Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 207
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!
Леко се загубих ,но в петък ММ се прибра с оферта за Китен за 2 нощувки и толкова бързо стегнах багажа ,че аз се учудих от себе си.Беше много хубаво и децата бяха самото съвършенство.

Нощни  Hug
Честити месечинки на всички бебоци ,които пропуснах тези дни!!!
И на патерици да поздравя всички Рожденици и Именници да са ни живи и здрави!!!
Бебеш и мене ме зарадва за част от секундата  Sad
Мелона  ,Таня е захранена още от третия месец и въпреки всичко беше с нисък хемоглобин в 6м.
Много слънце и приятни емоции на всички които заминават на море!!!

И сефтето на Нели, на плажа

# 196
здравейте мацки

Днес е наш ред да почерпим с торта по случай половин годинката ни!

А това е и за моят рожден ден, който беше на 15ти, но неуспях да ви почерпя! Благодаря на всички, които ме поздравиха!

Ние сме на морето, жегата и тук непрощава, през деня се крием в апартамента, а сутрин и вечер ходим на плаж...Адриан е абсолютна водна жаба, голям кеф му е Simple Smile

и едно въпросче относно захранването:

тези каши(кисели) на Хип, к/о са за "лека нощ" са със сухо мляко, а не АМ... значи се водят млечни така ли? че някой ми бе споменал че щом детето е приемало АМ може да се дават неща със сухо и обезмаслено мляко, но си мислех че трябва май първо млечните да се въведчат newsm78 (педи каза да редуваме кашите с кисел, като под кисел имаше в предвид плодови пюрета сгъстени с нишесте, затова питам)

хубава слънчева и акое възможно и прохладна седмица   grinning039

# 197
тути, малката нелка много доволна изглежда! Simple Smile

# 198
Елч, даде на заден, стигна секцията и като се опря в нея се обърна да види какво става, и веднага пръстчетата пробваха чекмеджетата  Joy  Ходенето и беше неосъзнато още, но ще открие колко е хубаво. Много се кефи на музикалният панел.

Тути, честита първа баня на Нелка.

Kate84, честито, да сте здрави и щастливи!

# 199
  • София
Благодаря ви за отговорите за хемоглобина. През бременността нямах проблеми с него, но сигурно и моят е паднал сега. Careener, още нищо не е казал док, че сме извън Сф тая седмица. А иначе я храних около час преди изследването, то държи ли се бебе гладно Laughing

# 200
  • Пазарджик
тути, малката нелка много доволна изглежда! Simple Smile

smile3521

pepita1973
,мене ми се струва ,че се е усетила за какво става реч,я виж колко е щастлива

Kalifornia,аз ,всъщност Нели ги яде с голям кеф,ползвали сме Банан,Банан и череша и Праскова и маракуя

# 201
Честито на днешните месечинковци.Да растът послушни и добрички. Heart Eyes
Тути,браво как мирно си седи.
Пепи,а честито!
Вики го слагам от по-малък в паяка,че инак няма мира у дома.Самоо в проходилка или бънджи имам мога да свърша моята работа инак -не,нищо не го спира да се пребие...Дори и на земята под мека постеля,за секунди си изпълзява до масата и удря глвички на крака и,а от горе чашите се разтрисат.Абе малко Гормитче имам у дома и трябва да свиквам.Към днешна дата с проходилката вече лети,отваря шкафовете на скрина -едната ръка дърпа единия шкаф,а другата долния и става  Crazyна косъм от пресрипване.Ходи до ТВ-то ,натиска копчетата,сменя програми...на кака си играчките разбутва-тя пък от своя страна се сърди,той пък я скубе(така си играе с нея)Трябва да търся обезопасители...май в Карфур мернах някакви...Къде още мога да ги търся тези обезопасители?
............................Събудихме се и си изгубих мисълта,после ще довършвам.
....
Ау,тоз брокол,много пърдящ бе!!! hahaha

# 202
  • Пловдив
Къде още мога да ги търся тези обезопасители?
Май във всички по -големи детски магазини ги има. Аз съм взимала от Вис Виталис. Залепих шкафовете на кухнята, но Виолета като ги видеше залепени, ходеше и ги отлепяше, а като бяха отлепени си ги залепяше - намери си нова играчка.
Може и с хартиено тиксо да залепиш, докато се усети и почне да го чопли и отлепи  Simple Smile

