Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 236
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Бебеш за юли ли става въпрос?

# 181
август  Grinning пусти мозък забравих да пиша месеца  doh

# 182

Неее, писала си юли Simple Smile

# 183
жалко, писала си юли и така ме зарадва..., за кратко

# 184

Неее, писала си юли Simple Smile

Joy Joy Joy hahaha дано като спра да кърмя да поумнея  Mr. Green

# 185
  • в Надежда-та
жалко, писала си юли и така ме зарадва..., за кратко
и аз така, тъкмо щях да кажа +1 (2-3) ама за август съм пас Tired

# 186
  • София
Careener, какво ви казаха за ниския хемоглобин? Нашият е 96:( другата седмица ще нося изследванията на док. Май трябваше да захраня в 4- ия месец. Някой друг сблъсквал ли се е с такъв проблем?

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 14:05 от Мелона

# 187
  • ул. "Мечтание"
Careener, какво ви казаха за ниския хемоглобин? Нашият е 96:( другата седмица ще нося изследванията на док. Май трябваше да захраня в 4- ия месец. Някой друг сблъсквал ли се е с такъв проблем?

Рано захранване не значи "без проблеми" с хемоглобина. Нещата не са свързани.

# 188
Жоржи, остави Ел само на мляко 1 седмица и после опитай пак. Пробвала ли си морков или тиква, сладнеят, може да й се харесат.

Някой дава ли каши на Хумана?

# 189
Цитат
Някой дава ли каши на Хумана?

# 190
здравейте мацки

Днес е наш ред да почерпим с торта по случай половин годинката ни!

[http://www.birthdaycakerecipes.com.au/wp-content/uploads/2010/11/Bday-cake-football.jpg]

# 191
жоржи, наистина, пробвай с тиква. дара си умира за нея. сигурно с лайно да й я смеся тиква ли е ще я яде Laughing Laughing Laughing

ние напоследък нещо се борим с дара. явно зъбите вече я тресят сериозно. днес за първи път разпънах слинга навън! досега навън не ми се беше случвало да плаче...
от днес започвам зъбната хомеопатия, явно е крайно време!

# 192

Мел, изобщо не съжалявам, че започнах (силно казано) захранване едва в средата на 5-я месец. нали депата се изчерпвали към 6-ти навършен чак, това едно. и после. ако бяхме въвели друго, усвояемостта на желязото от кърмата (50-75%) щеше да се компрометира/понижи, а все пак не може да се сравнява с тази от никоя друга храна (примерно от соковете беше 2-3%, aко съм запомнила добре). така че мисля да сме направили най-доброто за децата си, изчаквайки с предлагането на немлечни храни. другото, което е, аз поне не знаех, че непосредствено преди вземането на кръв не трябвало да се храни детето, и си я накърмих, за да е спокойничка. да не би и ти така? да не говорим, че винаги може да се очаква лабораторна грешка.. бе не знам, взела съм й каша от просо, щото си спомням, че съдържа много желязо (засега й се мръщи както на всичко, но ще я убедя)) още днес мисля да й добавя лъжичка фруктоза), давам й капките Малтофер, които ни каза педката по телефона (макар че с половината к-во 'нахранваме' дрехите или лигавника), и да видим. на вас какво изписаха? с извинение към останалите за офтопика.

Жу, сигурно от жегите не иска детето, давай й другите храни привечер или след първото мляко още..

look_at_me, и ние сме си тук още. не съм се засилила, а и ми е 'цъфнало' ново петно от витилигото на лицето и не съм много за разходки. мисля към ранния септември или края на август да скокна сама с децата за 2-3-4 дни на квартирка някъде на южното Черноморие, преди това най-много за седмица-две ще пътуваме до Видин малко да се цопнем в реката.

ама пак изкъдрих огромен чаршаф за четене, сори, мацки! гуш на всички  Hug

# 193
Днес ни пристигна проходилката, сложих Кали за малко в нея и вижте колко е щастлива:

# 194
пепита, честита ви проходилка!
а движи ли се малката сладурка или само китка?

Общи условия

Активация на акаунт