Изгубени в превода 3

• 157 174
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 210
  • I want it all and I want it now.
Миналата година. Врата на офиса е отворена ,близо до  нашата врата има кафе.
Не работи от доста време. Витрините са мръсни, пред него също е мръсотия.
 На врата има бележка , че не работи.Група майстори ,почват да блъскат вратата.
 Оглеждаха доста време. Влизат в офиса и се провежда следният диалог:
Майстора: От ,къде се влиза в кафето?
Аз: От вратата.
Той: Гледай па тая,Кво ми отговори. Joy

Грешката е моя.   hahaha Backspace.Да права си.

# 211
Току-що разбрах,че Тери Пратчет е мъж  Confused   ooooh!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 212
  • София
Току-що разбрах,че Тери Пратчет е мъж  Confused   ooooh!  Embarassed Embarassed Embarassed

Joy
И аз преди време си мислех, че Vaya Con Dios е жена, пък то било цял състав  hahaha

# 213

Joy
И аз преди време си мислех, че Vaya Con Dios е жена, пък то било цял състав  hahaha

Laughing За Vaya Con Dios и аз така мислех,когато бях малка.Имахме един техен диск,а на обложката една жена.Какво друго да си помислиш!?!  Whistling 
 Laughing Laughing Laughing

# 214
  • София
Като малка си мислех, че:

1. ...режисьор на дублажа е Трендафил Канемска

А от песента Детство мое научих нова дума:

2. 'отхлябъчер'

И винаги се чудех какво значи:

3. 'Доумерен' вятър

# 215
  • София
Дъщерите бяха на около 3 години, тръгваме да излизаме. Аз заключвам врата и им казвам:
"Извикайте асансьора". Те застанаха пред вратата на асансьора и почнаха да викат: "Асансьоре, Асансьоре". Laughing

# 216
В една от песните, които пускам на сина ми се пее "... аз пчеличка съм, мед събирам за сифора...". Наскоро реших да проверя в гугъл, какво значи "сифора". Е няма такава дума. След консултация с мъжа ми и издирване на текста на песента, стана ясно, че думата е "вси хора".

# 217
  • София
Дъщерите бяха на около 3 години, тръгваме да излизаме. Аз заключвам врата и им казвам:
"Извикайте асансьора". Те застанаха пред вратата на асансьора и почнаха да викат: "Асансьоре, Асансьоре". Laughing

И синът ми като беше малък правеше така hahaha

# 218
  • Майничка

Joy

Е, това си е като във виц - връща се секретарят на комунистическата партия на Чукотка от конгрес в Москва, събира десетимата членове на местната партийна организация и казва:"Другари, оказа се, че сме бъркали и другарят Маркс Енгелс Ленин не е един, а са трима другари, а другарят Слава Накапеесес изобщо не е другар!".

# 219
  • Варна

Joy
и моя младеж го е правил...
а сега като виза в стаята където има сензор за движение за включване на осветлението винаги маха с ръка и вика "Здравееей"

# 220

Това ме подсеща, че едно време водещия на "Пулсиращи ноти" Тома Спространов, дълго време си мислех, че се казва Томас Пространов  Mr. Green

# 221
Вчера ако си споняте заглавната страница на Гугъл беше с някъкви зелени грахчета по повод учена Грегор Мендел.
Мъжа ми ме пита:
-Кой е този Мендел не съм го чувал?
-Е как кой за Менделеевата таблица не си ли чувал?!!
И следващия момент се усещам ,че Мендел не е едно и също с Менделеев  Joy

# 222
  • София
По време на моето тийнейджърство, преди много много години, беше много модерно да се използва израза " тоя/ тая е намбър уан / нарочно го пиша на български заради ефекта/ . Момче от компанията чуло- недочуло и се развиква " Ей, тоя е уан брън"

# 223

И синът ми като беше малък правеше така hahaha

И моят син, явно е детски патент Simple Smile

# 224

Това ме подсеща, че едно време водещия на "Пулсиращи ноти" Тома Спространов, дълго време си мислех, че се казва Томас Пространов  Mr. Green

Да и аз си ги знаех така тези имена. А новинарската емисия на БНТ бях сигурна, че се казава "По света Ю нас"

Общи условия

Активация на акаунт