Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 513
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Здравейте момичета   Hug

Не съм писала от няколко дни , но ви чета най - редовно.Ние карахме малката при баба малко за лятото , че тия детски с тия ваканции  ooooh! няма кой да я гледа тук.

Честито на всички мами , които са имали тези дни повод за празнуване.
Много здраве,щастие и безоблачни дни от тук нататък

За раждането няма да ви пиша много , че то се изчерпа вече май темата.Само ше кажа , че аз отидох много добре настроена и с не голям страх /всъщност човек колкото и да чете незнае как ще мине и какво да очаква и може би затова нямах страх/Родих я нормално като ме приеха в 5,00 сутринта с 3см разкритие и в 10,15 се роди 3,850кг без никакви медикаменти.В тази връзка да питам мамите на които вече им е второ мислите ли , че вторите деца са по - големи от първите на килограми / така съм чувала /  newsm78 , мен честно малко ме притеснява , ако по принцип има такава тенденция .

Моята плацента незнам честно казано каква е , доктора ми казва само , че е ок , но не и каква е.Корема ми иначе е сериозно големичък в сравнение с предния път сега съм като в 6-ти почти.

P.S. Само да добавя за новата тема , ако може да вмъкнем , че чакаме мъж бях писала , но явно не се е забелязало.Благодаря предварително   bouquet  Hug

# 676
Привет,привет!!  Mr. Green
След прегледа се чувствам идеааално! На бебчо му няма нищо,даже си е много добре.100% мъж е и върви със седмица напред.395грама 13,6 см-дундьо! Показателите са му идеални,само дето не му видяхме личицето. Така беше застанал,че го бута бута Марков,ама не и не и не! Joy Няма на кой да се метне инат!Все огнени зодии. Laughing Марков е пич,обяснява всичко много подробно. Прегледа беше около 15-20 мин.Даде ми накрая документ.Лара8 нищо не ме е карал да разписвам.

# 677
Хубави новини, честито! Hug

# 678
  • София
Привет!
На мен ми излезе вагиналния секрет, и разбира се, страдам от вагинална бактериоза. Лошото е, че на мен от 4 години ми е известна липсата на лактобацили в организма. Сега съм ужасно притеснена, защото това е идеалната причина за пукане на околоплодния мехур.

Иначе, ако трябва да кажа нещо положително, някакви балончета ме погъделичкаха от вътрешната част на корема. Много странно беше. Дали ги усетих?

# 679
Здравейте на всички Hug аз чак сега намерих време да седна малко пред компа ooooh! вчера пораснах с още една годинка Party и най-голямата изненада беше че таткото ме събуди с пръстен в ръка и предложение за брак newsm44 newsm44 пръстенът е страхотен направо ми залепна за пръста Heart Eyes та така това е най важното общо взето иначе не можах вечерта да си усетя празника,излизахме с приятели да се почерпим и мен като ме стегна коремчето добре че имаше аптека наблизо и отидох да си купя но-шпа и ме поотпусна малко Confused контракция ли беше не знам но нито можах да си пийна нито да си хапна но заради другите устисках до края Rolling Eyes днес също бях все навън и не знам защо като се движа и стоя повечко права и пак ме стяга корема,едвам устисках да се приберем и да си легна Weary значи какви изводи да си правя че трябва все да пазя леглото ли smile3518 ами не е честно така.

