Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 086
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Мила,  Hug!
Най-ти е страшно от свекървата май.  Laughing

Мацки, ходих на диетолог. Човека ме интервюира надълго и нашироко какво правя през деня, за да изчисли колко калории изгарям. Оказа се, че както съм с три деца, двете от които бебета, пак изкарвам доволно количество време пред компа. Каза ми, да съм си вземела велоергометър и да въртя педала докато вися във нета. Как си го представя, че ще стане, не знам. И други неща ми каза да правя, изготви ми индивидуален хранителен режим, па да видим.

Да минават бързо подрисканите дупета на всички бебенца!  Hug

# 661
Каза ми, да съм си вземела велоергометър и да въртя педала докато вися във нета.
Да минават бързо подрисканите дупета на всички бебенца!  Hug

Е аз затова спрях да въртя педалите, щото диетолог ми каза, че с велоергометър нищо няма да направя...  ooooh!

# 662
Аз пък да ви кажа,незнайно как но отслабвам бутайки количка и държейки Кюфтачко.
Вече съм минус 25кг броено от януари до сега...но има и още доста какво да се желае.

# 663
Привет момичета! Hug

Малко сте писали, та успях да ви прочета! Simple Smile
 Еления Hug прочетох за неразположенията на Викчо, радвам се, че е по-добре!  bouquet

Както виждам, доста бебчета са с подобни проблеми, при нас пък е точно обратното. Откакто Самуил започна да се храни с пюрета, ака по няколко пъти на ден, ама едвам едвам - колкото да цапа памперсите! Simple Smile По този повод днес дадох пюре от круша - само 2 лъжички. Утре пак!

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 18:32 от Emilly1212

# 664
Ах,Емили  LaughingМного е забавно! Joy

# 665
  • Пловдив
Emilly1212   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оффф тия килограми  Confused, имам още поне 7 да сваля да си достигна кг. от преди да забременея с Виолета. Пак почнах разделното хранене, ама пусто все ми си припива биричка  Embarassed

Бебчо днеска похапна дом. пюре от ябълка с малко кърмица - явно му хареса, изяде 6-7 лъжички. Но пък не е акал от снощи - мнооого необичайно за него.

# 666
Каза ми, да съм си вземела велоергометър и да въртя педала докато вися във нета.
Да минават бързо подрисканите дупета на всички бебенца!  Hug

Е аз затова спрях да въртя педалите, щото диетолог ми каза, че с велоергометър нищо няма да направя...  ooooh!

Бире, е пак е по-добре от висене в нета в комбинация с бира и ядки Laughing И в тоя ред на мисли моя вело е хванал 3 пръстта прах за разлика от компютъра Joy
Аз съм си дебела, не мога да стигна до басейна, защото моя мъж още не може да гледа детето- нито да го нахрани, нито да смени памперс. Мисля да го изложа като експонат в някой музей за некадърни мъже

Емили, не знам кой е автора на одата, но е гений

Нашия обрив не е алергия, но за сметка на това акото ни е рядко. Мисля, че не е диария, защото не ака често, просто е рядко. Може би от това, че 3 дни го оставих само на кърма или от зъбките.
Плодови пюрета ще спирам да давам за известно време, май му направиха колики

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:05 от look_at_me

# 667
  • София, Лагера
Здрасти!

Мацки, да се похваля!!! Днес Тервел изяде първата си истинска манджа! Т.е. да яде от това, което съм готвила за нас  Party (супа с тиквичка, морков, ориз, картоф, чушка и лук, но пасирани с кърма). Само лука му е нова храна. Преди някой да се потресе, да уточня, че е една средно голяма глава на цяла тенджера манджа  Wink.

Мелона, аз пък обратното - не ще биберон и не ще  Crossing Arms.Стискам палци Ди да викне с лъжичката скоро!

Тонита, сурперррр!  Party Аз с 4 ръце подкрепям идеята човек да прибягва до съветите на специалисти! Да споделя - аз въртях велоергометъра вечер, като си легнат децата, пред ТВ  Peace. Преди години също ходих на диетолог. Направи ми кръвни изследвания, направи ми и режим. Свалих 2 кг, но аз толкова и имах за сваляне. Но! Оттогава се научих да се храня! На това и дължа факта, че не качвам, дори и по време на бременността.

