Двора на училището

• 13 284
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
Да,така е всичките сте много умни и еродирани!Свалям ви шапка!А дали има корт или не,дали е правилно или не,смятам,че вие ГОЛЕМИТЕ УМНИЦИ ще проверите!Естествено че си го гледала,всеки ден в огледалото!Вече започвате да ме забавлявате истински!Моля, чакам следващите остроумия извън зададеният вече доста отдава въпрос!Хвана се за едно Ш и сега ще го ползваме няколко страници,защото сме много на ти с тези неща и друго не можем да измислим! newsm78 Оставям ви че отивам да играя на корта! Joy

Поигра ли си?
Като чета с какво настървение си се вкопчила да доказваш, че земята не е кръгла, чудя се кога имаш време да обикаляш по училищните дворове, да пишеш тук, че и деца да гледаш. Видях годините ти, и ти си една лелка, а се държиш като пубертетка. Искаш всичко и тропаш с крак.
За мен темата е изчерпана и трябва да се закрие.

Да ,лелка съм,дори съм баба–племенницата ми има бебе-но с тенджерски дух,не лелка с дух на стара мома!Самият ти ник нейм говори какво е настроението и отношението ти към всичко!Всички знаем,че при дъждовно време слънце и усмивки няма!Да и за мен темата е отдавна изчерпана!А,човек спре ли да иска и търси,значи е спрял да съществува!Чао!

# 121
  • София
Извинявай, не се заяждам, но ми стана смешно! наистина ли си имала предвид

Да ,лелка съм,дори съм баба–племенницата ми има бебе-но с тенджерски дух,не лелка с дух на стара мома!Самият ти ник нейм говори какво е настроението и отношението ти към всичко!Всички знаем,че при дъждовно време слънце и усмивки няма!Да и за мен темата е отдавна изчерпана!А,човек спре ли да иска и търси,значи е спрял да съществува!Чао!

# 122
Извинявай, не се заяждам, но ми стана смешно! наистина ли си имала предвид

?

# 123
  • София
Тенджерски дух? Да не би да си имала предвид тийнеджърски?  newsm78

# 124
Тенджерски дух? Да не би да си имала предвид тийнеджърски?  newsm78

Така е права си,младите грешим!Не ми се занимава повече с теб и другите злобковци!Щом си толкова добра виж как се пише в предвид или предвид!

# 125
  • София
Няма какво да гледам, защото го зная - пише се "предвид". Няма такъв филм като напредвид, в предвид, впредвид, изпонапредвид и прочие диалектни!
Що за човек си, аз те питах най-добронамерено дали не си объркала думата, ти ми скачаш за няма ниищо!

# 126
Няма какво да гледам, защото го зная - пише се "предвид". Няма такъв филм като напредвид, в предвид, впредвид, изпонапредвид и прочие диалектни!
Що за човек си, аз те питах най-добронамерено дали не си объркала думата, ти ми скачаш за няма ниищо!

Ами вече се хващам за най-малкото,от всякъде те кълват!Извинявай!Смятам да спра до тук!Вече се прекалява,включително и аз!Благодаря на всички! Stop

# 127

Пожелавам ти някога да усетиш романтиката и красотата на дъждовното време. Но за това се иска много чувствена душа... А човек се усмихва не според времето, а според чувствата си. Но ти едва ли ще ме разбереш. Жалко.

Мисля, че е чудесен финал на темата. Мама на средна възраст, с тенджерски дух, която пише Впредвид, и за която всички, които имат различно мнение от нейното  са злобковци / обогатих си речника /... Няма какво повече да се занимавам с нея.

# 128
И аз съм била в настоятелства, и на градина и на училище. Отказа ме това, че основното, което се върши не е по отношение на образованието, а по  външния вид на училището.
Нооо...като чета тук и започвам да разбирам нелеката задача на училището.
В ИЗ ПОД НА предвид писаното по темата, вероятно губят доста време и ресурс в озаптяването на разни нахалници.
За съжаление тези взаимоотношения се предават и с останалите родители, вероятно нахалните и шумни родители в очите на учителите са представителна извадка на всички останали.
Винаги ми е било чудно как така училището не може да се справи с някой, който не вдява, сега ми се прояснява. Не  е лесно.
Дори само поради това темата ми беше полезна.
ПП. Но това пък подкрепя позицията ми по въпроса за задълженията на училището относно възпитаването и образованието на децата. Абсолютно задължително е да се случва в училище, а не да се оставя в ръцете на родителите.

ПП. Обожавам дъжда. Доста поезия има по темата.
Специално за  sstambii:

ДЪЖД
Дамян Дамянов

Плющеше като бесен. Всичко - мокро:
дърветата, паветата, града...
Вън всичко живо бягаше под покрив.
И само те стояха на дъжда.
Унесени. Отнесени. Немирни.
Два жарки лъча в мокрото кълбо.
По всяка вероятност безквартирни,
но приютени в своята любов.
Чадъра черен старчески разперил,
подминах ги, изгледах ги на кръв.
А тайно си въздъхнах: "Ах, до вчера
и мене ме валеше дъжд такъв..."
Прибран на сухо горе в свойта стая,
ги стрелнах през дъждовните стъкла:
две мокри птици гонеха трамвая,
бездомни, ала имащи безкрая...
И от зениците ми заваля.

И една песничка има:  http://www.youtube.com/watch?v=V54lrjL_WH0&feature=related

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:35 от нова

# 129
Нова, стихотворението е страхотно! Но едва ли тази, към която си го адресирала, ще го разбере.

Нооо...като чета тук и започвам да разбирам нелеката задача на училището.
В ИЗ ПОД НА предвид писаното по темата, вероятно губят доста време и ресурс в озаптяването на разни нахалници.
За съжаление тези взаимоотношения се предават и с останалите родители, вероятно нахалните и шумни родители в очите на учителите са представителна извадка на всички останали.
Винаги ми е било чудно как така училището не може да се справи с някой, който не вдява, сега ми се прояснява. Не  е лесно.
Дори само поради това темата ми беше полезна.

Уверявам те, адски трудно е да се работи с родителите. С децата е по-лесно. И винаги, във всеки клас, се падат поне по 2-3 такива. Те никога не са съгласни с другите, но никога нямат и своя алтернатива. Вечно мрънкащи, вечно недоволни. Както казваше баба ми - пъстър, пъстър свят...

# 130
Едва ли ще го разбере, като няма аргументи, навлиза в махленска свада.

# 131
Започнах да мета ... но не виждам смисъл да седи отключена вече ... изказахте се ...

Общи условия

Активация на акаунт