# 680
  • София
Мими, супер новина момиче! Надявам се не си му отказала  Grinning

# 681
Представяш ли си?  Joy Joy Joy
Мими,честито!

# 682
mimi_0719 ЧЕСТИТО!!!   bouquet

# 683
Представяш ли си?  Joy Joy Joy
Мими,честито!
Как да откажа аз направо изгубих ума и дума но успях да кажа да newsm53 да ми е жив и здрав таткото но и такъв страхотен пръстен ми е избрал направо ме разби аз си знам че има добър вкус  loveuuu и живот и здраве август или септември остава да стана госпожа Wink и за един прекрасен финал се надявам на едно живо и здраво бебче през декември newsm32

# 684
  • USA
mimi_0719 Честито! Голям романтик твоя мъж FlutterПожелавам ви щастлив семеен живот  bouquet

# 685
Ех, мами, темичката пак върви към своя край Simple Smile
Аз ще си имам интернет, мислех си че няколко дни няма да имам.
Zo, честито!   bouquet
Мими, прекрасен жест от твоя любим  Hug
Shadows, голям юнак  Mr. Green Чудесни новини!
KiaraTiara, а с кисело мляко не си ли набавяш лактобацили? Или с пробиотици? Аз пия коластра сутрин.
За плацентите си говорите - моята е предна и ниска, аз също си мислех, че по-късно се усеща бебето с предна пл., обаче не е така  Sunglasses , само ниското ме притеснява, но се надявам да се вдигне  Praynig

# 686
mimi, честито!!! Simple Smile
Мами, имам тема по която да поразсъждаваме....Разбрах, че когато бременна се ваксинира против грип през зимните месеци, ваксината действа и при бебето след като то се роди поне няколко месеца. Това го твърдят американските доктори разбира се...царете на ваксините против всичко!
Аз никога не съм се ваксинирала и не съм имала намерение да го правя...съответно никога не съм била и болна от грип. Като отида в тази ми ти Америка ще ме накарат да го направя за това ще се радвам да чуя малко помощни мнения по въпроса.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 687
Juli_Ivka приятелката ми роди в Хасково преди по-малко от месец,преди това ходиха да гледат как са нещата.Родилно било след основен ремонт било много хубаво направено уж.Това по нейни думи.Аз още от сега не мисля къде ще раждам честно да си кажа според мен още е рано!

Това са хубави новини, но аз искам сега август да разпитаме, защото и таткото ще си е тук, а искам и той да участва във взимането на това решение. А аз много се колебая дали да е в частна клиника или в общинска болница. Той нали работи в Белгия и го няма по 3 месеца, че като замине сега ще си дойде чак декември за раждането на бебока.
mimi_0719,  честито и много щастие.
mim_pl и мен ме притеснява факта, че всички тръбят, че вторите деца били по-едри от първите и моята лекарка ме тормози с това, че сега чакам момче и ако е по-едро от Ива няма да мога да родя нормално. Нали мъжките са по-широки в раменете.  
Shadows, браво за хубавите новини.
darling_a, аз никога не съм се ваксинирала против грип, но миналата зима ваксинирах щерката и да ти кажа имам чувството, че боледуваше по-малко. Винаги съм била против ваксините /за грипа/, но след 2 години нон стоп боледуване миналата зима прибягнах и до това и съм доволна. Тази година пак ще я ваксинирам. Но не знам тук дали слагат ваксини на бременни, ако слагат и мен си ще ваксинирам.

# 688
Заваляяяяяяяяяяя newsm44 newsm44 newsm44 ако можех щях да ви пратя на всички този дъжд Hug преди чаках с нетърпение лятото а сега май чакам по-бързо да свърши и да захладнее Rolling Eyes Днес говорих с жената на брат ми тя е раждала един път нормално и един път секцио,и мисля че има значение нейното мнение препоръча ми нормалното раждане на 100 процента аз до сега бях на кантар но май вече съм за нормалното раждане Peace въпреки че аз може едно да избера но каквото бебчо реши това ще стане май кой го знае на къде ще се надупи Wink

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 21:45 от mimi_0719

# 689
Заваляяяяяяяяяяя newsm44 newsm44 newsm44 ако можех щях да ви пратя на всички този дъжд Hug преди чаках с нетърпение лятото а сега май чакам по-бързо да свърши и да захладнее Rolling Eyes
А след като се родят бебоците ще търсим хубаво време за разходки. На нас няма как да ни се угоди.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт