идеята беше че наднорменото тегло при децата се остановява още в ранна бебешка възраст и за това няма вина децата ,а количеството храна което им се дава....както казах въпрос на избор е ...
Има си педиатри за тази работа, които следят как наддават бебоците и каква е наследствената им предразположеност. Те преценяват кога високото / ниското тегло е патология и ако има нужда правят допълнителни изследвания и променят режима на хранене на детето. Лично аз харесвам по-фини бебчета, но пък в темата има няколко пухкавелчета, които са ми любимци и обожавам да гледам техни снимки

Имам предвид моркова - не беше на фино пюре, имаше и малки парченца, така си и излязоха?
дано ме разбра.
(на 33 г.), аз също не съм пухкава въпреки 2те раждания. Първото ми дете постоянно вървеше над нормата, сега на 4 г и половина е слаб и висок. Бебока е пухкав, но хич не му се притеснявам. Да не забравяме, че от кърма не се затлъстява 
,
идеята беше че наднорменото тегло при децата се остановява още в ранна бебешка възраст и за това няма вина децата ,а количеството храна което им се дава....както казах въпрос на избор е ...
и теодора няма да яде - не виждам смисъл в тях. Предпочитам плодове- от тях нес е пълнее Препоръчани теми