Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 209
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Адис, и аз когато почна месото ще е с купешки пюрета. Но имам още някоя седмица да мисля точно с какво ще започна.
[/quote аз дадох пуешко с картофено пюре и сладка царевица на хип...уникален вкус ,аромат и бебето го харесва много ...а относно заешкото моята беба рева цяла нощ от коремче(свиваше се и пръцкаше)след него та не бих го повторила поне не на този етап Rolling Eyes

# 241
Някой разбра ли на коя марка е пюрето,което е без глутен пък всъщност имало глутен /казаха го по новините/
Алете на Нестле  Peace
То сте ги разконсперирали вече, ама като първо пиша, преди да дочета всичко  Embarassed

# 242
мамчета дайте идеи за закуски на бебка ...хапвали сме плодове ,зеленчуци ,месце...глутен ... Rolling Eyesличната каза да почвам попарите,но все си мисля ,че ни раншко за сирене и масло ....

# 243
  • в Надежда-та
Стефи по тази схема и бързина на захранване, защо да е рано Thinking
Баткото го захраних рано, на 6м. ядеше вече попара Crazy Peace

# 244
аз я захраних в 4ти и всеки месец въвеждам нова храна знам ли...то хубаво попара ма с кво масло и сирене ....като нищо истинско няма  Sad

# 245
  • ул. "Мечтание"
Нощни, ама не те ли е страх, аз винаги много съм се страхувала от задавяне, може би защото племенника ми, ми посиня в ръцете от парченце кренвирш, хем беше на 2години и от тогава съм много внимателна.

Няма от какво да ме естрах. Всеки по всяко време със всичко може д се задави. Реално и като цока нещо от шише може да се задави. Начина по който го храня, не значи, че не го следя и не внимавам.  Wink
За мен лично пюретата имат няколко сериозни недостатъка и това е причината да ги избягвам.

В този сайт има доста грешки и несъответсвия относно състава на детските храни, имйте предвид! Peace

stefi_krasimirova, има много варианти за попари и с продуктите които си въвела, без сирене и масло, щом не желаеш все още да ги въвеждаш!  Wink Пък и не виждам защо нещо по-различно трябва да се дава за закуска от изброението от теб неща. newsm78 Но ти си знаеш де.

# 246
нощнида пасирам ли попарата кво ще кажеш ...или ни е рано за пърчоци

# 247
  • ул. "Мечтание"
нощнида пасирам ли попарата кво ще кажеш ...или ни е рано за пърчоци

Аз по принцип не виждам смисъл в пасирането.  Mr. Green
Пробвай първо непасирана, надребнена и как ще се приеме 2-3-4 дни. Ако не може да се справи може да попасираш, но не гладко, да има по някое парче из пюрираната част. По принцип им трябват между семица и 3 семици да се научат да дъвчат добре.

мразя, мразя, мразя тая клавиатура! такива нелепи грешки правя, аман!  ooooh!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 12:00 от Нощни очи

# 248
между другото и нашият педиатър каза първо да дам пуешко, че било най-леко, ако не - пилешко. заешкото било последно от белите меса.

стефи,а ти беше ли въвела сладката царевица преди да дадеш пуешкото с царевица и пюре?

# 249
Привет майчета, имам следното питане: от два дни бебка ака много често и доста течно мисля,че след едно пюре от манго ама може и от жегите да е. По съвет от доктора минахме на лечебна хумана ,прахчета ентерол и оставих само оризовата каша. Понеже до сега не е яла никакво друго мляко освен кърма , а в хуманата има мляко да считам ли ,че с нея съм въвела млечното хранене или адаптираните млека не се броят,а само киселото и прясно мляко и млечните продукти. До сега от месец съм я захранила със зеленчукови и после плодови пюрета, безглутенови бизмлечни каши оризова и елда. Тя утре става на 6м и мисля от началото на август да въведа месото,а от септември жълтък и към края и глутен.До сега тя яде всичо като зеленчуковите пюрета ги приготвям аз от селски зеленчуци и купувам само плодовите и сокчета. Вода не иска да пие и това е,но си суче добре и все още и нощем.Като вече е яла хумана да и правя ли млечни каши това ми е мисълта или да караме още на безмлечни и по-късно да въвеждам млякото?

# 250
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!

Днес ,дадох на Нели няколко лъжички пюре от ябълка в млякото,много го хареса.И аз се замислям вече за глутен,и ми се ще да го дам преди месото.То нали аз не съм фенка на месото,та ще изчакаме с този продукт.

# 251
Елч- да бях и давала царевица има я в едно пюре на бебивита -градински зеленчуци беше май ...ALTEA-моята дъщеря хваща разтройство когато и пониква зъбче...спирам го с пюре от ябълка или морков или сок от морков (сега се сетих има един на хип специално за това)...доколкото разбрах аз от моята докторица жълтъка се въвежда късно ...ние сме въвели много храни ,но не и това ..каза че е много опасно с яйцата през лятото ...та и ние чак септември ще го въвеждаме нищо няма да загуби ако не го яде  WinkНощни -ще опитам да и давам такава храна дано се научи ...

# 252
  • в Надежда-та
 tuty1 на коя марка пюре от ябълка даде?
Вчера направих на Мартинко домашно пюре от ябълка и му хареса, но днес дадох на Гербер (свършиха ми ябълките) и не го хареса особено, малко киселко беше Confused

# 253
ние харесваме ябълката на хип  Mr. Greenне е кисела

# 254
  • в Надежда-та
И ние ще я пробваме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт