Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 135
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
# 391
абе що ни пуснаха и тези снимки  на  Чаги, с телефона newsm78 newsm78 newsm78като, че ли чака някой да му се обади ли аджеба newsm78 newsm78 newsm78
Мери Чаатай нещо си гледаше на телефона. Снимки ли,писмо ли? От кого ли? Да не е от Хазалчето?
абе Меги и аз това си мисля и все умислен ми се вижда newsm78 newsm78и той като Емир го удари на табла в Кониа Sick Sick
 ама и какъв е този концерт newsm78 newsm78Елтън Джон май пя скоро в Истанбул,ама от нашите нивест ни кост Crossing Arms Crossing Arms
 Наде, аз си мисля,че Ламия си обичаше Джамил още по време на брака им, но не искаше да си го признае дори на себе си и скандала им беше от чиста ревност от страна и на двамата и тя реши да го напусне-тогава Джамил,които винаги я усещаше не можа да уцели момента ooooh!

# 392
Мери нещо не е мн добре работата. Не е с Хазалчето и усмивките са кът. Simple Smile

# 393
мале Меги, Джейдата на последната снимка много убрана у бюстюю Mr. Green Mr. Green
абе това момиче що все така се снима  newsm78имам предвид диби-дюс newsm78 newsm78или се има за много специална откъм фигура Sickили иска да се пише за нея,Да се съблечеш за да те снимат така/това не са любителски снимки на гажето ooooh!/значи, че много си харесваш тялото и искаш да го споделиш с другите Naughty,но при съседите-е не се гледа с много добро око Thinkingпросто си е ПР кампания

# 394
Не ми се говори за Мелодията, не искам да се връщам в лятото на 2009г. Не желая да се сещам за онези дни по време на филма. Sick Единствената разлика, между него и АФК, че на първият знаех предварително финалът от Интернет и по-добре, че малко или много се бях настроила за такъв край.

# 395
  • в очите на дъщеря си
олеееееее, много ТЪГА УСЕЩАМ ТУК Naughty , АЗ ПЪК СИ ДРЪПНАХ SHOW TV НА ТЕЛА И СЕГА КЪДЕТО И ДА СЪМ ЩЕ СИ ГЛЕДКАМ ФИЛМЧЕТО Mr. Green

# 396
1-во снимките би тр да започнат по рано от седмица преди старта на нов сезон, т като не се снима точно седмица за седмица малко по рано...т.е. са на пред с поне половин серия!
2-ро снимките не са от днес, просто Селин сега ги пусна... за концерта на Елтън ДЖон, тя ходи но с баща си Naughty, не с Чаги Wink
3-то mariola_sha за какви домати говориш Thinking
 Naughty  Джейда е хубава.. на обратното мнение ли си Thinking

# 397
  • в очите на дъщеря си
невероятно клипче Heart Eyes

# 398
Много ми е топло и реших малко да се изкъпя и поплувам  hahaha hahaha hahaha hahaha[/b]
Laughing в този басейн и аз мога да поплувам Whistling

bouquet

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 22:24 от ·٠•G@bby•٠·

# 399
# 400
Габи,майтапехме се за кекса в сериала и ми направи впечатление,че в тази серия Чаги има проблем с кожата Thinkingпосле нещата се оправиха Sick Sick
 Джейда си е с хубава фигура и си я показва, за разлика от други-това имах в предвид,въпреки,че цялата сцена на басейна си я изигра на пръсти за са изглежда по-дългокрака,ако не ми вярваш си я пусни да гледаш,е и да знаеш как да стоиш пред камера си е нещо важно
 Габи,  кой е ходил на концерта на Елтън Джон с баща си,че не разбрах newsm78защото не вярвам да е Хазал-тя няма една снимка с Чаги заедно извън сериала,освен с едно тютюнипушене #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 401
  • в очите на дъщеря си
чудя се какво е общото м/у АФК и Здрач, че все някакви колажи и тъпи клипчета гледаме newsm78

# 402
  • Сливен
Много ми е топло и реших малко да се изкъпя и поплувам  hahaha hahaha hahaha hahaha[/b]
Laughing в този басейн и аз мога да поплувам Whistling
само в басейна ли Party няма ли да се изкъпеш с другия сладур  Mr. Green
мале Меги, Джейдата на последната снимка много убрана у бюстюю Mr. Green Mr. Green
абе това момиче що все така се снима  newsm78имам предвид диби-дюс newsm78 newsm78или се има за много специална откъм фигура Sickили иска да се пише за нея,Да се съблечеш за да те снимат така/това не са любителски снимки на гажето ooooh!/значи, че много си харесваш тялото и искаш да го споделиш с другите Naughty,но при съседите-е не се гледа с много добро око Thinkingпросто си е ПР кампания
тука ще се караме  Crossing Arms изобщо нещата в Турция не са така всеки се снима както си иска  Rolling Eyes минаха тези времена от консервативни селяни в големите градове такива с лупа да ги търсиш  Shocked ай тя е красива и има какво да покаже защото да се крие  Crossing Arms  

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 22:53 от ·٠•Mimen4ence•٠·

# 403
  • в очите на дъщеря си
Аз пък се чудя какво е това нещо.....за да изтъкнеш на някого качествата да нападаш друга личност newsm78.

Мисля , че всички актриси в АФК са много чаровни, а някой от тях и красиви./изключвам Джансу и кака Ц/ Peace

# 404
 Би Ти Ви, наистина, ще пусне филма, най вероятно след клетката. Отзивите за него са, че е младежки и разтоварващ(а не драма)филм.
http://vbox7.com/play:abe9b775b5&r=emb

Общи условия

Активация на акаунт