Вече съм минус 25кг броено от януари до сега...но има и още доста какво да се желае.[/color]
Shocked Shocked smile3501
Радвам се, че сте по-добре!

ЕмилииииJoy!!! Мога ли да го копна в другата ми отчетна?  Flutter

# 668
Мисля, че със същия успех /проза/ мога да се надсмея и над вашите решения за гледане на дете, които пораждат същия присмех у мен, но не го правя. Ако искате да нарушите добрия тон в темата - продължавайте.

# 669
  • Сандански
Здравейте!

Минавам само да ви поздравя  bouquetЧестит празник на имащите повод да празнуват  bouquet

Бебеш недей така HugСигурна съм,че Емили е сложила стихчето,за да ни разсмее,а не да нарушава мира в темата Peace

kakche ще се радвам,ако ти остане време да изпием по кафе в Сандански HugАко искаш пиши на лични Peace

Еления браво,мила smile3501Искам и аз така да отслабвам,ама кога ли ще бъде smile3506Браво и на Викчо,че бързо се е справил Hug

# 670
 Здрасти  Hug, ние поскиторихме, обиколихме Родопите, заведохме Рая на море в Гърция, много и хареса, бебето ни за път е родено Simple Smile, почнаха да я мъчат зъбите милата, но когато пътува е доволна и се разсейва, дано избият бързо че не съм свикнала да е така тъжна и неспокойна  Sad, поздрави на всички!

# 671
Досега никога не съм правила нещо, с което да наруша мира в темата - не съм коментирала кой какво прави и кой какво казва! Това го копирах от февруарките с най-добри намерения - както и те го бяха направили - просто за майтап. Не съм визирала никого, не съм искала да се надсмея над нечие решение. Бебеш - най-малко бих искала да обидя теб или когото и да било.  Hug

Съжалявам, че така се е приело! Сега ще го изтрия! Peace

П.С. look_at_me изтрих го, но както казах го копирах от февруарки,   bouquet там на 40 стр. го има! Peace
Моля без коментари, извинете ме! Hug Peace Heart Eyes Не искам пак разправии! И то пък заради мен!!! Sad

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 18:58 от Emilly1212

# 672
Абе хора, вие съвсем си загубихте чуството за хумор и самоирония.
Наистина ли едно такова нещо може да предизвика нещо друго освен смях и забава Shocked

Мен лично винаги ме забавлява как мамите във форума са компетентни по всички въпроси- от памперси до кратерите на луната, винаги сме се шегували с това вкъщи, но наред с това съм убедена, че всички са интелигентни, информирани жени и това е причината да съм във форума, приятно ми е да го чета, полезен ми е, запознах се със страхотни хора, които иначе нямаше да срещна.

Не се втелясвайте за глупости
Ако пуснете такова стихче и за всички захранващи, хранещи с АМ и слагащи ваксини мами и е написано толкова забавно пак ще се смея

Емили моля те не го трий, мисля, че всички са разбрали, че е с цел да забавлява.  А и много искам да го прочета на мъжо, той ще го оцени Joy

# 673
Евридика - много благодаря за отговора. Ще се постарая да направя всичко възможно, за ни е по-лесно и на двете. Но от всичко, което четох по въпроса, все още си оставам леко притеснена. Здраве да е - то е ясно, че Рая няма да остане гладна.

Бебеш, Елениа, Алтеа - да ви подминават бързо неразположенията  Hug
Пропуснах стихчето... Ама който плажува по цял ден. Ех - лято.
А пък Рая е със запек - днес май пак ще яде зелен фасул  Laughing

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 19:07 от pepink@

# 674
Абе хора, вие съвсем си загубихте чуството за хумор и самоирония.
Наистина ли едно такова нещо може да предизвика нещо друго освен смях и забава Shocked

Look at me -  с теб съм 100% по въпроса! Аз се разпознах на места в одата, посмях се за собствена сметка, особено на моментите със свръхкомпетенцията и готовността да скоча в спора с двата крака.

Има една прекрасна мисъл на Бърнард Шоу - "Ако нещо предизвиква смях потърсете скритата в него истина"... та така, мисля че повече коментари не са необходими!

Бързо оздравяване на всички бебочета! Приятни ваканции на почиващите! Ноеми, мерси за списъка! Бързо слабеене на мамите (и умната!). Имам да свалям още 2.5 кг и много ми се иска да почне да ми расте коса.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 22:11 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт