Отговори
# 570
    на Мила и тук, всичко най-хубаво  Hug
   Честит рожден ден и на Симона със зъкъснение, много щастливо детство   bouquet
   За свекървите, и въобще за отношенията мнението ми е, че ако ти се паднат криви хора, възможно най-далеч от тях и подържане на лицемерно приятелски отношения. Просто човек, койта на 2 годишно дете обеснява, че майка му е лоша или тн, не може да ме убеди никой, че е свестен, ама предизвикан. Просто толкова му е акъла. Моята свекърва е много точна, аз не се вглеждам изобщо в детайли, както и тя. Ако има нещо си го казваме де на майтап, де на истина, но не е имало засегнати до сега, дано и в бъдеще е така. Така и се молихме да дойде пак, ама не ще  Mr. Green Не ми харесваха някой неща като беше тук и гледаше детето, но самия факт, че ми е дошла на крака да ми помага е много по-важен от това и дори не ме е натоварвало или огорчавало.
   Иначе водихме малката на цирк. Впечетли се определено, пляскаше и се друсаше. Но на музиката и лампичките, не осъзна какво се случва, не че съм и го очаквала де. На градината е добре, аз бутам работата и така  Simple Smile

# 571
  Мила,честит рожден ден!Много здраве и щастие ти желая!Любящо семейство и сбъдване на мечтите ти   bouquet!
  Оле,много хубави подаръци е получила Симона!Мойта бандитка обаче с нищо не се заиграва и филмчета не гледа,та е много трудна откъм подаръци.Играе си с Бакугани (това майките на момченца знаят какво е  Laughing),добре че имаме останали от батковците.Не рисува,не си играе с кукли.Има само 2 пъзела дървени дето обича да реди и това е.А иначе с часове може да ми вади червилата и гримовете от несесера и да ме маже  Laughing.Аз вече рядко имам време да ги ползвам,но детето се грижи за красотата ми  hahaha.Та като и дойде рождения ден просто незнам какво ще казвам да и купуват  newsm78!
  Момичета,моя мъж е отишъл да товари за България и другата седмица ще е тук!Много се радвам,че ми е домъчняло мого вече и дано му отпуснат повече от 2-3 дена!
 И аз имам златна свекърва,ама ако беше някоя заядлива незнам какво щях да правя.Моля се един ден да приличам на нея и да не тормозя снахата  Mr. Green!Ама аз немога да търпя нещо да ме мъчи и съм право куме в очи,пък който се сърди да се сърди.Хич не ги обичам недоизказаните неща,а и занимаването на трети страни.Бях и много обидена задето ме заряза да се мъча сама 7 месеца и тя го знае,но аз знам че нещата не са зависели от нея,та бързо и простих.Сега сме си екстра двечките,гледаме си децата.На село сме,че тук има по-малко деца за ступване,а и лятото е по-добре за децата.

# 572
Честити месесички на сладките бебчовци Никола на Бобинка и Димитър на Лина! Бъдете здрави и много радости!
Честито и на Василена, Димитър, Полина!

Мами, преди време една от вас беше писала, че са открили, че бебчето й е с шум на сърцето. Коя беше и как са нещата при вас? Rolling Eyes Hug

БебОле, радвай се, че не ти се налага да ги разбираш тия работи свекърви-снахи Wink .
Ей, бога ми! Ми не мога да съм лицемерна! Колко се мъча и се самовъзпитавам в лицемерие... Не мога! Рядко си премълчавам, обикновено повечето хора не приемат честното отношение... Whistling

# 573
  • Бургас
Привет  Simple Smile
Моят мъник заспа засега , така че хвърлих едно око на постовете ви.
Мила, да те поздравя и от страниците на форума   ura Надявам се, че деня ти е донесъл много приятни изненади, а вечерта сте я отбелязали подобаващо !

Оле, страхотни подаръци е молучила Симона. Винаги ми е голямо чудене като трябва да избирам подарък за някое дребосъче, но виж така събирам инфо какво има на пазара за играчки, че като тръгна да избирам изпадам в шок. Гооолямо разнообразие , а аз и като не съм наясно какво -  какво е... става още по - трудно.

