Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 257
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • ул. "Мечтание"
Чукнахме и ние полвин годинка!  #Silly :y02:
Много ми е развълнувано. Не ги усетих тия 6 месеца. А това, за което най-много се радвам, е че все още се кърмим успешно и безпроблемно!  #Silly

Почерпете са за наше здраве!

Утре няма да имам време за компютър, та за това пиша сега.

Забавното е, че още тази сутрин трябваше да ми е резнат нета, ама те май нещо ни забравиха.  Joy

# 571
Честит половин рожден ден Нощни очи.!!!  bouquet...
Здравейте на всички,и честити бебоци...Аз бях в самото начало при вас...Точно 1 година след като ви изоставих...Минавам само да ви нагледам и поздравя.За голямо мое щастие сега съм при мартенските кандидат-мами за 2012...Дано този път мечтата ми се превърне в реалност...Много се радвам за всички вас,много здраве,много любов и сбъднати мечти ви пожелавам...  bouquet

# 572
  • някъде
какво е Митаче
дидката  Hug Hands Thumbsup

# 573
Добро утро!

Сутрешно кафе:

Ноеми, и аз да питам какво е Митаче?

Дидката, здравей! Помним те, и аз съм много щастлива, че отново си "на линия", ще видиш, че този път всичко ще е ОК. И ние ще помагаме със стиснати палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и положителни мисли. И чакаме да се похвалиш март месец.  Hug

Утре се прибираме в Бургас  newsm44, но само за няколко дена и отпрашваме за Плевен.

# 574
Честит половин рожден ден Нощни очи.!!!  bouquet...
Здравейте на всички,и честити бебоци...Аз бях в самото начало при вас...Точно 1 година след като ви изоставих...Минавам само да ви нагледам и поздравя.За голямо мое щастие сега съм при мартенските кандидат-мами за 2012...Дано този път мечтата ми се превърне в реалност...Много се радвам за всички вас,много здраве,много любов и сбъднати мечти ви пожелавам...  bouquet

ееееее така се радвам за теб, тея дни си мислех какво ли правиш, дали сте успели пак. пожелавам ти една лека и безоблачна бременност и най-здравото и пухкаво бебе март месец Hug Hug Hug

За отита аз пък знам че се причинява ако детето се храни със шише в легнала поза / трябвало да е 45 градуса бебе-бутилка/защото при легнало положение шишето директно се излива в устата а при 45 градуса то трябва да  направи усилие за да го изпие.

Нощни честита ви месечинка / и на всички други празнуващи днес/

# 575
Добрютро момичета,

чуствам се супер заредена днес, вчера беше прекрасен ден, без рев, мрънкане- само усмивки. Вечерта си заспа детето за 5 мин. и мама успя да си отдъхне гледайки любимо филмче с тортичка  Joy
Дано винаги да сме така!!!

Дидката Hug Hug Hug много се радвам, сещала съм се за теб и Мама Меца  Hug Hug

# 576
Бимбиб, това е обрива. Днес вече е избледнял, та се чудя какво да правя

А това на сгъвката на ръчичката все повече си мисля, че е нещо като подсечено от изпотяването newsm78

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 08:52 от look_at_me

# 577
Момичета благодаря  Hug
pepita1973 мерси за кафенцето  bouquet
                      Честита полови годинка на:
Искрен на мама Нощни очи
Никол на мама Снуки
Ноеми ми накрая си поисках помощ.
адис развесели ме с тази панделка Laughing
mariyap, и аз като кърмя легнала не слагам нищо под главичката на малкия.
Какво е това Митаче ? Споделете момичета.
Тонита Тикарам Аз купих на Bebivita големи и малчо ги хареса от Кауфлант по 2.15 или 2.20 бяха ама като не си спомням точно.
look_at_me бързо да се оправяте.
Весел ден на всички . bouquet

# 578
  • в Надежда-та
_Didkata_ Hug

# 579
Добро утро   bouquet

Рали, това на ръчичката наистина много прилича на подсечено  Peace

Дидката, разбира се че те помним, много ми беше хубаво да чета твойте постове  Hug fingerscrossed с толкова положителна енергия ще имаш най-послушното бебоче  Hug

# 580
  • София
Лук ат ми, мерси за снимките. исках да видя как изглежда защото и ние имаме няколко пъпчици, но са единични, а не като вашите локализирани на едно място

# 581
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Днес се очертава отново жега

Дидката
Hug Praynig Praynig Praynig

look_at_me за пъпчиците не мога да коментирам ,но на сгъвката си ми прилича точно като подсечено.На другите сгъвки как е?

Честита половин годинка на всички бебоци!!!

Като се събудих в главата ми беше тази песен ,не бях я слушала доста отдавна,много я харесвам и ми се ще да я споделя с вас

# 582
  • София, Лагера
Хау!
Кърмим се почти само легнали (и двамата). Чувала съм това за отита, но честно казано не обръщам много внимание. И Пресиян го кърмих така (отит досега не е имал).

Дидкатааа, честито второ тупкащо сърчице! Ама колко си смела само!!! Желая ти прекрасна бременност и още по-прекрасно бебче!!!

Мацки, ето, повлякоха крак, коя е следващата???  Flutter Клечо?   Mr. Green Whistling

Ето това са Митачетата. Много сладки дребни играчки за баня, идеални за ръфане и чесане на растящи зъбки! Биричка ги кръсти така, много яко!!! Heart Eyes

# 583
  • Сандански
Добро утро,момичета  bouquetМного положителни емоции през днешния ден!!!

Дидката Hug Hug HugИ аз често съм се сещала за тебе и много се радвам за хубавата новина.Дано всичко бъде наред и март месец да гушкаш най-пухкавото,сладко и послушно бебе Praynig

Момичета,това за отита го споделих не за да ви плаша PeaceАз също кърмя предимно легнала,без да слагам нищо под главичката,но вече подлагам ръката си.За мене има логика в причината,още повече че тамошна консултантка по кърмене също и е казала,че е грешна тази поза.Главата винаги трябва да бъде малко по-високо,както е в другите пози за кърмене.Нека консултантките от ЛЛЛ да споделят,ако знаят нещо по въпроса.Иначе въпросната мама си кърми детето до 3,5 години Peace

И ние имаме три пъпчици на крачетата,като стане ще снимам.Заедно със слузта от вчера още повече си мисля дали не е от сините сливи newsm78Възможно ли?

# 584
Ноеми  Hug
Всъщност, момичета, кръщаването на играчката си има цяла история (Ноеми я знае), но всъщност от първите показани играчки, само оранжевото куче се казва Митко. Simple Smile Имаме и другите играчки, но ядем само Митко  Joy hahaha

look_at_me , според мен сгъвките на лакътя са подсечени.  Peace НИе се оправихме с НИвея Бейби, Бубето ми беше казала...  Hug С Бочко нищо не стана...  Crossing Arms
НИе от днес сме на Пуфис 4, защото тройката свършиха, а 4 бях купила още миналия месец... Еми стига му до под мишниците на хайвана...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт