Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 120
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Започна 12 еп.на АФК по шоу тв.За сведение.

# 46
Туй беше статията за филма но някой да извади заглавието че аз като гледам и  #Crazy #Crazy #Crazy

Ay Büyürken Uyuyamam , има го в текста. к' си сложила...

Seni Bana Yazmışlar Dizis Tanıtım Fragmanı
, това е трейлар на др филм Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=t36JXj8N-xQ&feature=player_embedded

# 47
  • Варна
Туй беше статията за филма но някой да извади заглавието че аз като гледам и  #Crazy #Crazy #Crazy

Ay Büyürken Uyuyamam , има го в текста. к' си сложила...

Да ама като не разбирам  ooooh!

# 48
  • Сливен
eто как да ви се виждат изображенията от facebook
след копирането всички знаете как да продължите с линка  Mr. Green

# 49
  • Варна
Ама защо са го турили при инфото за Хазал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 50
Ама защо са го турили при инфото за Хазал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  Whistling Не зная newsm78, но в статията пише за филма, а и освен брадатия, дамата с червената коса коя е??? и тя ми напомня на едното момиче от снимките за новият филм...аз така и не потърсих допълн информация за тях :S

Мими  Hug

# 51
# 52
MИМИ Hug,
Опа май днес си в почивка Party
какви са тези образователни клипчета  Rolling Eyes  Thinking  и на мен да направиш някое Mr. Green

# 53
  • Сливен
MИМИ Hug,
какви са тези образователни клипчета  Rolling Eyes  Thinking  и на мен да направиш някое Mr. Green

дам почивам Whistling до 2 часа спах  Whistling нали има няколко човека де се мъчат със фейса и викам да им помогна малко  Hug на тебе ще ти направя също гифчета ама на друга тема  hahaha да ти се похваля гледам "Дневниците на вампира" почти изгледах 1 сезон  Grinning

# 54
MИМИ Hug,

дам почивам Whistling до 2 часа спах  Whistling нали има няколко човека де се мъчат със фейса и викам да им помогна малко  Hug на тебе ще ти направя също гифчета ама на друга тема  hahaha да ти се похваля гледам "Дневниците на вампира" почти изгледах 1 сезон  Grinning
Кога Успя Shocked да го изгледаш, аз ще ти кажа на каква тема го искам  Laughing

# 55
  • Сливен
MИМИ Hug,

Кога Успя Shocked да го изгледаш, аз ще ти кажа на каква тема го искам  Laughing
ми снощи не ми се спеше и ми бе много горещо и изгледах 10 епизода на веднъж  Mr. Green

# 56
  • Враца
Честита ни юбилейна темичка   bouquet  bouquet . Хриси отново е чудесно направена благодаря  Hug Hug Hug

# 57
Аз си гледам сериите в бокса,ама като няма превод и smile3515както и да е
   е, ако Фери бременна във 2 сезон и  й се случват все такива трагедии като в 1-ми тя не трябва да излиза от болница за да запази бебето newsm45 newsm45е дано поне с Емир имат хубави моменти newsm03 newsm03

# 58
Ичи здравей Simple Smile
Мими искам да копирам видеоклип в ФБ. Изглеждам го. Като свърши излизат три опции. Щраквам си в/у към видеоклип, след това щраквам в/у клипа с десен клавиш и ме се появява меню на английски и дотам. Какво би трябвало да направя? Ето това ме интересува.  Simple Smile

# 59
Аз си гледам сериите в бокса,ама като няма превод и smile3515както и да е
   е, ако Фери бременна във 2 сезон и  й се случват все такива трагедии като в 1-ми тя не трябва да излиза от болница за да запази бебето newsm45 newsm45е дано поне с Емир имат хубави моменти newsm03 newsm03
Щом ще има бебе,значи ще има хубави моменти.Поне аз така мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт