Отговори
# 75
hailie, бяхме на море и на гости в Добрич, но вече съм на линия  Hug 
Малкия лепна гаден вирус и 2 дни изгоря от температура и се скъса да дриска, но днес вече е по-добре.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2018734261026.2110133.1023971573#!/photo.php?fbid=2018734341028&set=a.2018734261026.2110133.1023971573&type=1&theater

мама-хипопотама, много ти е сладък Влади!

# 76
  • У дома
И защо не свирна да запознаем хлапетата  Crossing Arms Hug

Дано оздравявате бързо.

Влизам преди малко и к'во да гледам - от 3-та стр., станали 6 за няколко часа. Пък то за какво било. Някои пак са подпалили фитила въпреки прекрасния ден, който са изживели  newsm78

Бобчето трябва да е в сръбско при мъжо си. Пък дано се приберат и 4-та у дома  Praynig

Днес пак е много горещо.

# 77
Фата, как са ви обривите? Ние откакто бяхме на море сме много добре и все казвам на таткото колко добре ни се е отразило и трябва пак  Laughing.

Бобчето и аз предполагам че се е отдала изцяло на мъжът си, дано успее да пораздвижи нещата с делото докато е там.

Момичета много е неприятна тази тема  Confused, аз от самото начало имам мнение, но хич не обичам да наранявам хората и за това не коментирам тук, но това да кажеш на някой "Не коментирай вече!" е ужасно!!! Всеки има правото да говори за каквото си поиска, все пак живеем в свободна държава  Peace.

Хубав ден   bouquet!

# 78
Търся си желаещ да ме освободи от бебето  Mr. Green

Добро утро лейдис  Hug

Охх.... пак ли тази тема ....  ooooh!

Марвина, ти си човек 1 път,дори негативните ти постове са толкова позитивни (ама  и аз се изказах)  Heart Eyes Mr. Green

Ехаааааа,Хипо  Mr. Green Вие от малък го отваряте младежа за по-големите каки  Mr. Green

Ягоди,малинки,боровинки ....... тази година пропуснах значи  Tired Другата обаче ще си наваксам  Mr. Green

# 79
  • София
Марвина,като трябва да сме добрнамерени защо Марвелъс не беше? и през посредници праща сръдни и закани,че няма да влиза?
Всеки си има мнение и мисли различно!
Аз съм си взела решението за мен така,че неме бърка чуждото мнение  Wink
Имам си три прекрасни деца които да си гледам и достатъчно ангажименти с тях за да чета тук след като толкова сте огорчени 90% от пишещите! И аз бях но вече ми е все тая Peace

Пашик,не си права но няма да те съдя специалноста ми е друга!  Peace

Не искам никой с никой да скарвам така,че спокойно си пишете и гледайте напред!

Факт е,че подаръка макар и с закъснение щеше да стигне още през месец юни но така и не поискаха да ми отговорят на ЛС и аз реших,че след като ми пише ще го изпратя!
Аз приключвам с темата и няма да споря с никой всеки е прав за себе си и всеки си знае какво му е!
Извинявам се все пак ако съм обидила някой!

Хиляди извинения на Модераторите   bouquet Приключвам спора и ако е нужно нека всичко горе бъде пометено!

# 80
И защо не свирна да запознаем хлапетата  Crossing Arms Hug

Заради вируса  Wink

Nad1_Nad1, какво стана със щитовидната ти жлеза? Лекуваш ли се?

# 81
  • София
Я моичета да ви питам и вас че не пожънах успех с темата си - от какво най-много се пълнее? newsm78 Килограмите ми паднаха още по-далеч от долната граница и все се надявам че има нещо, което въпреки нередовното хранене и тичането по две деца би свършило работа Flutter

# 82
  • София
Бебзи, ако някой измисли начин да се прехвърлят килограми от един на друг - с удоволствие ти предоставям по много отвсякъде!!! Кеф ти дупара, кеф ти баджаче, и от шкембаката ще ти чупна!  hahaha А пък ако имаш нужда - и от балконите малко ще ти прехвърля!  Joy
Сега сериозно - имам колежка, която е същата като теб и май за сега няма успех никакъв в напълняването! Явно имате мнооооого як метаболизъм и право черво  Mr. Green Завидж, завижд  Whistling

# 83
Бебз, къде е тази тема?? Аз съм същият случай като тебе, моето голямото е 3 годишно, не 2 годишно, но е в пъти по-непослушна откакто беше на 2 годинки ooooh!! Пък ходя на цял работен ден, сега съм отпуска де, но пак не успявам да кача нищо. Много съм слаба и аз, не знам как ще си кача килограмите! Rolling Eyes Ти колко си?

# 84
# 85

Не издържах, та реших и аз да се изкажа. Когато са се разменяли тел. и записвали за томболката, аз не бях влизала точно този период поне 3седмици, та изпуснах момента. Аз не веднъж съм казвала, че винаги съм живяла в провинцията. Според мен ние сме по-земни, по-трудно живеем, едва си намираме работа, в частния сектор те ограбват, та лигли трудно се срещат сред майките. С голямо удоволствие щях да се включа за подаръците, но сега като гледам какво стана може би така е по-добре. Софийски лигави претенции, друго не е! Извинавайте, ако някой съм засегнала, но пише човек, който се бори от 12 годишен. Прекалено много съм практична и коректна и подобни мнения от сорта"така реших", заета да прати един колет, а не е заета да седи с часове по форумите. Е това не го разбирам, но карай!
Лек ден!

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 00:01 от m9m9

# 86
Лелеееее хора толкова ми е гадно да чета такива постове, ужас .Исках да споделя разни неща , ама ми се скапа настроението. Naughty

# 87
Здравейте момичета! И аз мислих да пиша,но мисля,че хубавата ни темичка се провали с нещо,случило се преди месец и на всичкото отгоре засягащо само 2 от мамите. Надявам се да се  спре с тези постове,защото става досадно,а и малко гадничко . Който има проблеми да си ги решава. Не е нужно да се занимават ощо 100 човека с това нещо и не мисля,че ние трябва да съдим някой или да го извиняваме.

# 88
  • София
Някой да се изкаже най-накрая добре!
Кат  bouquet

# 89
  • Варна
Гърлззз, искам да благодаря на всички майчета, които изпратиха парички на Надя!  yes newsm10
Сложили са му клапата на бебче в гръбнака, във Варна са вече, видях ги вчера, по-добре са. Докторите са коментирали, че този енцефалит се е получил в следствие на ваксините, но не може да се докаже. Сега с развитието на малката Никол ще има забавяне. Ваксини никакви няма да слагат повече, ще я захранват много късно, както и ще я слагат седнала също късно. Трябва много да я пазят сега, с никакви болни не трябва да се събират, а пък братчето й е на градина  ooooh!.  Как ще я опазват - идея си нямам!  newsm78 Praynig Ами това е засега. Като минат невролог и ортопед ще се разбере дали всичко е наред малката.

Моето дете ми отказва да яде в това топлото. Само каши признава  Tired и токУ му натиря някоя друга цицка. Гоня го с бомбите да цокне малко цяяял ден Simple Smile Не се предавам и аз!

Хайде едно лятно поздравче от мен да разведря малко обстановката!  newsm68
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

Оле,beer3 cheers

Общи условия

Активация на акаунт