Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 147
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
да знаеш обаче че много запича  Laughingдаже в някои магазини има 3 бройки за 4.8 някъде newsm78или по евтини бяха

# 256
кашата на хип е с преходно мляко съобразена с възраста на бебето на кутията пише 4месеца което ще рече че е напълно подходящо Winkс оризово брашно е ...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0 тук има много каши ...но май ви е време и за глутенови  Laughing
Стефи,  welcome дай малко повече инфо за да те добавя на 1-ва страница

ами бебе мартина родено на 22ри декември .....термина ми беше 4 януари ,но беба забърза ...нормално раждане 3.650кг и 50см ....аз тогава бях на 23г и съм от Сливница друго ако трябва казвайте Crazy
забравих да кажа за проходилките (за момичета) е хубаво да се сложи бебето едва когато започне само да сяда и да прави опити да се изправи ...така каза ортопеда при който ходихме преди има няма 2 седмици Partyбило опасно за момиченцата ,но така и не ми разясни повече ,защото го нападнаха студенти явно са 
рядкост 6 месечните бебета в горна баня Laughing

Стефи, тук им майки, които едва сега започват да захранват, а ти за глутенови каши казваш, че е време!

# 257
кашата на хип е с преходно мляко съобразена с възраста на бебето на кутията пише 4месеца което ще рече че е напълно подходящо Winkс оризово брашно е ...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0 тук има много каши ...но май ви е време и за глутенови  Laughing
Стефи,  welcome дай малко повече инфо за да те добавя на 1-ва страница

ами бебе мартина родено на 22ри декември .....термина ми беше 4 януари ,но беба забърза ...нормално раждане 3.650кг и 50см ....аз тогава бях на 23г и съм от Сливница друго ако трябва казвайте Crazy
забравих да кажа за проходилките (за момичета) е хубаво да се сложи бебето едва когато започне само да сяда и да прави опити да се изправи ...така каза ортопеда при който ходихме преди има няма 2 седмици Partyбило опасно за момиченцата ,но така и не ми разясни повече ,защото го нападнаха студенти явно са 
рядкост 6 месечните бебета в горна баня Laughing

Стефи, тук им майки, които едва сега започват да захранват, а ти за глутенови каши казваш, че е време!

И такива, които още не са Wink

# 258
абе, мацки, бяхме говорили, че от прекалено много моркови могат да пожълтеят бебетата.
а това важи ли и за тиквата?
в смисъл, ако морковът се редува с тиква пак ли се натрупва каротин?

# 259
  • ул. "Мечтание"
Послените неща, които четох за глутена е че е добре да се въведе някъде 6-7 месец (но не като първа храна).

# 260
  • Пазарджик
tuty1 на коя марка пюре от ябълка даде?
Вчера направих на Мартинко домашно пюре от ябълка и му хареса, но днес дадох на Гербер (свършиха ми ябълките) и не го хареса особено, малко киселко беше Confused

на Хип,на мене лично ми хареса на вкус,взела съм и на Гербер,но на него пише от 6м.-това не сме го пробвали.Следващото ще е ябълка и банан отново на Хип.

# 261

[/quote] разбирам това ...но малко сте излезли от контекста ...тук става въпрос за тези които са захранили а не за тези ,които не са  bouquet евала ви правя за кърменето и за късното захранване ,но според това което разбрах след 6ти месец е позволен глутена щом е захранено бебето ...не мисля ,че ще има мама която да разбере думите ми така че да захрани бебе с глутенова каша ...

# 262
  • в Надежда-та
......взела съм и на Гербер,но на него пише от 6м.-това не сме го пробвали......
а, на мойто пише 4м. 1-ви етап Thinking (130гр)

# 263
Послените неща, които четох за глутена е че е добре да се въведе някъде 6-7 месец (но не като първа храна).
    и аз същото исках да кажа ,но някои майки са приели думите ми много директно  Sad...а по въпроса за герберските пюрета незнам защо ,но някак си не ми харесват ...яли сме праскова на гербер и беше много кисела ...да не споменавам че на дъното едвам разбих разслоилото се ...а ганчевите хич няма и да ги коментирам ...потъмнели ....пълни с захар...купувала съм едно и го запознах директно с коша...за сега хапваме тези на хип ,бебивита и едно на овко  baby_neutral

# 264
Здравейте. Искам да попитам някой давал ли е Зиртек на бебето си? Сина ми има хрема и повишава температура вечер (около 37.7 градуса, само преди 2 дни беше вдигнал 38 и то сутринта). Вечер не спи спокойно, много се върти и мрънка в просъница, все едно нещо го боли. Лекарката му го прегледа и не установи нищо - чисто дишане, няма зачервено гърло, няма ушно възпаление и му изписа Зиртек, което е противоалергично. Обаче аз чета на листовката, че се приема от 2 год. възраст и даже не е препоръчителен при кърмене. Не знам дали да го давам....

