(педи каза да редуваме кашите с кисел, като под кисел имаше в предвид плодови пюрета сгъстени с нишесте, затова питам)
Ходенето и беше неосъзнато още, но ще открие колко е хубаво. Много се кефи на музикалният панел.

на косъм от пресрипване.Ходи до ТВ-то ,натиска копчетата,сменя програми...на кака си играчките разбутва-тя пък от своя страна се сърди,той пък я скубе(така си играе с нея)Трябва да търся обезопасители...май в Карфур мернах някакви...Къде още мога да ги търся тези обезопасители?

На мене ми стана лошо като ги помирисах,пък детето не иска и да ги опита даже.С нашето захранване сме до никъде.Не иска абсолютно нищо,единствено оризовата каша си хапва с кеф(в този ред на мисли се чудя коя каша да е следващата
,царевичната май също е безглутенова).Преди ядеше тиква,днес и нея отказа.А за плодовите пюрета да не говорим - така стиска устата и се потриса,че чак ми е чудно.Слагах му парче диня в силиконовия биберон с дупките - като я усети го запрати на 100 метра
Кога ще заместваме хранене не ми се мисли
А ме чакат шофьорски курсове есента,а след годинката ще трябва да се връщам на работа.А на нашия бозайник не му пука 
Както и на всички почиващи мами и бебета!
Чувствай се уютно! 
На мене ми стана лошо като ги помирисах,пък детето не иска и да ги опита даже.С нашето захранване сме до никъде.Не иска абсолютно нищо,единствено оризовата каша си хапва с кеф(в този ред на мисли се чудя коя каша да е следващата
,царевичната май също е безглутенова).Преди ядеше тиква,днес и нея отказа.А за плодовите пюрета да не говорим - така стиска устата и се потриса,че чак ми е чудно.Слагах му парче диня в силиконовия биберон с дупките - като я усети го запрати на 100 метра
Кога ще заместваме хранене не ми се мисли
А ме чакат шофьорски курсове есента,а след годинката ще трябва да се връщам на работа.А на нашия бозайник не му пука 
Както и на всички почиващи мами и бебета!
Чувствай се уютно! 

и тва броколи и мойта не го иска ужасно е ....а си е яжно детето Препоръчани теми