Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 302
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Тинчееееееееееее 

Ами какво и е на страстта  Blush  много си е хубава ,а вие ще издържите вярвам във вас  Joy Joy ако ви дойде в много сигнализирайте да ви пусна нещо друго  hahaha hahaha hahaha ама  не обещавам че ще е по малко страстно  Whistling Whistling

# 91
Вили, не спирай със страстите Praynig. В нашият филм е голяма суша, поне с Езел да се нажежи въздуха. Че ако чакаме между Фери и Емир подобни страсти, ще има доста да си почакаме. А любовта, колкото и да се показва, тя никога не стига и искаме още и още. Embarassed

# 92
Вили, не спирай със страстите Praynig. В нашият филм е голяма суша, поне с Езел да се нажежи въздуха. Че ако чакаме между Фери и Емир подобни страсти, ще има доста да си почакаме. А любовта, колкото и да се показва, тя никога не стига и искаме още и още. Embarassed
Наде не се бой  Mr. Green мисля цяло лято да е само страст  smile3508 smile3508 smile3508  ще има за гледане  Flutter

# 93
Да Ви кажа, ако не сте изпробвали TNT канала, аз току що го направих и съм много доволна. Въобще не прекъсва, но дано Praynigвсе пак не преместят филма, че друго си е на тв.то.

# 94
·٠•violetka•٠· (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема Къде се покрихте  newsm78 има някой скрит  Mr. Green я да си обади бързо кой е  Naughty hahaha hahaha hahaha

# 95
  • в очите на дъщеря си
Аз излизам малко на разходка.  Flutter

Вили, чакай ме да се видим като се прибера Hug

# 96
Аз излизам малко на разходка.  Flutter

Вили, чакай ме да се видим като се прибера Hug

Ще те чакам ама кога ще се прибереш  newsm78 newsm78

# 97
  • Варна
Аз лягам че днес съм гроги  Confused

# 98
Здравейтеее Hug Hug Hug Прибрах се Party
Вече официално мога да кажа Crazy кандидатстудентската кампания за мен приключи. Mr. Green

Хриси  Hug Да ни е честита юбилейната тема  bouquet

# 99
Сиси честито и дано кандидатстудентската кампания, ти донесе желаният резултат.
Лека нощ Хриси и на всички, които скоро, ще се запътят към леглата.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 21:59 от Neidjal

# 100
Като знам колко фотосесии бяха направени за АФК, даже и клипчета с актьорите съм виждала, а за този филм, защо няма снимки идея си нямам. Да поддържат зрителският интерес, разбирам, но пък толкова да са оскъдни от към снимки с Чаги, при положение, че е и в главна роля... Sad
Rolling Eyes aз помня само една фотосесия на АФК, тази преди да е започнал филма,  Stop може и да греша, другите клипчета бяха от фенове, присъствали по време на снимките. При снимките на АК, няма фенове/поне така си мисля/ и за това няма снимки Sad..видях само снимки на самолети Crossing Arms   ooooh!   Naughty но скоро тр да има Party ако не от АК, то на Чаги!

СИСИ   Hug Hug Hug

# 101
Габи, аз съм виждала, а предполагам и Вие, един клип, в който правеха интервю с актьорите-Чаги,Хазал,Вахиде и Ръза(не му знам името на актьора, или поне не съм се и старала да го запомня). Сещаш ли се, за кой клип ти говоря, ако си го гледала?

# 102
Габи, аз съм виждала, а предполагам и Вие, един клип, в който правеха интервю с актьорите-Чаги,Хазал,Вахиде и Ръза(не му знам името на актьора, или поне не съм се и старала да го запомня). Сещаш ли се, за кой клип ти говоря, ако си го гледала?
Предполагам ?ния клип е от заснемането на фотосесията преди началото на филма.

# 103
Като знам колко фотосесии бяха направени за АФК, даже и клипчета с актьорите съм виждала, а за този филм, защо няма снимки идея си нямам. Да поддържат зрителският интерес, разбирам, но пък толкова да са оскъдни от към снимки с Чаги, при положение, че е и в главна роля... Sad
Rolling Eyes aз помня само една фотосесия на АФК, тази преди да е започнал филма,  Stop може и да греша, другите клипчета бяха от фенове, присъствали по време на снимките. При снимките на АК, няма фенове/поне така си мисля/ и за това няма снимки Sad..видях само снимки на самолети Crossing Arms   ooooh!   Naughty но скоро тр да има Party ако не от АК, то на Чаги!

СИСИ   Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Сиси честито и дано кандидатстудентската кампания, ти донесе желаният резултат.
Лека нощ Хриси и на всички, които скоро, ще се запътят към леглата.

Hug Дано Praynig че втори път да минавам същите неща Crazy йок Naughty hahaha
Аз няма да съм от ранно лягащите Whistling Преди час се върнах, а имам навик Rolling Eyes да проспивам пътя. Laughing

# 104
Да, явно за един и същи говорим. Даже си спомням, че на него Чаги беше с бяла риза и черен костюм.

Общи условия

Активация на акаунт