкошната тема  bouquet

Наде,
здравей Hug/ днес май не ти е било мн на кеф щом така си реагирала на Вили- ти не си такъв човек/ Искам за всичко да питаш Mr. Green

Виолеткеееееее, с тая страст ще ни разпилееш бе душа Blush

Защо няма снимкиииииииии, голяма суша Crossing Arms

# 87
# 88
Тинче-позна, днес съм много подтисната. Cry Всеки ден хората капем, като мухи от онкологични заболявания. Това се случи и със сина на моя позната-прав, здрав, току що завършил и хоп скоротечен рак на черният дроб, без да е пиел алкохол.
Имам усещането, че по постовете ни, по начина по който пишем и се изразяваме се познаваме, без дори и да сме се виждали визуално всички ние тук в темата. Hug

# 89

Общи условия

Активация на акаунт