Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 229
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Лия също не спи по корем, ако се обърне на сън започва да плаче. Спи по гръб, а главата и е на страни

# 91
  • София
Привет и от мен, нищо интересно или ново няма при мен! Сега ще въвеждам царевична каша, но не мога да се наканя!

Клечооооо, столче купихте ли?

Влади на Бубето, да си ми жива и здрава!

Тцъ, домързя ни, защото се прибрахме пеша през другата част на Борисовата между Вапцаров и хотел Москва  Wink

# 92
значиииии, това с памука много ми харесва! Като дойде време ще го приложа! Минахте ли на АМ 2ка вече, нали на 6м се сменя  newsm78
люба, нашият педиатър каза, че това се определяло от наддаването. тъй като дара последният месец беше качила 500 гр. каза в никакъв случай да не й вземам АМ 2-ка, защото щяла да избухне Laughing Laughing Laughingи без това си казвала добре и нямало нужда да я напомпваме допълнително с него. то било по-хранително, за да отговори на нарастващите нужди от енергия на по-големите и подвижни бебета.

# 93
  • София
Елч, трябваше по-рано да кажеш, за да оставя буфтата на единица.

Пъпките на Ива не стана ясно от какво са, изчезнаха.

Урина събрах около 10 мл само с контейнерче (ако не висях на телефона, щях да събера много повече)

Ива не спи по корем. Спи, обърната на една страна.

Биричка, точно както казва Адис е. Кръв се взема непосредствено преди ядене.

look_at_me, най-неблагородно завиждам за зъбите. При нас зъби - йок.

Щях още да пиша, ама забравих какво... newsm78 newsm78

# 94
  • София
Само се записвам, че съм се заровила в едни библиотеки  ooooh!

# 95
ети, че то не ти пречи да се върнеш на единичката, макар че Ивка си е супер детето, само я обиждаш! Simple Smile

# 96
  • София
Адис, колекторчето се залепва добре около големите ср.устнички, като торбичката сочи надолу. После през 15-20 мин поглеждаш колко се есъбрало. При нас стана много лесно

# 97
мила Мила, благодаря ти за хубавия поучителен поздрав (издайница  Hug). Момичета благодаря ви за поздравите! Бубе, честит имен ден на сладката Влади. Честито на всички сладки месечинковци! Пепинка, Райчето за сега няма да става кака, дойде ми на следващия ден след като ме пипна варицелата, така не се бях радвала на цикъл, мисълта за бременност и варицела ме побърка... Момичета чиито бебета направиха реакция от картофа, бихте ли споделили каква беше точно, на Рая три дена и предлагах картоф и от снощи е силно зачервено дупето и и обринато, никога не е имала проблем, но смених преди това и пелените, взех белите памперс и сега съм в чуденка кое ли е причината, дайте идеи плс. Поздрави и  Hug!

# 98
хриси, моят педиатър каза кашата да е задължително млечна! иначе обясненията на мацките звучат супер логично.

Да, така е  Simple Smile  И нашата педиатърка като я попитах млечна или безмлечна ме погледна странно, отговаряйки разбира се, че млечна (изражението и беше един вид: каква друга?!) и докато се развиваше случката си дадох и обяснението. Съгласна съм си.
Кашата ще я въвеждаме обаче следващия месец, че сме напред с килограмите и започнахме с пюрета първо.

Честити празници   bouquet минали и предстоящи

# 99
  • София
Къде сте???
Ето едно силно, черно кафе от мен, че дребната тази нощ ми разказа играта и имам нужда от много кофеин Simple Smile

# 100
запис ЕТИ мерси за кафето и моята щерка ми разказа играта тази вечер плака като луда това не беше моето дете в чудо се видях и сега спи не знам какво и стана но се моля да не се повтаря.аз ви чета редовно когато мога но не ми остава много време да пиша при нас всичко е наред яде всичко което и предложа,вода пие много.от три дена сме с сополи и вече не знам отдавам го на жегите.отчет от дк (+600) 9700 и 73 см доки е много доволна за изследвания ще ходим другата седмица.отивам да събирам багажа ще се местим да живеем в хасково нали баткото ми е в предучилищна а каката в градина.ДИМАРА ще се радвам да се запознаем.аз съм на ръба с нервите моят мъж за нищо не става и с него си имам проблеми омразна ми да слуша техните нестига че не са дошли да видят малката ми се опитват да ни създават и проблеми.сама си гледам децата много е лошо да няма кой да ти помогне  добре че вас ви има да споделя с вас че да ми олекне.да са ми живи и здрави дечицата а пък те да вървят на майната си всички.сори малко дълго стана ама отдавна не съм писала.

# 101
  • Пловдив
Добро утро и от нас   bouquet
И моя бебчо снощи се буди и яде сигурно 5-6 пъти, ама ние дойдохме при майка ми  и от промяната ли от жегата ли незнам. Сега спи блажено на двора в количката на сянка  Simple Smile
Наска  Hug -май всички мъже са еднакви, ако не за едно за друго ще ни дразнят  Whistling

# 102
Добро утро и от мен!

Адис, да за директна консумация е. Даже когато сме на вън не я топля, но моето АМ се разтваря добре даже и в студена вода.

Тука е страшна жега. На всичкото отгоре в къщи няма нет и сега пиша от кафето  Mr. Green

Вал, чакам те  Hug

# 103
  • ул. "Мечтание"
...на Рая три дена и предлагах картоф и от снощи е силно зачервено дупето и и обринато, никога не е имала проблем, но смених преди това и пелените, взех белите памперс и сега съм в чуденка кое ли е причината, дайте идеи плс.

По-скоро да е от новите памперси.

Днес се разпуках от чистене!  Crazy Ама пък ми светна къщата! Simple Smile Е, има още какво да се желае. След малко продърлжавам. Simple Smile

# 104
Добър ден на вси4ки,

имам един въпрос.
когато мерилин бе6е на 4 м ни предписаха желязо, вземахме го около 1 месец, и аз ре6их да го спра. на последната консултация докторът каза да продължавам, а аз му казах - няма Stop ами то детенцето ми се мъ4и с това желязо, и мири6е на ламарина #Crazy

та да попитам някои дава ли желязо?
знам 4е всяка държава е разли4но. дали да не запо4на пак да го давам 2 пъти в седмицата например. а ина4е и правя пюре от спанак и тя много го харесва.

Желая на вси4ки весел weekend
поздрави от анталия

Общи условия

Активация на акаунт