Деца с очни проблеми - тема 5

• 65 215
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Център " Светлина"  над пенимаркет до КАТ.

Благодаря ти , аз в Търново няма да дойда , но се питах дали и в кои болници има такава терапия .
Доколкото прочетох такива апарати има в центрове за физиотерапия .

# 31
Борислава, големият ми син е със страбизъм. Носи лепенки в продължение на 2 години, по 6 часа на ден, но не се оправи напълно. За операция не съм се интересувала.

# 32
Здравей mаri-еtа никой не ни лекува всички казвaт, че още е малка и незнам дали има диоптър. Ще я водим в София, но незнам къде и при кого.

# 33
  • ГОре на черешата...
Кои са тия "всички"? Ако са лекари - кажи им да си скъсат дипломите #Cussing out!

Синът ми сложи очила на 1г 2 мес. Не ми се мисли какво би станало ако бях чакала - в първоначалната ни диагноза фигурираше и амблиопия /мързеливо око/. След 8 мес лечение вече я няма Peace.

Не искам да те плаша, но бързо тичай на читав лекар. Погледни на 1-ва стр. на темата Октоподчето е систематизирала информацията - избери се един от посочените лекари /това са най-добрите в БГ/ и идете на преглед.

# 34
borislava13, който и лекар в София да избереш за ръка ще ви заведа и придружавам из целия град, ако имаш нужда!

МИШЕЛ, ако чете тези дни да знае, че много си мисля за тях!  Hug

Разчувствах се днес по друг повод и започнах да мисля за всички деца, които имат нужда от лечение. Искам да споделя, че за близначетата в подписа ми остава да се съберат само още 3 740лв и съм много щастлива за този успех, който се постигна за 2 седмици. Знам, че част от парите са постъпили от хора, които са последвали подписа ми и им благодаря! Много им благодаря!!!  Hug

# 35
Влизам само да кажа,че ние утре ще ходим до Турция за консултация.Стискаите палци.
La vie en rose пожелавам ти едно здраво момиченце Peace,

# 36
  На Мишел пожелавам да мине всичко по вода. Peace
За всички, които ни мислят- добре сме. Съвсем буквално ни върви по вода, тук вали почти непрекъснато. Вчера грейна малко слънчице и беше страхотно, следобеда след терапията се поразходихме, но снощи направо небето се разцепи.. В понеделник направиха на Еми пълни изследвания и от следобеда започна терапията. За съжаление днес ни казаха сутринта, че едни от показателите и са положителни, нещо, което две лаборатории в България, са написали, като отрицателни, което ме накара да се замисля, за всички други изследвания, които сме направили в БГ и още не са излезли аналозите им тук, да видим какво, ще покажат. Както и да е, нали затова сме тук, за да я лекуват. Терапията за Еми е много досадна, защото изкарва по 5-6-7 часа с включена система, само и сменят банките. Аз и чета приказки за да мине по-бързо времето, сега в момента рисува на масата срещу мен и си пее песничка Simple Smile, но малко по-късно я обзема скуката и пощръклява. Днес пристигна и "Професора", както го наричат всички тук, и чакам да дойде при нас на разговор, така, че ми е малко напрегнато.

*Valcheto*, пожелавам Ви успех! Стискам палци да се върнете с добри новини

La vie en rose, присъединявам се към пожеланията на всички и много се радвам за добрата новина. Ще ви стискам палци, да се потвърди. Пожелавам да видиш много скоро двете чертички и след година да гушкаш сладко здраво момиченце! Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 16:23 от МИШЕЛ

# 37
  • ГОре на черешата...
Мишел, звучиш чудесно, целувки на малката красивица, чакаме ви вкъщи с прекрасни новини Heart Eyes Peace Hug!

# 38
Мишел, радвам се че Еми понася добре обстановката. Чакаме и ние с теб мнението на "Професора".  Grinning

*Valcheto*, да ни зарадваш и ти с добри новини.  Hug

# 39
  • ГОре на черешата...
Ама съм и аз, забравих  Embarassed - Валчето, стискам палци за хубави новини Praynig!

# 40
Мишел,дано  лечението има успех,а във връзка с резултатите на детето,аз ненапразно ви казах да се насочите по най-бързия начин към чужбина Naughty     
 Валчето,дано всичко мине благополучно и ви дадат надежда за успешно лечение PeaceЩе чакам да споделиш как е минал прегледа в Турция                                                                                   

# 41
МИШЕЛ , *Valcheto* ,  Hug Hug Hug

Присъединявам се и аз с пожелания за успешно лечение ! Hug Praynig
Целувки на дечицата ! Heart Eyes

# 42
И от мен успех на Мишел и Валчето от сърце Heart Eyes Hug

# 43
Аз си ви следя редовно и тук идвам, за да пожелая успех и усмивки на всички!

# 44
  • ГОре на черешата...
Рийли, скоро си мислех за вас Hug!  Как е Еличка?

Общи условия

Активация на акаунт