Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 118
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Пазарджик
о, тути, и вие ли имате нощни бибапремеждия?
О ,снощи ми идваше да  метна бибата през прозореца,напоследък се случва доста често.И на всичкото отгоре като че свикна в жегите да е отвита и сега като я завия започва да си вдига краката и да ги пуска рязко и се отвива.
На Нели долния венец е бял и подут,но е така от доста време .Сега и лепнах колектор,дано да успеем от първия път,тук има инфо как се поставя ,за всички на които им предстоиhttp://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p7315.htm

И все забравям да пиша за нашия режим на хранене:
 7-7.30ч.-АМ
10.30-11ч.-АМ (това мляко нещо не го иска и от известно време и слагам по 30-40мл.плодово пюре или 2 мерителни лъжички от млякото и бананова каша-да видим до кога ще се лъжем така)
14-15ч.зеленчуково пюре,ако не го изяде давам и АМ
18-19ч.каша
22-23ч.АМ

# 451
Има ли някой който е отказал да прави изследванията за 6 месеца?

# 452
а защо да отказва!?

# 453
Привет и от нас!
Ние вече си имаме зъбче! newsm44Добре,че майка ми го напипа,иначе аз въобще нямаше и да разбера.
Изследванията ги правихме миналата седмица.Не ползвах колектор,пишка върху памук около 30 минути след смяната на нощния памперс.
Дара вечер заспива не по рано от 23 часа и спи поне до 10ч.Яде в 10ч.AМ,в 12чч-плодово пюре,в 14ч.-зеленчуково пюре ,дохранвам с АМ,в  18ч. хапва АМ/но тези дни ще въведа оризова каша/и в 22ч.яде Ам.
Дара беше сериозно нахапана от комари и по препоръка на докторката я мажех с Фенистил.И аз взех от лепенките с лимонена трева,според мен има ефект.

# 454
  • Пазарджик
щото по принцип няма много смисъл сега в 6м.,нали те имат запаси още.Доколкото знам трябва най рано в 9м. да се прави.

# 455
ами не знам има ли или няма смисъл, но дара заради висок хемоглобин лежа два дни в интензивното, когато се роди. не виждам с какво едни изследвания могат да навредят...

# 456
Ейприл, честито зъбче! tooth

Снощи Петър ме буди през 40мин. Mr. Green Пък ни излезнаха зъбите преди десетина дни. Така ги чаках с надеждата, че ще спи по-спокойно... Но не би. Дали ще му излизат и горните newsm78

# 457
  • Пазарджик
О Елч със сигурност няма да им навредят изследванията,но не виждам смисъл да ни мъчат децата сега след като резултатите на са на 100% достоверни,според мене-отново безумия на здравната ни каса.

# 458
ами не знам има ли или няма смисъл, но дара заради висок хемоглобин лежа два дни в интензивното, когато се роди. не виждам с какво едни изследвания могат да навредят...

Ти не виждаш, защото за твоето дете не е проблем да го боднат и да пореве- за моето е проблем - при това голям  Peace

# 459
Ти не виждаш, защото за твоето дете не е проблем да го боднат и да пореве- за моето е проблем - при това голям  Peace
аз не знам в темата да има друго дете с проблем като твоето...
за вас е ок да откажете, но принципно не виждам смисъл да се отказват профилактични изследвания нито за бебета, нито за големи.
а и както вече казах при дара от кръвната картина се откри проблем. изобщо при толкова малки бебета като нашите това е начин за диагностициране според мен. поправете ме, ако не е така.
да не говорим, че по случайност при последната ни консултация присъствах на взимане на кръв на 2 бебета и нито едно от двете не плака...

# 460
АААА Елч моето плака цяла минутка newsm62 общо взето е полезно ...на нас една невроложка  (много е дълго за обеснение)ни каза ,че беба се гърчи като глист ,защото била изнежена и урината и била силна ..и я дразни..после се нервихме с личната ,че въобще ме е пратила ма както и да е ...та благодарение на тва изследване разбрах ,че детенце си е наред и всичко си и е в норма слава богу ...оттогава сме с други памперси ,кърпи...кремче....всичко е наред ... Praynig та въпрос на избор е ...това ...даже някъде четох ,че има майки ,които не ваксинират децата си  newsm78 -...все пак само майката знае кое е най добро за детето  Party

# 461
Здравейте, мацки!

Голямо писане е паднало вчера  Wink едва ви изчетох.

Сега за това което помня:
1. Кали има 5 хранения, няма да фиксирам часове, защото и при нея не са фиксирани.
     1. АМ; 2. Малко плодово пюре и АМ; 3. Зеленчуково пюре с АМ; 4. Глутенова млечна каша с плодове; 5. АМ.
2. Гледам да е заспала до 22ч, но тя не винаги е съгласна с мен  Laughing Сутрин никога не става след 7,30
3. Биричке , ти пита за карфурските пюрета, днес сложих в домашното малко от артишок с картоф от карфурското/ супер гъсто/, за сега няма реакция, ако е така до довечера, утре ще увелича дозата.
4. Пюре от зелен боб правих, но стана много рядко и му прибавих купено пюре с картоф да го сгъстя.
5. Против  комари в стаята ползвам електрическо устройство с таблетки, имам и комарник за количката, но нещо не помага. Ще пробвам тези репелентни лепенки.
6. Кали също е с биберон нощем, когато се размърда от нещо и бутам биберона в устата и се кротва. В кошарата има три биберона, да не ги търся в тъмното, че обикновено са под нея  Mr. Green

Май имаше още нещо, но не помня какво, а и това стана дълго  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 14:19 от pepita1973

# 462
АААА Елч моето плака цяла минутка newsm62 общо взето е полезно ...на нас една невроложка  (много е дълго за обеснение)ни каза ,че беба се гърчи като глист ,защото била изнежена и урината и била силна ..и я дразни..после се нервихме с личната ,че въобще ме е пратила ма както и да е ...та благодарение на тва изследване разбрах ,че детенце си е наред и всичко си и е в норма слава богу ...оттогава сме с други памперси ,кърпи...кремче....всичко е наред ... Praynig та въпрос на избор е ...това ...даже някъде четох ,че има майки ,които не ваксинират децата си  newsm78 -...все пак само майката знае кое е най добро за детето  Party

Пишеш че си чела предните теми, ама явно не си  hahaha

# 463
АААА Елч моето плака цяла минутка newsm62 общо взето е полезно ...на нас една невроложка  (много е дълго за обеснение)ни каза ,че беба се гърчи като глист ,защото била изнежена и урината и била силна ..и я дразни..после се нервихме с личната ,че въобще ме е пратила ма както и да е ...та благодарение на тва изследване разбрах ,че детенце си е наред и всичко си и е в норма слава богу ...оттогава сме с други памперси ,кърпи...кремче....всичко е наред ... Praynig та въпрос на избор е ...това ...даже някъде четох ,че има майки ,които не ваксинират децата си  newsm78 -...все пак само майката знае кое е най добро за детето  Party

Пишеш че си чела предните теми, ама явно не си  hahaha
даже някъде четох ,че има майки ,които не ваксинират децата си  newsm78 -...все пак само майката знае кое е най добро за детето  Party
....направих копи и пеист -не съм чела това тук ще се разровя и ще ти покажа за какво иде реч ...http://www.monitor.bg/article?id=270207 ето го мат'риалчето

# 464
  • София
Привет!

И ние нямаме режим на храненията, но приблизително 4-5 пъти суче през деня и поне 3 пъти през нощта. Към 3-4 следобед давам кашата или пюрето, но това не е заместено хранене, защото изяжда максимум 60-80 гр.

Режим на спането май си направи някакъв - сутрин става в 5.30, в 8.30 има дрямка за 15-20 мин., от 14.00 до 16.00 следобеден сън  newsm44 и в 8 вечерта заспива.

И аз ще ги пробвам тези лепенки против комари, ако действат е много по-добър вариант от разните му там кремове.

Общи условия

Активация на акаунт