Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 161
  • 728
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте момичета Hug Вижте какво намерих:

Хазал, кога реши, че искаш да станеш актриса?

В семейството ми има адвокати, лекари и учители. Аз завърших италиански лицей. Реших да стана актриса на 12-годишна възраст. Майка ми твърдеше, че артистичните ми заложби са очевидни. Вместо да си играя с кукли, аз започнах да свиря на цигулка, когато бях на 4 години и половина. На 7-годишна възраст започнах да се занимавам с балет. В училище участвах във всички театрални постановки. Но в гимназията вече знаех със сигурност какво искам да правя, затова се записах в агенция за актьори.

Хората се вълнуват от съдбите на героите от "Забраненият плод". Къде си се снимала преди това?

Първата ми работа беше в известна телевизионна реклама. След това получих няколко кратки участия в различни сериали. После приех ролята на Нихал в "Забраненият плод".

Как прие факта, че се превърна за кратко време в най-известната ученичка в Турция?

За мен нямаше голяма разлика в началото, защото не се възприемах като известна. Но когато започнаха да ме спират на улицата, за да се снимат с мен, направо бях шокирана. Малко по малко обаче свикнах.

Уморява ли те интересът от страна на публиката?

Не. Зрителите следяха сериала с голямо внимание. Те много ни обичаха. Когато виждаш, че хората проявяват интерес към това, което правиш, няма как да си недоволен.

Приличаш ли на Нихал?

Не. Докато се снимах в сериала, имах изпити в училище. Паралелно работех и учех. Спомням си, че след една сцена, в която Нихал припада, трябваше да тичам да си предам курсовата работа, за да не пропусна крайния срок. Освен че сме на една и съща възраст, двете нямаме нищо общо.

Нихал е влюбена в Бехлюл. Публиката в Турция как прие тази любов?

Имаше различни реакции. Много жени ми казваха: "Остави Къванч, той не те обича". Други казваха: "Бехлюл е влюбен в Бихтер, а не в теб". Младите ме упрекваха, възрастните обаче показваха подкрепа към Нихал. Те смятаха, че Бихтер е отрицателна героиня и тя всъщност им беше трън в очите, защото е прелъстила Бехлюл.

Знаем, че учиш Сценични изкуства в университета. Мислила ли си да влезеш в Консерваторията?

Не. Искам да уча в чужбина. Мечтата ми е да стана много добра актриса. Искам да изкарам курсове в САЩ. Вече съм ходила на летни семинари.

Какво правиш в свободното си време?

Танцувам. От 15-годишна ходя на уроци по танго. Понякога ходех късно вечерта, след като приключеха снимките на "Забраненият плод". Аз съм момиче, което спазва определени правила, последователна съм.

# 61
Аз си гледам сериите в бокса,ама като няма превод и smile3515както и да е
   е, ако Фери бременна във 2 сезон и  й се случват все такива трагедии като в 1-ми тя не трябва да излиза от болница за да запази бебето newsm45 newsm45е дано поне с Емир имат хубави моменти newsm03 newsm03
Щом ще има бебе,значи ще има хубави моменти.Поне аз така мисля Simple Smile
 е той момента на правене,когата двама се искат е хубав Sickама после с туй Ризато smile3511 newsm45ама и Фери сигурно на топка ще я направят да изглежда с коремче,а Емир да припка около нея People Angel People Angel People Angel

# 62
благодаря ти много ٠•Mimen4ence•٠·   bouquet за полезния съвет свърши   ми  работа

# 63
  • Сливен

Мими искам да копирам видеоклип в ФБ. Изглеждам го. Като свърши излизат три опции. Щраквам си в/у към видеоклип, след това щраквам в/у клипа с десен клавиш и ме се появява меню на английски и дотам. Какво би трябвало да направя? Ето това ме интересува.  Simple Smile
ako e клип копираш линка на самата страница и го постваш тука  Mr. Green моето обяснение за снимка как да се вижда  Peace

# 64
вай как ги гримират и двамата Grinning Grinning Grinning

# 65
Не го помня на турски..на бг беше нещо като- КОгато Луната расте не мога да заспя..
този брадатия Confused май щеше да участва във филма newsm78

Този брадатият играеше Керим във филма Гордата Аси и се казва Джемал Хюнал.
Ако някой е гледал от Вас, Мелодията на Сърцето, там имаше една девойка цигуларка Ипек. Та въпросният Джемал има връзка с това момиче, даже се говори и за сватба в медийното пространство. Това е малко инфо за актьора, ако някой се интерсува.

# 66
Не го помня на турски..на бг беше нещо като- КОгато Луната расте не мога да заспя..
този брадатия Confused май щеше да участва във филма newsm78

Този брадатият играеше Керим във филма Гордата Аси и се казва Джемал Хюнал.
Ако някой е гледал от Вас, Мелодията на Сърцето, там имаше една девойка цигуларка Ипек. Та въпросният Джемал има връзка с това момиче, даже се говори и за сватба в медийното пространство. Това е малко инфо за актьора, ако някой се интерсува.
  bouquet Наде, благодаря.. аз брадатия си помислих че е от Фатмето, за к' се говореше в предишната статия, че ще участва, явно не е той  Hug разбрах че не е филма с Хазал..а някакъв нов сериал по АТВ  Peace

# 67
Опс пропуснах да кажа Laughing...четох че преди год Хазал е имала в/ка с новия актьор, к' ще се появи в АФК, Stop дали е истина  Rolling Eyes не знам

# 68
виш те  двама сладури

# 69
За нищо Габи. Hug
Във Фатмето спрягат Талят Булут(мисля, че така се казва, ако не греша)да играе-бащата на Керим. Този Талят играе с Вахиде във филма Да ВЪРНЕШ ВРЕМЕТО НАЗАД.

# 70
Опс пропуснах да кажа Laughing...четох че преди год Хазал е имала в/ка с новия актьор, к' ще се появи в АФК, Stop дали е истина  Rolling Eyes не знам

Нали уж фотографа и беше първата любов? newsm78

# 71
Този, к' играе Мустафа във Фатмагюл, ще участва във филма на Хазал, това исках да кажа Peace

Феновете мн мамят при гласуването в анкетите ooooh! , все едно гласуват за Оскари #Crazy  луда работа Naughty

# 72

Нали уж фотографа и беше първата любов? newsm78
не зная, коя  и е 1та, това прочетох дали е вярно...не зная

# 73
http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBWU8ByUC6b9rw8&w=130&h=130&url=http%3A%2F%2Fi2.ytimg.com%2Fvi%2F-dzF6ePe12Q%2Fdefault.jpg

# 74
Аз направо съжалих, че вчера по инерция си дадох гласа-за драматичен актьор, актриса и филм.
Остава сценаристите да се изсилят още повече от водещите резултати на нашите и, ще видим щастлив финал през крив макарон.

Общи условия

Активация на акаунт