Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 511
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Заваляяяяяяяяяяя newsm44 newsm44 newsm44 ако можех щях да ви пратя на всички този дъжд Hug преди чаках с нетърпение лятото а сега май чакам по-бързо да свърши и да захладнее Rolling Eyes
А след като се родят бебоците ще търсим хубаво време за разходки. На нас няма как да ни се угоди.  Joy Joy Joy
smile3521 newsm62

# 691
  • USA
darling_a аз и в България и тук се ваксинирах,защото постоянно бях сред деца и лепих всичко.Тук пропуснах само една година и изпих доста антибиотици.Не знам дали съм привикнала към ваксините,но дори и да се разболея сега никога не е толкова тежко,а е повече от настинка.За бременните е задължително тук,защото не ваксинират бебетата до 6 месеца.При теб е кофти,че не се знае как ще реагираш на ваксината след като не си си слагала преди.Някой вдигат температура и се чувстват като болни,но при всеки е различно.Аз ще си я бодна те и без туй са безплатни за бременните Peace
Дано и тук разхлади,но за съжаление не разхлажда дори и да завали Tired

# 692
Калалити,това ме притеснява...да не взема да се разболея както съм си с корема след ваксината и да съжалявам...А иначе до колкото разбрах бебетата ги ваксинират срещу много повече неща отколкото в БГ,нали?
Ох хич не си падам по лекарсва с две остриета... Tired

# 693
darling_a аз пък да ти кажа съм едната против тия ваксини, още повече че моя мъж го ваксинират задължително защото работи в болница, когато мине през къщата вирус той е най-зле въпреки ваксините, и тези ваксини са със щамове от миналата година а знаете че всеки грип е с нов щам и няма как да ти сложат ваксина точно за него Peace мое мнение аз няма да си слагам, ще си пия конските витамини, както и предната бременност и така, тогава работех както и сега целия офис се изпонатръшка болен само аз се разминах с лека настинка Praynig надявам се и сега да удържа фронта Peace
А за бебешките ваксини на всички се бият еднакви ваксини като разликата е че в Щатите им бият по много на веднъж, в БГ ги бият примерно всеки месец, а тук като се почне от раждането на 1, 3,6, по 6 ваксини на веднъж(е комбинирани в по 3 инжекции, но пак е много) но нямаш избор ако искаш като ти порасне детето да ходи на детска градина и училище  Rolling Eyes

# 694
  • USA
Mиме  мъжете са си като бебета като се разболеят Laughing
darling_a аз знам само за грипните Peace Мимето е по-компетентна за останалите,но е вярно,че няма да ти вземат детето на училище ако няма необходимите ваксини Peace Ако не си ваксинирана до сега и не се мотаеш много сред хора може би е по-добре за теб да пропуснеш.Като се прибереш си питай лекарката.Те и без туй ще ти дадат няколко страници четиво ooooh!

# 695
Има ли някой , който е раждал секцио при Мазнейкова, да сподели на ЛС впечатления моля  Praynig
Ако някой знае теми във форума , в които обсъждат секциото в София,лекари,цени и т.н. да ми пусне едно линкче, че нищо не намирам...  Rolling Eyes 
Една моя близка роди там преди 2години - секцио. При доктор беше - каза , че бил голямо светило. Като цяло беше много възхитена и от доктора и от болницата и от условията. Бързо се и възстанови от операцията.

# 696
  • Русе
Мими,много романтично предложение!Честито и от мен!
Аз досега никога не съм се ваксинирала и не знам как би реагирало тялото ми?При мен въпросът е по скоро за хомеопатията и по специално за едни соли ThinkingУж може да се ползват по време на бременноста,ама.....При моите изследвания в урината излезе ,че има нещо и доки ми изписа цистенал,каквото и да е това.Дори в аптеката го нямаше ,та ми го поръчаха.Иначе жената там ми препоръча червена боровинка.Имате ли някакво мнение по въпроса????
Лека и дъждовна нощ от мен?

# 697
Момичета, утре рано рано заминавам за моренцето - ще се видим в другата темичка:)

# 698
Мими,честито!Късметлийка си ти с такъв романтик newsm10
И аз си мечтая някой ден да бъда булка  Praynig ,но едва ли,защото моя не иска сватба,а аз не искам само подпис.Но важното е да сме заедно и да сме щастливи  Simple Smile

# 699
Мими, честито! От сега усещам че ще бъдете много щастливи, пожелавам ви го от все сърце.  Hug

Shadows много се радвам, че всичко с бебчо е Ок. Дано всички се върнем от тази ФМ само с добри новини.   Praynig

# 700
Добро утро! Хубав ден на всички!

# 701
Добро утро и от мен....

# 702
Добро утро newsm03

# 703
  • София
Добро утро.
Днес съм на фетална, стиснете по един палец всичко да е наред Simple Smile
Хубав ден!

# 704
Добро утро!!!
Прохладен ден на всички!!!

Marleen  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета снощи имахме гости до 3:30ч. (то си е сутрин) и като тръгнаха не издържах и си наврях главата във  newsm55

Общи условия

Активация на акаунт