Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 131
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • в Надежда-та
Аз добавям кърма, само когато е мн гъсто и то предимно в домашно приготвените пюрета Peace

# 346
...имам приятелки на които децата вече са по 8-9 дори и 10кг а са на нашата възраст ...не ми се струва нормално ...,но всеки сам решава кое е най доброто за детето
Хайде да не даваме определения колко килограма са нормални за едно бебе. Мисля, че има достатъчно бебенца в темата по 8-9 килограма , а моят син е над 10 (не яде каши, кисели) ... не вярвам да са с нещо по- малко от по- финните бебета
[/quote    има огромна разлика между това колко трябва да е голямо момченце и момиченце ...не съссскай имам си мое мнение просто и не съм обидила никой... Peaceидеята беше че наднорменото тегло при децата се остановява още в ранна бебешка възраст и за това няма вина децата ,а количеството храна което им се дава....както казах въпрос на избор е ...

# 347
Благодаря ви, момичета!  Hug

В Пени маркет има промоция на няколко вида пюре на Гербер.  Peace

И във връзка с пюретата, някой да е купувал от марката на Карфур??

# 348
  • София
Момичета, не се карайте!  Peace Има си педиатри за тази работа, които следят как наддават бебоците и каква е наследствената им предразположеност. Те преценяват кога високото / ниското тегло е патология и ако има нужда правят допълнителни изследвания и променят режима на хранене на детето. Лично аз харесвам по-фини бебчета, но пък в темата има няколко пухкавелчета, които са ми любимци и обожавам да гледам техни снимки  Heart Eyes

# 349
Ноеми, добре завърнала се! Много  приятна почивка сте си направили, и хубави срещички, както се казва - Дай Боже всекиму!  Heart Eyes Hug

Момичета, когато една храна излезе в акото във вида, в който е приета - какво означава - че стомаха не може да я преработи ли? newsm78 Имам предвид моркова - не беше на фино пюре, имаше и малки парченца, така си и излязоха?

# 350
Аз от време на време добавям АМ в пюрето.

Мартин не хареса нито динята нито пъпеша, но за сметка на това му потекоха лигите като опита нектарина  Crazy

Имаме две заместени хранения...на обяд и следобед.

# 351
Биричке, аз купих от марката на Карфур артишок с картоф, по две в опаковка. Но заради алергията която направи от карфиола и спиране на пюретата за известно време, още не съм стигнала до тях.

Емили, мисля, че няма проблем. Аз когато дадох дом.пюре с ориз в него, част от ориза го изака на малки зрънца, само че малко по-сухи. Уф, как го обясних  ooooh! дано ме разбра.

# 352
  • Варна
Стефи Красимирова, не се изказвай неподготвена ако обичаш. Вземи попрочети, пообразовай се, пък тогава вземи да се изкажеш... До голяма степен наддаването си е генетично заложено, както при бебетата, така и при възрастните. Аз, ако ще да се скъсам да ям кисели, повече от 53кг. няма да стана, мъжа ми, за разлика от мен, цял живот дебел и гладен ходи. Същото е и при бебетата. Естествено зависи и какво ядеш разбира се, моето дете един кисел не е изял в живота си и е 9кг. и 75см.
П.с. освен теглото се гледа и ръст нали, при вашите 68см. не може да е 10кг.  newsm78

# 353
 Елч благодаря за отговора,а колко дълго може да се дава АМ единица?И това няма ли да лиши с нещо бебка?Аз от една седмица някъде заместих обедното мляко със зеленчуково пюре и резултатът е че бебка си върна нощното ядене и това ме кара да се замисля че май съм избързала...

# 354
  • София, Лагера
Стефи, до ген си е. И аз, и ММ сме били охранени бебоци, сега мъж ми е фин като момченце  Heart Eyes (на 33 г.), аз също не съм пухкава въпреки 2те раждания. Първото ми дете постоянно вървеше над нормата, сега на 4 г и половина е слаб и висок. Бебока е пухкав, но хич не му се притеснявам. Да не забравяме, че от кърма не се затлъстява  Wink
До голяма степан зависи с какво храниш детето (като по-голямо), не само докато е бебе. Ако диетата му включва основно бисквити, шоколади, мазни, тестени и много сладки храни и т.н., нищо чудно да стане дебело дете, а оттам и човек. Peace

# 355
  • в Надежда-та
Стефи ние у нас купуваме краве масло Deutsche markenbutter  Peace

# 356
И аз изразявам мнение ... трябва да се чувствам лоша майка, че храня детето си, когато е гладно?  Rolling Eyes
Извинете , че си изказах некомпетентното мнение.. няма повече  Laughing

# 357
Здравейте  Simple Smile,
Емили и Михаела изака същото нещо, което изяде първия ден с моркова, после взе да ги вади като настъргани  Laughing

Бире аз не съм слагала кърма в пюретата, не знам дали е погрешно, но нали свиква с нови вкусове и щом ги приема и така чисти ще и ги давам така. Също не искам да се разреждат пак заради свикването и на по-гъста храна, по на бучици   Wink
Още не сме заместили и хранене обаче. Та млякото си го получава така или иначе.

Не мога да се изкажа много, защото захранвам едва от 10-ина дена, но досега каквото е било по-гъстичко, като го притопля малко на водна баня става по-пухкаво (специално за картофа, но за сега съм го давала само с тиква, а тя нали е по-водна, та не знам).

А този прословут кисел, който иска да го дава, може да се направи с мляко по-добре, от  колкото с вода  Rolling Eyes . Никога не съм харесвала кисел и не знам дали ще давам такова нещо, но има доста време докато стигнем до него  Peace

# 358
Пълнее се от брашнени каши от бяло брашно, но пак до ген си е.

Светослава, изказвай си се, само гледай да не сссъссскаш много, че ще те бият  Wink Laughing.

# 359
...имам приятелки на които децата вече са по 8-9 дори и 10кг а са на нашата възраст ...не ми се струва нормално ...,но всеки сам решава кое е най доброто за детето
Хайде да не даваме определения колко килограма са нормални за едно бебе. Мисля, че има достатъчно бебенца в темата по 8-9 килограма , а моят син е над 10 (не яде каши, кисели) ... не вярвам да са с нещо по- малко от по- финните бебета
[/quote    има огромна разлика между това колко трябва да е голямо момченце и момиченце ...не съссскай имам си мое мнение просто и не съм обидила никой... Peaceидеята беше че наднорменото тегло при децата се остановява още в ранна бебешка възраст и за това няма вина децата ,а количеството храна което им се дава....както казах въпрос на избор е ...

Сина ми на 6м беше 9600 и 69см. само на ам и кърма. На 1 година беше 11,700 и 77см, много пухкав за възрастта си, сега е с нормално телосложение.  Но кисели не е ял  Naughty и теодора няма да яде - не виждам смисъл в тях. Предпочитам плодове- от тях нес е пълнее  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт