Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте,не бях чела въобще тази тема и за 2 дни я изчетох обаче Crazy
Честити празници на всички,които имат повод  bouquet
Мони също се обрина-от праскова,готово пюре,не сурова,обрива е по раменето и горната част на гръбчето,дребни грапави пъпки.Заради обрива доки отложи хепатитната ваксина.Каза също да изчакам обрива да се прибере и тогава да дам кръв и урина за изследванията.И как да спра всички храни докато има обрив освен кърмата,като Мони ще бъде все гладна,а от шише АМ не пие newsm78
Отчет-кг са ни скромните 6550 и см са ни 64,наддаваме като врабче,ама да ми е здрава само,вече не се впечатлявам от размерите Wink
Мони седи доста стабилно,но не иска да се върти активно от гръб по корем и от корем по гръб,нито пък да пълзи,виж да е права и е кеф.Не ползваме още нито проходилка,нито бънджи...Донякъде се захранихме,но имаме ощ дълъг път.Глутен още не съм въвела макар че се каня уж тези дни.Засега давам само купешки пюрета,но от септември ще почна и домашни да правя като тръгне баткото на детска,защото сега и с двамата времето ми е силно уплътнено и нямам време за готвене хич.Някой нещо да сподели в аванс за частните детски кухни в София-отзиви,коментари от познати които ползват... Thinking
Режим нямаме WhistlingКърмим се легнали по няколко пъти в денонощието.На 1 август отиваме 10 дни в Приморско и дано мине без произшествия.
Айде стига толкова,дано скоро пак имам верме да прочета и попиша Simple Smile

# 601
Каза също да изчакам обрива да се прибере и тогава да дам кръв и урина за изследванията.И как да спра всички храни докато има обрив освен кърмата,като Мони ще бъде все гладна,а от шише АМ не пие newsm78

Ако продължиш да даваш каквото и да било, рискуваш да даде реакция и към вече въведени храни и да не можеш да ги въведеш дълго време.

# 602
  • София, Лагера
И пак да попитам - възможна ли е реакция към сини сливи? Thinking
... Rolling Eyes ами то и аз реагирам на сини сливи, камо ли бебе  Mr. Green. Мани майтапа, нали сливите разхлабват, нищо чудно да се отразят така и на бебето. Не вярвам да е алергия, просто нормалния ефект на сливата и крушата  Peace

В тази връзка малко инфо:

Запичащи
картофи
моркови
ориз
банани
ябълки
цитруси

Разхлабващи
карфиол
тиквички
спанак
круши
череши
грозде
сини сливи
овес
трици
зелен фасул
домати
грах

# 603
  • София
Каза също да изчакам обрива да се прибере и тогава да дам кръв и урина за изследванията.И как да спра всички храни докато има обрив освен кърмата,като Мони ще бъде все гладна,а от шише АМ не пие newsm78

Ако продължиш да даваш каквото и да било, рискуваш да даде реакция и към вече въведени храни и да не можеш да ги въведеш дълго време.
Hug Точно това ме безпокои SadОбаче тя така плаче като е гладна,че незнам докога ще удържим фронта Sad

# 604
Eee, разбрахте ли, че Ейми Уайнхаус е починала???  Cry Cry

# 605
  • София

не, свръх доза ли?

# 606

не, свръх доза ли?
мхм, очакваше се ...

# 607

не, свръх доза ли?

Абе май смъртта й била "неочаквана" и необяснима....  ooooh!

# 608
мен повече ме потрисат новините за осло... направо ужас!

ние днес изкарахме един супер ден далеч от шумна софия и беше супер. дара дори не каза "мрън", камо ли да заплаче. изводът е ясен - детето обича да пътува и мама и татко стрелци ще се радват да му осигуряват разнообразни разходки всеки свободен уикенд Simple Smile))

# 609
  • Велико Търново
Евридик@, огромно благодаря!
Ще послушам съвета ти и ще се настроя за цедене с ръце. Това мисля, че няма да ме затрудни, а все пак ми дава шанс да съхраня лактацията.

# 610
  • Сандански
Ноеми мерсаж за инфото HugАз знам,че сливите имат разхлабващ ефект,а и обрива се оказа ухапано,така че ще пробвам да продължа със захранването  Peace

Ох,като че ли не гледам трето дете,а първо на 16 години CrazyАма всичко сега е различно!

Сега чух по новините за смъртта на Ейми,единственото,което мога да кажа е RIP Flowers RoseВсеки човек живее с грешките си,но за съжаление някои си отиват от тях Confused

Лека нощ,момичета и приятни сънища!

# 611
Още един член на "Клуб 27" - Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Кърт Кобейн, Джим Морисън, Брайън Джонс. Беше добра и се отличаваше. Ах, тези наркотици  Sad

# 612
  • София
Добро утро и прекрасен слънчев ден на всички  Hug

# 613
  • София
Добро утро:)

Отдавана не съм ви чела и писала, ама имам много работа напоследък...
Гледам, че захранването при вас върви с пълна сила. Аз искам да заместя хранене, ама Йоана не иска да изяде повече от 50-60 гр. пюре и то предимно тиква или морков. После отказва да пие мляко веднага след пюрето, но огладнява зверски след час и си изпива 140-170 мл. мляко. Беше изключително погнусена от ябълката, крушата и оризовата каша. Чудя се дали да не я оставя няколко дни само на мляко и да пробвам пак или да продължавам да упорствам?

Дадох и да смуче пъпеш с мрежичка за плодове - хареса го, ама то не е за наяждане. Вчера, след продължително мрънкане получи и малко от банана, който ядях. Но нали все още е рано за сурови плодове и зеленчуци и няма как да заместя хранене с това...

Предполагам, щом не иска да яде повече още не е готова да заместим хранене...или? newsm78

# 614
  • Велико Търново
Момичета, благодаря за отговорите за пюретата на ДМ. Отидох и купих 3 вида, да ги пробваме, че цената е доста добра.

LadyAngel, и Калинката ми е по същия начин - яде 50 грама пюре и е готова, друго не ще. Обаче след един час, е освирепяла от глад, но тогава пък , единствено цица признава. Колкото и да ми се иска на мене, още не е готова за заместване на хранене.

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 11:05 от Тонита Тикарам

Общи условия

Активация на акаунт