Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 180
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • ул. "Мечтание"
Леле, Нощни, какво мазане пада, добре, че е лято и може да го оставиш гол да се опитва да яде.

Не се притеснявам по-всяо време на годината да го оставя гол да яде. Но това мазане ще е още малко. Скоро ще задобрее с координацията пръсти-ръка-уста и мазането ще остане в миналото.
Батко му винаги го събличам когато яде супа.  Joy Ако не се лигави яде много чисто, но започне ли лигнята... ooooh!

# 226
Жоржи, нали не е хубаво да се дават плодове преди и след хранене поне час, по тази логика и с храненето не е добре, заради ферментацията

Е, не Sad ама тогава тя трябва да седи гладна милата, наистина не знам как да я излъжа да яде само зеленчуци  newsm78

Стефи, готово  Peace

# 227
Ви,златна си! HugИ другите които се вклщчихте за обезопасяването също- HugАма като разгледах в Кикиморско царство,то от всяко трябва да взема ,а то всичко по 7.50,майкоооооо де ще му излезе края?? Shocked
Нощни,страхотно се храните.Искам и аз така,но при нас е невъзможно  да давам непасирано.Вики отхапва хапки със зъбките и се задавя и повръща.
Брокола,не е лош.Аз го давам с малко морков,царевица ,слагам и кърма за да му сладни на вкус.На всички зеленчукови,които правя добавям по 20 мл кърма.Става като супичка.Много е вървежно.На Вики му се повдига от гъсти пюрета.(Веднъж направих грешката да дам Ганчев-е направо си го повърна)Затова търся без сгъстители.Те пък се оказват тежки за джоба и заппочнах да правя домашни.
Добре дошла Стефи!

# 228
Жоржи, нали не е хубаво да се дават плодове преди и след хранене поне час, по тази логика и с храненето не е добре, заради ферментацията

Е, не Sad ама тогава тя трябва да седи гладна милата, наистина не знам как да я излъжа да яде само зеленчуци  newsm78

Стефи, готово  Peace
хъм ние се захранвахме с плодови пюрета по съвет на педиатъра ...1 плодово + ам ,но след пюрето не искаше ам та им сменихме местата сега хапваме 90мл ам и 1плодово пюренце и скоро мисля да го заменя с попара  Laughing не съм усещала детенце да гладува от плодовите пюрета даже сме имали дни в които след такова хранене не се сеща да яде по 4-5 часа...може да е погрешно ,но бебешонка наддава всеки месец с едни и същи грамове Laughing

# 229
  • ул. "Мечтание"
Еления, Искрен също се давеше отначало докато разбере, че не трябва да гълта цели парчета, а да дъвче, също когато не можеше да си намести нещо с пръсти или с език почваше да имитира давене и повръщане и така наместваше нещата. Но в крйна сметка така се научават да дъвчат. Веднъж ми повърна след като изяде един домат с люспата, люспата му запъна на небцето и той избълва всичко.
Искрен няма кьорав зъб, но венците му са много здрави и стиска яко.

# 230
  • някъде
Някой разбра ли на коя марка е пюрето,което е без глутен пък всъщност имало глутен /казаха го по новините/

# 231
По коя програма?

# 232
  • някъде
Преди няколко дена по новините на бтв го давяха,но дадоха само гърба на бурканчето и то за секунди,не успях да го огледам.И естествено спестиха името на производителя #Cussing outСамо казаха,че щял да изтегли партидата.Проблема е,че отпред пишело,че е без глутен,а отзад в съдържанието имало глутеносъдържащ продукт.И някоя майка сигнализирала.
Никой ли не е чул Thinking

# 233
# 234
  • София
Добро утро  Hug

Честити половин годинки на Рая на мама radost83
                                                Лия на мама lyuba84
                                                Йоана на мама LadyAngel
                                                Ивайло на мама jujkata

zhekova http://zabebo.bg/products/banan-yabalka-i-suhar-nestlé-alete
хмммм, бебе на 4 м., алергично, пюре със сухар, нещо... newsm78

# 235
Добро утро!

Нощни, ама не те ли е страх, аз винаги много съм се страхувала от задавяне, може би защото племенника ми, ми посиня в ръцете от парченце кренвирш, хем беше на 2години и от тогава съм много внимателна.

Кате, Честито и на двама ви, с малко закъснение, да сте живи и здрави! За кашите "лека нощ" питах педиатърката, но понеже те са с пълномаслено мляко, тя ми каза да изчакам с тях.

Тути, ама Нелката колко доволна изглежда на плажа.  Grinning

Честити половин годинки на всички бебчета!   bouquet

Стефи, добре дошла!

Пепита, браво на теб за глутена, аз се чудех много, и на края реших да включа първо месо, та от вчера захранвам със заешко.

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 09:40 от адис

# 236
Добро утро!

Кафе?

Адис, днес отивам да си търся лека глутенова каша, че ще видим какво ще купя. Аз се чудих м/у глутен и месо, но Кали все посяга към масата, а като съм въвела глутена ще мога да и давам коричка хляб и твърди бисквитки да си чеше венците. А ти готово пюре ли даде или имаш домашно зайче?

И мен ме е страх от задавяне, но все някога трябва да започнат с по-твърдата храна, и може би сега е момента заради все още наличния инстинкт да избутват с езичето всичко навън.

За тези пюрета рових снощи и открих предаването. Нощни, благодаря за линка  Hug И аз реших, че са на Нестле. Мадлен, даже в инфото в сайта който си дала има противоречие:
Състав: Ябълково пюре 60%, Бананово пюре 18%, Възстановен ябълков сок 15%, Вода, Смлян сухар 3% (Пшенично брашно, Фруктозен сироп, Мая, Растителна мазнина, Сол), Концентриран лимонов сок, Антиоксидант (Аскорбинова киселина), Витамин B1, Калиев йодид.
Може да съдържа следи от сусам.

Възраст:   4 месеца
Характеристики:   Без глутен; С Витамин B1 и Йод; Без консерванти, изкуствени оцветители и аромати; Без добавена захар;

# 237
Ох, с това задавяне...вчера Ели си гризе една оризова бисквита и ММ й бърка в устата и почва да вади вече сдъвканата бисквити и ми вика "Виж какво е налапала", а аз "Еми нормално нали я яде"  Crazy

# 238
 Пепита, няма от къде домашно, купено, на Гербер. А тези пюрета са на Алете, аз й давам пюрета на тази фирма, и  понеже и на Марти съм давала от тях, сега много се учудих, че са с български етикет. Предполагам фирмата вносител е отговорна за допуснатата грешка.

# 239
Адис, и аз когато почна месото ще е с купешки пюрета. Но имам още някоя седмица да мисля точно с какво ще започна.

Общи условия

Активация на акаунт