# 265
  • ул. "Мечтание"
Здравейте. Искам да попитам някой давал ли е Зиртек на бебето си? Сина ми има хрема и повишава температура вечер (около 37.7 градуса, само преди 2 дни беше вдигнал 38 и то сутринта). Вечер не спи спокойно, много се върти и мрънка в просъница, все едно нещо го боли. Лекарката му го прегледа и не установи нищо - чисто дишане, няма зачервено гърло, няма ушно възпаление и му изписа Зиртек, което е противоалергично. Обаче аз чета на листовката, че се приема от 2 год. възраст и даже не е препоръчителен при кърмене. Не знам дали да го давам....

Консултирай се и с друг педиатър.

# 266
  • София
Здравейте!

Lucky_1, аз съм давала на Бобо, но във вашия случай ми се струва странно, че са ви го изписали. Освен при алергична реакция, Зиртек може да се изпише и при силна хрема, защото изсушава и отбъбва лигавицата на носа, а вие май нямате такива симптоми. Наистина, както казва Нощни, консултирай се и с някой друг лекар.  Peace

Ние с Ади нещо сме болни, ама на оправяне вървят нещата вече. Тя седна  Heart Eyes. Захранваме се бавно и полека. Засега давам от пюретата на Хип. Глутен ще въведа на 7 месеца.

bouquet

# 267

Консултирай се и с друг педиатър.

Нощни, благодаря за отговора. Всъщност се консултирах и с друга педиатърка, която го прегледа още преди 2 дни. Викнах я, защото малкия взе да киха често и да кашля от време на време. Тя го прегледа и каза същото- добър сърдечен ритъм, чисто дишане, няма червено гърло. Предположи че е настинал в тези жеги. Предписа проспан 2.5 мл, витамин С, чай от лайка и да промивам нослето с морска вода. Когато тя го прегледа обаче още не беше вдигнал Т и на следващата сутрин беше с 38 градуса. Дадох му панадол, смъкна я и оттогава не е стигал до 38 градуса, но вчера привечер имаше 37.7, а рано тази сутрин 37.6

# 268
Здравейте!

Lucky_1, аз съм давала на Бобо, но във вашия случай ми се струва странно, че са ви го изписали. Освен при алергична реакция, Зиртек може да се изпише и при силна хрема, защото изсушава и отбъбва лигавицата на носа, а вие май нямате такива симптоми. Наистина, както казва Нощни, консултирай се и с някой друг лекар.  Peace

Ние с Ади нещо сме болни, ама на оправяне вървят нещата вече. Тя седна  Heart Eyes. Захранваме се бавно и полека. Засега давам от пюретата на Хип. Глутен ще въведа на 7 месеца.

bouquet

Alluria, а на какава възраст си го давала? Притеснява ме, че в листовката пише, че се пие от 2 годининки.

# 269
  • Пловдив
Нощни, благодаря за отговора. Всъщност се консултирах и с друга педиатърка, която го прегледа още преди 2 дни. Викнах я, защото малкия взе да киха често и да кашля от време на време. Тя го прегледа и каза същото- добър сърдечен ритъм, чисто дишане, няма червено гърло. Предположи че е настинал в тези жеги. Предписа проспан 2.5 мл, витамин С, чай от лайка и да промивам нослето с морска вода. Когато тя го прегледа обаче още не беше вдигнал Т и на следващата сутрин беше с 38 градуса. Дадох му панадол, смъкна я и оттогава не е стигал до 38 градуса, но вчера привечер имаше 37.7, а рано тази сутрин 37.6
Консултирай се пак с тази доки.
Стаско като  беше така без температура, нашата ни каза да давам същите неща, но ако вдигне щеше да му изписва Суматролим. Но не се стигна до там.

Пепита, на Виолета вкарах глутена с фини овсени ядки  Peace

Сега си гледам старата схема на захранване и правя едни размествания според сезона  Whistling. Ама някои неща ще ги яде чак догодина.
Досега съм дала тиква, картоф и морков - сварени, намачкани с вилица и с малко кърма. Не е гладко пюре, като с пасатора, но щом ги яде и не се дави така ще ги правя.

Общи условия

Активация на акаунт