За свекървите, мисля, че повечето проблеми идват , ако живеете заедно. Иначе гледайте да не приемате насериозно лошите подмятания, хубаво е и ако мъжете ви не приемат насериозно изказванията на майките си / боже сега като пиша се чудя аз каква свеки ще съм  Laughing  Още е много рано да го казвам, но ми се иска снаха ми да ми е като дъщеря/.

Нашия дребчо и той много шета. Все си мислех, че ще му омъзне да отваря и да вади всичко от чекмеджетата, но уви това вече му стана като рутинно поведение. Още като влезе в някоя стая първото задължение да извади от чекмеджетата всичко и после продължава да действа. Още не тръгнал да върви самостоятелно  , а направо преобръща апартамента за секунди, не ме се мисли какво ще е като тръгне да ходи сам  Mr. Green

# 574
Момичета, мерси за пожеланията!   bouquet

Денят беше супер, но адски се уморих.
Мъжа ми пристигна, направихме малко парти в едно хубаво ресторантче и така.

Хайли, Мила е с шум на сърцето. Но не знам дали още го има.
Кардиолога след като го диагностицира, ми обясни, че това не е опасно
и отшумява с годините. Не са ни викали на контролен.

За свкървите - имали сме и добри и лоши периоди.
Сега сме в добър.  Wink ако нещо ме тормози, аз се дистанцирам максимално
и не се занимавам. Ако обаче науча, че свекърва, майка или който да е друг, е говорил на малките ми деца против мен -  Stop До там ще бъдем. Това е абсурдна липса на уважение.

Хайли, и аз не мога. Има ли нещо , значи има. Да се правим, че всичко е ок, не става.
Такива отношения много биха ми тежали.

# 575
Добро утро! Честити месечинки! Hug  bouquet

За свекървите - гледам да не се връзвам на глупости и щуротии, а такива бол. Crazy Но не сме имали такива случки чак да говори против мен.

Илка, да питам откъде ги купуваш тези лепенки, че да пробваме и ние да поправим дисциплината? Mr. Green

# 576
Всеки си знае с какво е принуден да се справя!
На мен като ми е тежко споделям тук, извинявайте, ако съм натоварила темата с негативни емоции.
Хубав ден!   bouquet Heart Eyes Hug

# 577
  • Sofia
Честити месечинки!

Лудрес лепенки има в Джълбо доста голямо разнообразие.

И моя Ники отваря шкафове, но аз не давам да се вади нищо от вътре. Предната седмица обаче момчето решило да ми инспектира пералнята. Само, че пред нея има един подвижен шкаф който пречи вратичката и да се отвори напълно. Пъхнал се до кръста в пералнята и аз чувам някакво ехо на недоволство. Тичам да видя да не се задуши някъде и като го видях заклещен в пералнята и ми прималя. Шкафа се мести, но когато вратичката е затворена. А гуменото уплътнение пречи за да го извадя. Дойде и мъжа ми и с общи усилия се справихме със ситуацията. Пуснах го в хола и след малко го чувам да вика. Застанал до пералнята и я бие с ръчичка и и се кара на неговия си език.
И цялата тази картинка на 1 крачка от мъжа ми. И уж не е оставен сам, но белите стават - то сега като го пиша ми е смешно де, а и наранявания нямаше и въздух влизаше спокойно.
Докато аз тичах да го вадя, той бягаше за камерата.
Не знам още какви изненади ме очакват с малкия ни мъж...

Хубав ден!

# 578
Момичета, стига де! Всеки, който иска да сподели, нека сподели!  Hug Никой не знае какво му е на другия. Лесно е да се правят коментари и да се обсъждат другите, но никой не може да знае как точно стоят нещата.
m9m9,  Hug
Моята свеки е готина! Не ми помага с децата, но тя все още работи. Длъжна съм да я уважавам заради мъжа ми, а и аз си я уважавам като човек! Всеки греши, никога не можеш да бъдеш доволен, сигурно и аз я дразня с нещо понякога, но винаги сме съумявали да запазим добрия тон. Имало е моменти, в които дори съм споделяла с нея, тя е човек, който умее да изслушва.
Относно живеенето - не бих живяла с никого, нито с моите родители, нито с тези на мъжа ми. Не мисля, че е много правилно това, но често обстоятелствата го налагат, така, че всеки си знае.

Евчето вече пълзи прекрасно и се изправя, но все още не пристъпва и е доста нестабилна права. Май ние вървим доста назад.

Тия дни ми се губи Бебз!

# 579
Лурдес, такива лепенки има във всички по-големи магазини - Хиполенд, Лабиринт, даже и в Т-Маркет съм виждала.
Хайли, Мила е с шум на сърцето. Но не знам дали още го има.
Кардиолога след като го диагностицира, ми обясни, че това не е опасно
и отшумява с годините. Не са ни викали на контролен.

Ако обаче науча, че свекърва, майка или който да е друг, е говорил на малките ми деца против мен -  Stop До там ще бъдем. Това е абсурдна липса на уважение.

Радвам се, че всичко е наред при Мила, дано е отминало вече Praynig !
И за мен е недопустимо неуважение, независимо какви са отношенията между хората! Децата не бива да се замесват! Peace

Леле, момичета, те от сега като започнали с пакостите направо не знам като проходят...  Crazy

Ноел, хайде и на вас честити постижения! Симеон не лази, заа сега прави само движения като червейче, изправя се, но само ако се е хванал за мен, иначе го е страх, веднъж само успя сам като се хвана за дивана и до там.

# 580
Краси,сестра ми се роди с шум на сърцето,сега е на 16 и няма помен от него.Може да се консултираш с лекар,но не е фатално според мен. Peace и се израства! Hug

# 581
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Минавам набързо да ви почерпя - днес голямото ми момче става на цели 7 години!  Grinning
Ето тортата да се почерпите за негово здраве:

(тази торта си избра, а очаквахме да е МакКуин, но ни изненада.)

И освен това да ви помоля да ни стискате палци да не завали на празника!  Praynig

Моята свекърва е готина, харесвам я, разбира се имаме много различия, но тя не ми се бърка, то и аз не давам, та всичко е ок!  Wink Все пак ми е ясно за какво говорят момичетата понеже на едната ми приятелка свекървата е егати дзвера, но пък мъжът и я подкрепя, та се справят двамата с чудовището!  Mr. Green

Хайли, аз съм с шум и аритмия от дете - ми жива съм още и 2 деца родих безпроблемно, не е страшно, нищо не пия и нищо не правя. Обикновено се израства през пубертета, ама не винаги.

# 582
Привет момичета!
Скромна почерпка за месечинката на Митко
Честито и на другите месечинковци днес, да са живи, зсдрави и винаги усмихнати!
За свекървите, аз също съм се оплаквала, в продължение на 6 години с огромни усилия от моя страна поддържахме добри отношения, но откакто се роди детето и непрестанните забележки заваляха ежедневно, след като се опита да ме скара с мъжа ми и етърва ми (за щастие никой не й се върза) просто спрях да се самоизмъчвам и си говорим само служебно. Изключително търпелива съм, не съм конфликтна личност, но и аз имам граници на търпение. Уважавам я за това, че майка на мъжа ми, но приятелки никога няма да бъдем.  А и все пак тя е на 71, а аз на 25 и тези 46 години разлика май си казват думата...
Не съм жив и здрав да ви е баткото, много да ви слуша и радва!
Оле прекрасни подаръци е получила Симонка Party
Краси не знам колко време ще продължи периода на спомена от болницата, но още реве на сън, дано скоро свърши, че... дано Симката не остане с такива спомени след операцията.  Praynig
ЛЕк и усмихнат ден!

# 583
Не съм жив и здрав да ви е баткото, много да ви слуша и радва!  Heart Eyes newsm59

# 584
  • Сливен
тук сме сииии
малко ми беше
ще се върна да чета и после като ми остане време ще пиша
само да добавя ,че съм очарована от бургаските мами и бебчета  Hug а морската градина е направо мечта  Hug Party

Общи условия

Активация на акаунт