# 203
мамита запишете и нас към вашата"групичка" Rolling Eyesние май много късно се сетихме Grinning

# 204
# 205
Къде още мога да ги търся тези обезопасители?
Май във всички по -големи детски магазини ги има. Аз съм взимала от Вис Виталис. Залепих шкафовете на кухнята, но Виолета като ги видеше залепени, ходеше и ги отлепяше, а като бяха отлепени си ги залепяше - намери си нова играчка.
Може и с хартиено тиксо да залепиш, докато се усети и почне да го чопли и отлепи  Simple Smile
аз съм виждала такива в джъмбо ...и не бяха скъпичкитова за нас ли беше  Embarassedблагодаря за топлото посрещане ако е така Hug

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 17:06 от stefi_krasimirova

# 206
  • Сандански
Абе момичета,тея броколи много смърдящи SickНа мене ми стана лошо като ги помирисах,пък детето не иска и да ги опита даже.С нашето захранване сме до никъде.Не иска абсолютно нищо,единствено оризовата каша си хапва с кеф(в този ред на мисли се чудя коя каша да е следващата newsm78,царевичната май също е безглутенова).Преди ядеше тиква,днес и нея отказа.А за плодовите пюрета да не говорим - така стиска устата и се потриса,че чак ми е чудно.Слагах му парче диня в силиконовия биберон с дупките - като я усети го запрати на 100 метра CrazyКога ще заместваме хранене не ми се мисли CrazyА ме чакат шофьорски курсове есента,а след годинката ще трябва да се връщам на работа.А на нашия бозайник не му пука Mr. GreenИска да си суче и това е baby_neutral

Ети весело изкарване HugКакто и на всички почиващи мами и бебета!

Почвам и аз да се чудя за проходилка,че бънджи няма смисъл да взимаме,защото не ще да подскача.Не ще и да лежи,а още не може да седи и трябва да го държа прав,за да клюкарства.

Стефи добре дошла  bouquetЧувствай се уютно! Hug

П.П. до като пиша Божидар докопал комплекта за бадминтон на брат му и така сладко си смуче калъфа Crazy

# 207
Абе момичета,тея броколи много смърдящи SickНа мене ми стана лошо като ги помирисах,пък детето не иска и да ги опита даже.С нашето захранване сме до никъде.Не иска абсолютно нищо,единствено оризовата каша си хапва с кеф(в този ред на мисли се чудя коя каша да е следващата newsm78,царевичната май също е безглутенова).Преди ядеше тиква,днес и нея отказа.А за плодовите пюрета да не говорим - така стиска устата и се потриса,че чак ми е чудно.Слагах му парче диня в силиконовия биберон с дупките - като я усети го запрати на 100 метра CrazyКога ще заместваме хранене не ми се мисли CrazyА ме чакат шофьорски курсове есента,а след годинката ще трябва да се връщам на работа.А на нашия бозайник не му пука Mr. GreenИска да си суче и това е baby_neutral

Ети весело изкарване HugКакто и на всички почиващи мами и бебета!

Почвам и аз да се чудя за проходилка,че бънджи няма смисъл да взимаме,защото не ще да подскача.Не ще и да лежи,а още не може да седи и трябва да го държа прав,за да клюкарства.

Стефи добре дошла  bouquetЧувствай се уютно! Hug

П.П. до като пиша Божидар докопал комплекта за бадминтон на брат му и така сладко си смуче калъфа Crazy
защо не опиташ с бананово -прасковената каша на хип...щом искаш да е каша тази е безглутенова ,без захар...и е адски вкусна моята пикличка се скъсва да я яде ...а имам и едно познато хлапенце дето пюре от буркан не яде та майка му готви по цял ден милата...поради липсата на кърма започнах захранването още в 4ти месец ...а кашите ги започнахме скоро преди 2-3 седмици за мен са си тежка храна ...опитвала ли си пюре от тиква ...или тиква с картоф много се харесват ....дано съм била полезна Praynigи тва броколи и мойта не го иска ужасно е ....а си е яжно детето  Laughingне отказва пюренце

# 208
  • Сандански
Стефи той тиква и всичко смесено с нея ядеше до скоро с удоволствие,но вече не!Не знам, може да е от жегите.А и домашно-правените не ще.Ще спра за малко пюретата и после пак ще пробвам. PeaceА тезе каши какви са - оризови или други?

# 209
  • в Надежда-та
Ели - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/874_875

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 18:47 от ViFresh

Общи условия

Активация на акаунт